• Koti>
  • La Roche-Posayn kliiniset tutkimukset: suunnitteluprosessimme ytimessä

Todistettu teho. Kliinisesti osoitettu siedettävyys

La Roche-Posayn kliiniset tutkimukset:
suunnitteluprosessimme ytimessä

Tiimimme antavat päivittäin kaikkensa kehittäessään herkkäihoisten elämänlaadun parantamiseksi ihonhoitotuotteita, jotka takaavat optimaalisen turvallisuuden jokaisella käyttökerralla. Turvallisuuslupauksemme lunastamiseksi käytämme suunnitteluprosessimme ytimessä erityisen vaativaa menetelmää. Kun ensimmäiset tutkimukset oli toteutettu terveelle iholle, La Roche-Posayn dermatologinen laboratorio pystyi suorittamaan ihonhoitotuotteiden tehokkuutta ja siedettävyyttä mittaavia kokeita tuotteiden kohderyhmillä (atooppinen iho, akneen taipuvainen iho ja erittäin kuiva iho). Nämä monitahoiset ja kunnianhimoiset tutkimukset ovat tuotekehityksemme ja herkän ihon asiantuntijuutemme kulmakivi.

La Roche-Posayn dermatologisen laboratorion perustamisesta lähtien olemme toteuttaneet läheisessä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa yhteensä 520 kliinistä tutkimusta, joihin on osallistunut 45 000 potilasta ympäri maailman. Näiden erittäin säänneltyjen tutkimusten pohjalta on julkaistu lukuisia tieteellisiä artikkeleita tunnetuissa dermatologian alan julkaisuissa, mikä on arvokas tunnustus sitoumuksellemme ja tieteellisen työmme laadulle.

Katso video kliinisestä tutkimuksesta

Tässä videossa näet, kuinka La Roche-Posayn dermatologinen laboratorio on kyennyt havainnoimaan ja analysoimaan  Effaclar Duo+  voiteen vaikutuksia Kiinassa suoritetussa kliinisessä tutkimuksessa. Koe toteutettiin levittämällä voidetta vain toiselle puolelle kasvoja, jolloin sitä pystyttiin vertaamaan sellaiseen ihonhoitotuotteeseen, jonka koostumuksessa ei ollut vaikuttavaa ainetta. Näin myös vältettiin yksilöiden välisten erojen vaikutus tulokseen. Tutkimus osoitti kliinisesti tuotteen ihon epäpuhtauksia ja jälkiä häivyttävän tehon1, joka parantaa akneihoisen ihmisen päivittäistä elämänlaatua:

1Tulehduksellisen aknen dermatologinen pisteytys (4 viikkoa, 51 naista, fototyypit I ja II).