• Koti>
  • Fondation La Roche-Posay: todiste sitoumuksestamme yhteistyöhön ihotautilääkäreiden kanssa

Yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema

Fondation La Roche-Posay: todiste sitoumuksestamme yhteistyöhön ihotautilääkäreiden kanssa

Lääkehoidon täydennystuotteiden kehittäminen, jatkuva kouluttaminen, kosmetiikan turvallisuutta valvovan verkoston muodostaminen ja ihotautilääkäreiden päivittäisen työn tukeminen ovat osa ideologiaamme. Vuonna 1995 aloimme viedä ajatusmallia entistäkin pidemmälle tukemalla ihotautilääkäreiden tutkimustyötä ja perustamalla tiedonjakohankkeita. Sen pohjalta syntyi La Fondation de France -säätiön suojeluksessa toimiva Fondation La Roche-Posay -säätiö. Se edistää tieteen ja sosiaalisen vastuun parissa työskentelevien dermatologian asiantuntijoiden toimintaa ympäri maailman.

Tukea nuorille dermatologian tutkijoille

Fondation La Roche-Posay -säätiön ensisijainen toiminta-ala on luonteeltaan tieteellinen. Tutkimustyöstä myönnettävällä palkinnollaan säätiö pyrkii palkitsemaan ja rahoittamaan nuorten tutkijoiden innovatiivista työtä dermatologian alalla neljällä eri mantereella. Riippumattomien asiantuntijoiden arvioinnin jälkeen valitut hankkeet tai julkaisut esitellään dermatologian asiantuntijoista koostuvalle tiedekomitealle, joka myöntää palkinnot lupaavimmille hakijoille. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että olemme saaneet tähän mennessä tukea yli 130 tutkijaa ja ihotautilääkäriä ympäri maailman.

Kannustusta sosiaalisesti vastuullisiin dermatologian hankkeisiin

Fondation La Roche-Posay -säätiön toinen, enemmän yhteiskuntaan liittyvä sitoumus konkretisoituu erityisesti “Dermatologist from the heart” -hankkeessa. Ranskassa vuonna 2011 perustetun hankkeen tarkoituksena on tarjota tukea ihotautilääkäreiden sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan, jonka tavoitteena on parantaa potilaiden elämänlaatua. Ohjelma jakaa 10 000 euron arvoisia apurahoja, ja hankkeessa on jo mukana kymmenkunta maata. Tämän ennennäkemättömän yhteistyön seurauksena syntyi “erikoistuvien lääkäreiden kurssi”: lääketieteen koulutusohjelma, jonka tarkoituksena oli kasvattaa ihotautioppiin erikoistuvien lääkäreiden tietämystä uusien hoitomenetelmien kehittymisestä ja auringolta suojautumisen tärkeydestä.

Katso video tästä hankkeesta: