• Koti>
  • La Roche-Posay'n ihonhoitotuotteet

La Roche-Posay'n ihonhoitotuotteet

61 tuotteet Hakutulos

Anthelios (16 tuotteet)

ANTHELIOS-sarjan aurinkosuojatuotteet on suunniteltu aurinkoherkälle iholle ja sarja tarjoaakin vaihtoehtoja erityisen herkkäihoisille sekä erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Tuotteissa on UVB-suojan lisäksi myös korkeat UVA-suojat, jotka ylittävät eurooppalaisten suosituksien vaatimukset. Anthelios-tuotteiden koostumuksissa on huomioitu erilaisten ihotyyppien vaatimukset tuotteille ja tuotteet on testattu ihotautilääkärien valvonnassa. ANTHELIOS-sarjan tuotevalikoimassa on lukuisia hajusteettomia vaihtoehtoja.

Cicaplast (4 tuotteet)

Cicaplast on rauhoittava, uudistava ja suojaava sarja herkälle ja ärtyneelle iholle. Sarjasta löytyy tuotteita jotka sopivat pienten naarmujen ja arjen pikkuvaurioiden  hoitoon sekä ärtyneen ihon hoitoon lapsille ja aikuisille.

RAUHOITTAA
UUDISTAA
SUOJAA 

HAJUSTEETON

La Roche-Posay -lähdevesi (1 tuote)

La Roche-Posay'n -lähdevesi sisältää runsaasti seleeniä. Lähdevesi pehmittää ja rauhoittaa ihoa, joten se sopii erityisen hyvin herkän ja ärtyneen ihon hoitoon. Lähdeveden ominaisuuksia ja vaikutuksia on tutkittu yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Lähdevesisuihke packshot from La Roche-Posay -lähdevesi, by La Roche-Posay

Effaclar (8 tuotteet)

La Roche-Posay on kehittänyt EFFACLAR sarjan vastaamaan rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon yksilöllisiä tarpeita.

Hydraphase (5 tuotteet)

Pintakuivan ihon hoidossa on oleellista lisätä ihon kosteuspitoisuutta, mutta myös estää kosteuden haihtumista sekä edistää ihon omaa kosteudensietokykyä. Hydraphase -sarjan kosteusvoiteiden teho perustuu uusimpaan tutkimustietoon ihon rakenteen ja solujenvälisten liitosten vaikutuksesta ihon kosteustasapainoon.Solujenväliset liitokset takaavat epidermiksen solujen oikeanlaisen järjestäytymisen sekä edistävät ihon kosteudensitomiskykyä.

Lipikar (6 tuotteet)

Lipikar on  ihonhoitosarja, joka sisältää sekä hellävaraisia puhdistustuotteita  että tehokkaita ihonhoitotuotteita kuivalle ja atopiaan taipuvaiselle iholle.
Sarja sopii erittäin kuivan ja ärtyneen sekä atopiaan taipuvaisen ihon hoitoon. Valmistettu huolellisesti valituista ainesosista optimaalisen siedettävyyden ja tehokkuuden varmistamiseksi.

Nutritic (1 tuote)

Ihotautilääkärit diagnosoivat kuivan ihon neljän kliinisen tunnusmerkin avulla. NUTRITIC-tuottiden avulla voidaan saada apua kaikkiin kuivan ihon tunnusmerkkeihin.

Respectissime (2 tuotteet)

La Roche-Posay'n pyrkimyksenä on aina ollut minimoida ihoa tai silmiä herkistävien ainesosien käyttö tuotteissaan. Tämän periaatteen mukaisesti myös Respectissime-ripsivärit on kehitetty erityisesti herkkien silmien tarpeet huomioiden.

HAJUSTEETTOMAT JA VESILIUKOISET, ERITTÄIN HYVIN SIEDETYT KOOSTUMUKSET
EI MURENEMISTA, TAHRAAMISTA EIKÄ PAAKKUUNTUMISTA
MINIMIMÄÄRÄ TARKOIN VALITTUJA RAAKA-AINEITA
TESTATTU HERKILLÄ SILMILLÄ SEKÄ PIILOLINSSIEN KÄYTTÄJILLÄ

Rosaliac (5 tuotteet)

Ihon punoitus liittyy pintaverisuoniston toimintaan. UV-säteily, saasteet, ilmasto, ruokavalio ja stressi vaikuttavat kaikki osaltaan pintaverenkiertoomme ja tätä kautta myös iholla näkyvään punoitukseen.

Puhdistustuotteet (5 tuotteet)

Puhdistustuotteet puhdistavat herkän ihon hellävaraisesti kunnioittaen ihon fysiologista tasapainoa.

Toleriane (6 tuotteet)

Vähentää epämiellyttävää tunnetta iholla. Kosteuttaa tehokkaasti.

Serozinc (2 tuotteet)

Skin irritations

Lue myös

Katso kaikki artikkelit