360183601736021

tuotteidemme
tausta

Oletko koskaan miettinyt, miten tuotteita valmistetaan ja testataan? Miten hankimme ainesosia? Mitä menetelmää käytämme tuotetestauksessa? La Roche-Posay on sitoutunut kehittämään äärimmäisen tehokkaita ja siedettävyydeltään hyviä tuotteita, jotka sopivat herkälle iholle.
Tutustu alta tiukkoihin testausmenetelmiimme, kumppanuuksiimme lääketieteen asiantuntijoiden kanssa ja ainesosien tarkkaan valintaprosessiin.

  • Ainesosat
  • Testit
  • Pakkaukset
V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_MAIN_05 (All-Rights)

Miten La Roche-Posay toimii vähentääkseen tuotepakkaustensa ympäristövaikutuksia?

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_02

Käyttää mahdollisimman vähän pakkausmateriaaleja

La Roche-Posay käyttää tuotepakkauksiinsa mahdollisimman vähän pakkausmateriaaleja. Pelkästään vuonna 2016 brändi käytti 23,5 tonnia kuluttajakäytön jälkeen kierrätettyjä  materiaaleja lasipulloihin ja muoviputkiloihin. PVC-muovin osuus pakkauksissa oli 0 %.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_03

Tuottaa vähemmän muovia

La Roche-Posay on myös muuttanut radikaalisti yhden tunnetuimman tuotteensa, Lipikar Balm AP+ -tuubin, pakkausmuotoilua tehdäkseen siitä kevyemmän pakkauksen toimivuuteen vaikuttamatta. Poistamalla tuubin pään – ja siten myös yhden pakkauskomponentin – La Roche-Posay teki siitä helpomman käyttää ja samalla tuubin paino putosi 24 grammasta 15,6 grammaan. Tämän merkittävän painonpudotuksen ansiosta pakkauksiin käytetään 35 % vähemmän muovia, mikä tarkoittaa 31 tonnia vähemmän muovinkulutusta vuodessa.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_04

Käyttää vähemmän paperia pakkauksissa

La Roche-Posay on myös alkanut käyttää vähemmän paperia pakkauksissaan poistamalla paperiset pakkausselosteet ja painattamalla tärkeät tiedot itse pakkaukseen.

Jaa

    Sulje