KUINKA SÄÄNNÖLLINEN IHONPUHDISTUS
VOI VÄHENTÄÄ IHON RASVOITTUVUUTTA JA TAIPUVAISUUTTA EPÄPUHTAUKSIIN

Article Read Duration 5 väh. luettu

Yksi yleisimmin kysytyistä ihonhoitoon liittyvistä kysymyksistä on: Kuinka pääsen eroon rasvoittuvasta ja epäpuhtauksiin taipuvaisesta ihosta? Säännöllinen puhdistus oikeilla tuotteilla on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. On tärkeää poistaa ihohuokosia tukkivat ja bakteereja sisältävä tali ja epäpuhtaudet aamuin ja illoin. Tämä antaa ihosi uusiutua luonnollisesti ja vähentää uusien finnien puhkeamisen riskin.

ENSIMMÄINEN VAIHE RASVOITTUVAN JA EPÄPUHTAUKSIIN TAIPUVAISEN IHONHOITORUTIINISSA?
AAMURUTIINI JA IHONHOITO

Ihon puhdistus heti aamulla voi auttaa vähentämään ihon rasvoittumista ja taipuvaisuutta epäpuhtauksiin.

Yön aikana nukkuessamme ihon pinnalle kertyy talia ja kuolleita ihosoluja, jotka voivat tukkia ihohuokoset muodostaen olosuhteet epäpuhtauksille iholla. Siksi suosittelemme, että ensimmäinen vaihe aamurutiinissasi on, että puhdistat ihosi hellävaraisesti ihollesi sopivalla puhdistustuotteella. Salisyylihappoa sisältävät tuotteet ovat usein tehokkaita puhdistamaan ihoa. Puhdistuksen jälkeen voit käyttää päivävoidetta tai seerumia, joka sopii ihosi tarpeisiin. Voit käyttää myös korjaavaa kosteusvoidetta, kuten EFFACLAR Duo(+), joka auttaa vähentämään epäpuhtauksia (esim. finnejä).

RASVOITTUVA JA EPÄPUHTAUKSIIN TAIPUVAINEN IHO
ON TÄRKEÄÄ PUHDISTAA ENNEN NUKKUMAANMENOA

Kuinka ihonpuhdistus iltaisin voi auttaa vähentämään ihon rasvoittuvuutta ja epäpuhtauksiin taipuvaisuutta?

Jos ylimääräistä talia, meikkiä ja muita epäpuhtauksia ei poisteta, huokoset voivat tukkeutua yön aikana. Tukkeutuneet huokoset edistävät talin kertymistä, mikä voi johtaa uusiin epäpuhtauksiin.. Iho uudistaa itseään luonnollisesti nukkuessasi. Jotta ihosi saa parhaat olosuhteet uudistua yön aikana, on hyvä idea puhdistaa iho ennen nukkumaanmenoa.


Ihon päivittäinen puhdistusrutiini

Jos puhdistat ihosi päivittäin aamuin ja illoin, voit vähentää riskiä ihon epäpuhtauksille.

Puhdista kasvosi perusteellisesti ja hellävaraisesti joka aamu talin ja kuolleiden ihosolujen poistamiseksi ja illalla meikin ja saasteiden poistamiseksi. Käytä hellävaraista puhdistusvettä vanulapulla ja sen jälkeen erityistä vaahtoavaa puhdistustuotetta talin ja sen olosuhteissa viihtyvien bakteerien poistamiseksi. Keskity puhdistamaan T-alue, nenän ympärysiho, leuka ja iho, johon voi kertyä rasvoittuvuutta. Puhdista noin 20-30 sekunnin ajan. Huuhtele sopivalla, mutta ei kuumalla vedellä. Taputa kasvosi varovasti kuivaksi puhtaalla kasvopyyhkeellä (äläkä kylpypyyhkeelläsi).

Käytä aina heti puhdistuksen jälkeen sopivaa kosteusvoidetta ihon kosteuttamiseen. .


Oikeiden kosteusvoiteiden valinta

On tärkeää valita sopiva kosteusvoide, joka sopii sinun ja ihosi tarpeisiin. Mieti tarvitsetko kosteusvoiteen ihon epäpuhtauksiin (esimerkiksi finneille), tukkeutuneisiin ihohuokosiin tai mustapäille vai rasvoittuvalle ja kiiltävälle iholle.


Pitäisikö minun käyttää tuotteita joissa on salisyylihappoa?

Salisyylihappo on ainesosa, joka auttaa tehokkaasti puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia. Tuotteet, joissa on salisyylihappoa ja LHA:ta voivat olla hyödyllisiä jos sinulla on rasvoittuva tai epäpuhtauksiin taipuvainen iho. Näiden aktiivisten ainesosien kuoriva vaikutus auttaa pitämään ihon puhtaana.

3 TEHOKASTA
TUOTETTA RASVOITTUVALLE JA EPÄPUHTAUKSIIN TAIPUVAISELLE IHOLLE

La Roche-Posay on kehittänyt EFFACLAR on tuotesarjan, josta löytyy ratkaisuja rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Alhaalta löydät 3 tehokasta EFFACLAR-tuotetta, jotka voi yhdistää ihonhoitorutiiniin.

Poista meikki ja lika EFFACLAR 3-in-1 Puhdistusvedellä, jota laitetaan vanulapulle. Tämä tuote sisältää antioksidanttista La Roche-Posay -lähdevettä, ja auttaa poistamaan lian ja talin ihon pinnalta jättäen ihon puhtaaksi ja raikkaaksi.

Kostuta kasvot ja hellävaraisesti hiero EFFACLAR Puhdistusgeeliä sormenpäillä kasvojen ihollesi. Hiero vaahto kasvoillesi kiinnittäen erityistä huomiota ongelma-alueisiin. Lisätty salisyylihappo poistaa ylimääräisen rasvan ja puhdistaa ihohuokoset. Huuhtele sopivalla vedellä ja kuivaa puhtaalla kasvopyyhkeellä.

Kun ihosi on kuiva, voit käyttää EFFACLAR Duo (+) -kosteusvoidetta
rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, jolla on taipumusta vaikeisiin ja herkästi uusiutuviin ihon epäpuhtauksiin. Tämä korjaava kosteusvoide vähentää vaikeita epäpuhtauksia (esim. finnejä). Tehokkuutta jo 12 tunnissa.* Vähentää epäpuhtauksien ilmenemistä. *Instrumentaalinen testi 43 henkilöllä.

Napsauta TÄSTÄ löytääksesi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää rasvoittuvan ja epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon syistä.

Lue lisää epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon syistä napsauttamalla TÄSTÄ.

Lue lisää ihonhoitotuotteista, jotka auttavat pääsemään eroon rasvoittuvasta ja epäpuhtauksiin taipuvaisesta ihosta, napsauttamalla TÄSTÄ.

MEILLÄ ON
TUOTESARJA MYÖS TÄHÄN

EFFACLAR on täydellinen tuotesarja, josta löytyy ratkaisuja rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

KORKEAT TUOTEKEHITYKSEN
STANDARDIMME

laroche posay turvallisuussitoumus tuote hypoallergeeninen malli lähikuva

KEHITETTY
SIEDETTÄVYYTEEN KESKITTYEN

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty herkkää ihoa ja herkästi reagoivaa ihoa kunnioittaen.
Dokumentoitu tehokkuus ja siedettävyys.
laroche posay turvallisuussitoumus olennainen aktiiviannos tuote pää

AINOASTAAN VÄLTTÄMÄTTÖMIMMÄT AINESOSAT
AKTIIVISINA  PITOISUUKSINA

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja tuotteemme sisältävät vain tarvittavat ainesosat, tarvittavina aktiivisina pitoisuuksina.
laroche posay turvallisuussitoumus herkkä iho malli vauva

YKSILÖLLISTÄ IHONHOITOA
USEIMPIIN TARPEISIIN

Katso lisää
Tuotteistamme löytyy sopivia tuotteita useimpiin tarpeisiin: herkkä iho, rasvoittuva iho tai epäpuhtauksiin taipuvainen iho, kuiva iho, heikentynyt iho, punaisuuteen taipuva iho ja monet muut tarpeet.
laroche posay turvallisuussitoumus kaava suoja tuote pää

KOOSTUMUSTA SUOJAAVA PAKKAUS
SIEDETTÄVYYS JA TEHOKKUUS

Katso lisää
Me käytämme koostumusta suojaavia pakkauksia ja vain tarvittavia säilöntäaineita, jotta tuotteet ovat optimaalisesti siedettyjä ja tehokkaita.

LUE LISÄÄ
AKNESTA

placeholder KAIKKI EPÄPUHTAUKSIIN
TAIPUVAISESTA IHOSTA
Lue lisää