Todistettu teho. Kliinisesti osoitettu siedettävyys

La Roche-Posay:
todistettu teho, kliinisesti osoitettu siedettävyys

Tehokkuus ja turvallisuus: nämä kaksi sanaa tiivistävät tuotekehityksemme filosofian, joka hyödyntää La Roche-Posay -lähdeveden terveyttä edistäviä rajattomia mahdollisuuksia. Tästä ovat osoituksena niin patentoidut innovaatiomme kuin dermokosmetiikan kansainvälisiksi edelläkävijöiksi nousseet ihonhoitotuotteemmekin. Koska pyrimme aina löytämään täydellisen tasapainon ihonhoitotuotteidemme optimaalisen tehokkuuden ja siedettävyyden välillä, kaikki ihonhoitotuotteemme kehitetään noudattamalla ainutlaatuista säännöstöä.

Tuotekehityksessä jatkuvasti uusia saavutuksia

La Roche-Posayn dermatologisella laboratoriolla on kaksi päätavoitetta: ihonhoitotuotteidemme on vastattava tehokkaasti herkkäihoisten ihmisten tarpeisiin ja samalla oltava optimaalisen siedettäviä ja helliä kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Tehtävä olisi mahdoton ilman “La Roche-Posayn työntekijöitä, jotka omalla sitoumuksellaan ja osaamisellaan kykenevät muuntamaan kaikki teknologiset haasteet menestykseksi”, Muriel Bayer-Vanmoen, kansainvälisen ihonhoitotuotteiden kehitysosaston päällikkö muistuttaa.

Ihonhoitotuotteen kehittäminen muodostaa aina uuden haasteen, ja prosessi voi kestää jopa kaksi vuotta siitä hetkestä alkaen, kun vaikuttava aine valitaan. Työn jokaista vaihetta ohjaa kolme keskeistä osa-aluetta: raaka-aineiden tarkka valinta, pääasiallisen vaikuttavan aineen korkea pitoisuus sekä huippuunsa hiottu tuotekoostumus, joka suojataan optimoidulla säilöntämenetelmällä. Tämän suunnitteluvaiheen aikana koostumukselle tehdään lukuisia tiukkoja siedettävyystestejä tavallisissa käyttöolosuhteissa. Jos koostumuksen siedettävyys ei näissä testeissä ole hyväksyttävä (allergisoivuuden tai miellyttävyyden suhteen), laboratoriomme aloittavat tuotekehityksen uudelleen alusta.

Vaativat standardit samalla tasolla herkän ihon vaatimusten kanssa

Tuotekehittäjämme joutuvat joskus käymään läpi jopa 80 eri galeenista valmistemuotoa löytääkseen juuri oikean koostumuksen. Eikä tässä kaikki: ihonhoitotuotteistamme suuren osan on läpäistävä lisäksi ihotautilääkäreiden kliiniset tutkimukset. Näidentutkimustenansiosta tuotteiden tehokkuus ja turvallisuus voidaan osoittaa – myös herkällä tai ongelmaiholla.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, varmistamme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen kehittämällä tuotteidemme koostumusten rakenteet erityisen huolellisesti. La Roche-Posayn tuotekehittäjät luovat kerta kerran jälkeen uusia taidonnäytteitä, olipa kyseessä sitten täyteläisen runsas koostumus kuivalle iholle tai raikas, mattapinnan antava geelikoostumus rasvoittuvalle iholle. Näin voimme tarjota tehokkaita, siedettyjä ja miellyttäviä koostumuksia kaikille ihotyypeille.