360183601736021

tuotteidemme
tausta

Oletko koskaan miettinyt, miten tuotteita valmistetaan ja testataan? Miten hankimme ainesosia? Mitä menetelmää käytämme tuotetestauksessa? La Roche-Posay on sitoutunut kehittämään äärimmäisen tehokkaita ja siedettävyydeltään hyviä tuotteita, jotka sopivat herkälle iholle.
Tutustu alta tiukkoihin testausmenetelmiimme, kumppanuuksiimme lääketieteen asiantuntijoiden kanssa ja ainesosien tarkkaan valintaprosessiin.

  • Ainesosat
  • Testit
  • Pakkaukset
V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_MAIN_01 (bzllyOW_wrM)

Miten voit varmistaa, että ihonhoitotuotteet todella ovat turvallisia?

Valitessasi ihonhoitotuotteita tarvitset niistä perusteellista  tietoa, jotta voit valita itsellesi sopivia tuotteita. La Roche-Posay keskittyy luomaan tuotteita jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille. Lue, miten varmistamme, että tuotteemme noudattavat korkeita tuotekehitysstandardeja  ja ovat sopivia eri ihotyypeille.

Laboratoriotestit keinoiholla

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_01

Testaamme tuotteitamme kattavasti ennen kuin ne saapuvat markkinoille. Tutkimus- ja innovaatiotiimimme ovat kehittäneet uraauurtavan menetelmän. Miten se toimii? Käytämme testauksessa rekonstruoitua keinoihoa nimeltä EpiSkin* . Vasta kun olemme tyytyväisiä EpinSkin -testituloksiin, aloitamme testaamaan tuotetta ihmisillä. Sen lisäksi, että käytämme innovatiivista teknologiaa jota voidaan käyttää testien suorittamiseen uskomattomalla tarkkuudella, voimme sulkea ulkopuolelle ihoa ärsyttäviä aineita jo varhaisissa testausvaiheissa.

Erittäin herkän ihon kliiniset testit

Seuraavaksi tuotteiden kohderyhmille tehdään kliinisiä testejä, jotka suoritetaan ihotautilääkärin valvonnassa. Herkän ihon asiantuntijana La Roche-Posay suhtautuu vakavasti "testattu herkälle iholle" -argumenttiin. Teemme kliinisiä testejä, joihin osallistuvilla on herkkä, atopiaan tai allergiaan taipuvainen iho testattavan tuotteen mukaan. Teemme myös testit valvoaksemme, että tuotteitamme voivat käyttää jopa herkimmät ihotyypit sekä syöpähoitopotilaat, joiden iholle voimme tarjota optimaalisia ratkaisuja korkealla siedettävyydellä.

Epikutaani- eli lapputestit

Testataksemme tuotteidemme hypoallergeenisuutta käytämme tekniikkaa nimeltä "repeated patch testing"**

La Roche-Posay -sääntö: 100 % tuotteista on hypoallergeenisia

Testaamme huolellisesti kaikki koostumukset ennen kuin tuomme ne markkinoille. Joitakin tuotteitamme on kokeiltu yli 10 000 kertaa ennen kuin ne löytävät tiensä kylpyhuoneesi hyllylle. Jos yksikin testeihin osallistuva saa allergisen reaktion, muutamme tuotekoostumusta laboratoriossamme.

Jatkuva valvonta sen jälkeen, kun tuote on tullut markkinoille

Meillä on järjestelmä nimeltään Cosmetovigilance, jonka avullati seuraamme tuotteidemme siedettävyyttä lanseerauksen jälkeen ylläpitääksemme tuotteidemme siedettävyyttä. Siihen sisältyy kuluttajien ja/tai lääkärien ilmoittamien kaikkien ei-toivottujen reaktioden rekisteröinti ja perusteellinen arviointi. Pyrimme aktiivisesti ratkaisemaan kaikki ilmoitukset tapauskohtaisesti ja noudatamme kaikkia vaadittuja tuotetta ja sen aineosia koskevia määräyksiä. Jotkut tuotteemme on kehitetty yli 20 vuotta sitten, ja ne auttavat edelleen tekemään ihmisten elämästä parempaa joka päivä.

* EpiSkin-keinoiho koostuu laboratoriossa syntetisoiduista pienistä iholevyistä. Ihmisen terveitä ihosoluja (keratinosyyttejä) viljellään petrimaljoissa. EpiSkin on hyvä malli kosmetiikkatuotteiden testauksessa.
** Tuotetta levitetään suljetun (ilma- ja vesitiiviin) lapun alle.  Kun lappu on poistettu, ihotautilääkäri tutkii ihon. Prosessi toistetaan useaan kertaan. Sen jälkeen ihon tulee antaa levätä kaksi viikkoa. Lopuksi tehdään uusi lapputesti tarkistuksen vuoksi. Sitten ihotautilääkäri tutkii jälleen ihon 30 minuutin, 24 tunnin ja 48 tunnin kuluttua. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarkistaa, että koehenkilölle ei ole kehittynyt tuotteesta johtuvaa allergiaa.

Jaa

    Sulje