Herkän ihon päiväkirjani

Hyödyllisiä vinkkejä

Ihonhoitotuotteiden erilaiset koostumukset ja tuoksut voivat tehdä ihonhoidosta aistillisesti erittäin miellyttävää. Herkkäihoisille kosmetiikkaosasto voi kuitenkin olla varsinainen miinakenttä.

Haavoittuvaiselle ja ulkoisille rasitustekijöille alttiille herkälle iholle “vähemmän on enemmän”, ja ihosta on tarpeen pitää erittäin hyvää huolta. Lue käytännöllisiä ohjeita vaihtoehtojen keskellä navigointiin ja oikeiden tuotteiden valintaan herkälle iholle.

Kolme vaihetta ihonhoitotuotteiden valintaan herkälle iholle

Kaikilla herkkäihoisilla naisilla on hyvä olla tiettyjä tuotteita ihonhoitoon, kuten hellävarainen puhdistusemulsio tai misellivesi, ihoystävällinen kosteusvoide ja laajakirjoinen aurinkovoide. Mutta entä jos iho reagoi jopa kaikkein miedoimpiin tuotteisiin?

1

Vaihe 1: Kiinnitä huomiota tunnettuihin ärsyttäviin aineisiin

Tarkastellessasi tuotemerkintöjä etsi tuotteita, jotka on testattu herkällä iholla ja jotka ovat optimaalisesti siedettyjä.

2

Vaihe 2: Suhtaudu pakkaukseen kriittisesti

Herkälle iholle ihanteellisesti sopiva pakkaus on hermeettinen eli ilmatiivis, ja se sisältää pilaantumista ja hapettumista estävän suojaventtiilin.

3

Vaihe 3: Tee ihotesti rajatulle alueelle

Ainoa 100-prosenttisesti varma keino tuotteen siedettävyydestä on sen testaaminen. Levitä pieni määrä tuotetta kyynärvarren iholle. Jos ihoalueella ei ole punoitusta tai reaktioita 48 tunnin kuluessa, voit käyttää tuotetta kasvoille turvallisesti.

  • Facebook