360183601736021

tuotteidemme
tausta

Oletko koskaan miettinyt, miten tuotteita valmistetaan ja testataan? Miten hankimme ainesosia? Mitä menetelmää käytämme tuotetestauksessa? La Roche-Posay on sitoutunut kehittämään äärimmäisen tehokkaita ja siedettävyydeltään hyviä tuotteita, jotka sopivat herkälle iholle.
Tutustu alta tiukkoihin testausmenetelmiimme, kumppanuuksiimme lääketieteen asiantuntijoiden kanssa ja ainesosien tarkkaan valintaprosessiin.

  • Ainesosat
  • Testit
  • Pakkaukset
Lipikar, a strict formulation charter for optimal safety (v8w7ZdSDHt4)

Tarkoin valitut aineosat

Ihotautilääkärit ympäri maailman suosittelevat  La Roche-Posay -tuotteita. Olemme saavuttaneet arvostuksemme lääketieteellisissä piireissä erikoistietämyksellämme ihosta, kliinisesti dokumentoiduilla tuloksilla ja aineosavalinnoilla.

Toksikologit mukana kaikissa koostumuksen suunnitteluvaiheissa

Toksikologit ovat tutkijoita, jotka tutkivat eri aineiden turvallisuutta ja vaikutuksia. Tiimimme on sitoutunut varmistamaan, että minkään tuotekoostumuksen aineosa ei muodosta uhkaa terveydelle. Tämän saavuttamiseksi tutkimme huolellisesti eri tietolähteet, kuten cosmetovigilance-tietoihin joita olemme keränneet ei toivotun reaktion saaneilta kuluttajilta, tieteellisiin julkaisuihin, dermatologien tapausselostuksiin ja sisäisiin tietoihin. Tavoitteenamme on välttää aineosia, jotka voisivat aiheuttaa allergiaa tai ärsytystä.

Kaikkien tuotteidemme on oltava Maximum Tolerance -säännön mukaisia

Emme hyväksy kaikkia aineosia tuotekoostumuksiamme koskevan tiukan menettelykäytännön vuoksi. Siksi monet tuotekoostumuksemme ovat hajusteettomia, ja hajusteita sisältävissä ei ole yhtään niistä 26 allergeenista, jotka on lueteltu EU:n kosmetiikka-asetuksessa 1223/2009, joka on annettu 30.11.2009 kosmetiikkatuotteista.

Bakteerikontaminaation estäminen on prioriteettimme

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_06

Koska tuotteemme on suunniteltu erittäin herkälle iholle, on tärkeää estää bakteerien kasvu tuotteessa ihoärsytyksen tai infektion välttämiseksi. Laboratorioillamme on käytössä

  • kontaminaation estäviä pakkauksia kuten putkiloita, pumppupulloja ja ilmatiiviitä pulloja
  • iholle sopivia säilöntäaineita älykkäinä yhdistelminä ja alhaisilla pitoisuuksilla siedettävyyden ja koostumuksen säilymisen varmistamiseksi
Aineosien lisäksi myös ihonhoitorutiinisi voi vaikuttaa ihon hyvinvointiin. Napsauttamalla TÄTÄ saat hyödyllistä tietoa ihonhoitotuotteista, jotka sopivat kaikkein herkimmällekin iholle.

Jaa

    Sulje