Yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema

La Roche-Posay ja ihotautilääkärit:
ainutlaatuista yhteistyötä herkän ihon hyväksi

Img_La   Roche-Posay ja ihotautilääkärit:   ainutlaatuista yhteistyötä herkän ihon hyväksi

Yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa maailmanlaajuisesti yhteistyössä toimiva La Roche-Posayn dermatologinen laboratorio on tutkimuslaitos, joka yhdistää poikkeuksellisia terveyshyötyjä sisältävän lähdeveden ja herkän ihon asiantuntijoiden kattavan osaamisen. Verkostomme on neljänkymmenen vuoden kumppanuudesta syntynyt yhteisö, jonka tavoitteena on tarjota herkän ihon hoitoon päivittäisen tuen lisäksi paljon enemmän. Yhteistyö ainutlaatuisten kliinisten tutkimusten parissa, dermatologisen osaamisen yhteentuominen, koulutukseen ja sosiaaliseen vastuuseen panostaminen... Luomme päivä toisensa jälkeen herkkäihoisille parempaa elämää työskentelemällä rinta rinnan ihonhoidon ammattilaisten kanssa.

Tarpeita ymmärtämällä, ratkaisuja kehittämällä

Lääkehoidon täydennykseksi kehitettyjen ihonhoitotuotteidemme tarkoituksena on auttaa ihotautilääkäreitä pienentämään annostuksia, parantamaan hoitomyöntyvyyttä ja jopa rajoittamaan joitakin lääkehoitojen aiheuttamia sivuvaikutuksia iholla. Jotta voimme kehittää ihotautilääkäreiden tarpeisiin räätälöityjä koostumuksia niin tehokkuuden, siedettävyyden kuin miellyttävyydenkin osalta, olemme muodostaneet heihin äärimmäisen läheisen yhteistyösuhteen. Se on tärkeä osa ihonhoitotuotteen suunnittelun jokaista vaihetta tarpeen tunnistamisesta aina  tiukkojen kliinisten tutkimusten suorittamiseen.

Arvokas tilaisuus kokemusten jakamiseen ja keskusteluun tarjoutuu Euroopan ja Brasilian tieteellisten valiokuntiemme kokouksissa, jotka keräävät yhteen 15 ihotautilääkäriä eri maista. Meille nämä keskustelut antavat mahdollisuuden ymmärtää paremmin herkän ja ongelma-alttiin ihon tarpeita sekä heitä, jotka sitä hoitavat. Loistava esimerkki tällaisesta La Roche-Posayn dermatologisen laboratorion innovatiivisesta voimasta ja terveydenhuollon ammattilaisten ruohonjuuritason tietämyksestä on  Lipikar Baume AP+, täydellisen pehmentävä vartalovoide erittäin kuivan ja atooppisen ihon hoitamiseen. Se on todistanut tehokkuutensa vähentämällä atopian aktivoitumisjaksojen määrää 1256 lapsen kohdalla kymmenessä maassa toteutetussa tarkkailututkimuksessa.1.

Sitoumus sosiaaliseen vastuuseen yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa

v_logo-fondation_LRP.jpg

Vuonna 1995 perustettu Fondation La Roche-Posay -säätiö on konkreettinen todiste sitoumuksestamme ihotautilääkäreille. Säätiö palkitsee vuosittain nuoria tutkijoita ja rohkaisee sosiaalisen vastuun hankkeisiin, joilla pyritään parantamaan potilaiden elämänlaatua.

Lue lisää

Asiantuntijuutemme ammattilaisten käytössä

“Kaikki alkoi 15 vuotta sitten Espanjassa Espanjan dermatologisen yhdistyksen puheenjohtajan ja La Roche-Posayn dermatologisen laboratorion välisestä tapaamisesta”, muistelee Claire Sentenac, La Roche-Posayn kansainvälisen lääketieteellisen viestinnän päällikkö. Tämän ennennäkemättömän yhteistyön seurauksena syntyi “erikoistuvien lääkäreiden kurssi”: lääketieteen koulutusohjelma, jonka tarkoituksena oli kasvattaa ihotautioppiin erikoistuvien lääkäreiden tietämystä uusien hoitomenetelmien kehittymisestä ja auringolta suojautumisen tärkeydestä.

Nykyään jo 18 maahan levinnyt hanke on luonut suuntaviivat La Roche-Posayn monille muille toimenpiteille ihotautilääkäreiden toiminnan tukemisessa. Jatkuvat koulutusohjelmat, verkko-opetuskurssit, tieteelliset julkaisut,   korjaavan ehostuksen työpajat, atopiakoulut ja “melanoomapäivien” tukeminen   ovat esimerkkejä hankkeista, joiden parissa työskentelemme terveydenhuollon ammattilaisten kanssa parantaaksemme herkkäihoisten tai ihosairauksista kärsivien ihmisten elämänlaatua.

Ammattilaisten verkosto puolellamme

Yhteistyö ihotautilääkäreiden kanssa ei lopu ihonhoitotuotteidemme lanseeraushetkeen: keräämme päivittäin laajalta terveydenhuollon ammattilaisten verkostolta alan edustajien kautta tietoa tuotteitamme käyttäneiden potilaiden todellisista kokemuksista. Tämä käytäntö on elintärkeä asiantuntijuutemme syventämisen ja entistä tehokkaampien ihonhoitotuotteiden kehittämisen kannalta.

1Tarkkailututkimus, johon osallistui 2060 lasta kymmenessä maassa.