LÖYDÄ OMA LA ROCHE-POSAY -SEERUMISI

La Roche-Posay tarjoaa ratkaisun kaikille ihotyypeille ja iho-ongelmista kärsiville. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä paras seerumi ihosi tarpeisiin. 

HYALU B5 SERUM

Iholle, joka kaipaa täyteläisyyttä

La Roche Posay Tuotesivu Ikääntymisen ehkäisy Hyalu B5 Serum 30ml 333787558362

Mikä on tuotteen tausta?
Dermokosmetiikassa yksi suurimpia huolenaiheita on ihon ikääntyminen.1 Hyaluronihappo on yksi Googlen haetuimpia molekyylejä.2 Se on ihon tärkeä ainesosa, jonka määrä vähenee iän myötä. Siksi sen lisääminen ihonhoitorutiiniisi on tärkeää. Hyalu B5 -seerumi on tähän tarkoitukseen sopiva tuote. Ainutlaatuinen koostumus, joka sisältää hyaluronihappoduoa, B5-vitamiinia ja madecassoside-ainesosaa. Palauttaa ihon kosteussuojan ja sopii herkälle iholle. Sopii naisille ja miehille.

Miten tuote toimii?
Hyalu B5 on tehokas seerumi, joka vähentää ryppyjä ja antaa iholle täyteläisyyttä. Se kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa ja tekee siitä heleämmän.

Kuinka se sopii minun rutiiniini?
Hyalu B5 sopii käytettäväksi aamuin ja/tai illoin yhdessä päivä- tai yövoiteen kanssa. Aloita puhdistustuotteella, esimerkiksi Toleriane-puhdistusemulsiolla. Levitä Hyalu B5 -seerumia poskiin, otsaan, nenään, leukaan ja kaulaan. Käytä sen jälkeen tarvittaessa voidetta:

1) Anti-age -rutiini: Käytä anti-age-voidetta, esimerkiksi Hyalu B5. Viimeistele rutiini Hyalu B5 -silmänympärysvoiteella.
2) Kosteutusrutiini: Käytä kosteuttavaa voidetta, esimerkiksi Hydraphase HA. Viimeistele rutiini Hydraphase HA -silmänympärysvoiteella.

VITAMIN C10 -SEERUMI

Iholle, josta puuttuu hehkua ja sädehtivyyttä

La Roche Posay Tuotesivu Anti Aging Pure Vitamin C10 30ml 3337875660

Mikä on tuotteen tausta?
Dermokosmetiikassa yksi suurimpia huolenaiheita on ihon ikääntyminen.3 C-vitamiinituotteiden suosio on kasvanut suuresti tässä kategoriassa.4 Siksi meillä on ilo esitellä seerumivalikoimamme uutuus - Vitamin C10. Ainutlaatuinen koostumus sisältää 10 % C-vitamiinia, salisyylihappoa ja Neurosensinea. Sopii herkälle iholle ja sekä miehille että naisille.

Miten tuote toimii?
Vitamin C10 on tehokas seerumi, joka vähentää ryppyjä ja antaa iholle hehkua. Se tekee ihon sävystä tasaisemman ja auttaa ihoa uudistumaan.

Kuinka se sopii minun rutiiniini?
Vitamin C10-seerumia käytetään aamuisin yhdessä päivävoiteen kanssa. Aloita puhdistustuotteella, esimerkiksi Toleriane-puhdistusemulsiolla. Levitä sen jälkeen Vitamin C10-seerumia poskiin, otsaan, nenään, leukaan ja kaulaan. Käytä sen jälkeen tarvittaessa päivävoidetta:

1) Anti-age -rutiini: Käytä anti-age-voidetta, esimerkiksi Hyalu B5. Viimeistele rutiini Hyalu B5 -silmänympärysvoiteella.
2) Kosteutusrutiini: Käytä kosteuttavaa voidetta, esimerkiksi Hydraphase HA. Viimeistele rutiini Hydraphase HA -silmänympärysvoiteella.

HUOM: On tärkeää muistaa myös käyttää aurinkosuoja- tai päivävoidetta, jonka suojakerroin on vähintään SPF15, koska Vitamin C10-seerumi sisältää auringolle herkistäviä ainesosia.

EFFACLAR ULTRA CONCENTRATED SEERUMI

Akneen taipuvaiselle iholle

larocheposay-tuote-effaclar-serum-fss-30ml-1200x1200pxl

Mikä on tuotteen tausta?
Me La Roche-Posaylla ymmärrämme, että iholla on hyvin erilaisia tarpeita: epäpuhtaudet ja ikääntyminen ovat kaksi suurimmista. 80%5 teini-ikäisistä ja 40%6 aikuisista naisista kärsii aknesta, ja sitäkin useammilla on punoitusta, mustapäitä ja näppylöitä. Siksi meillä on ilo esitellä Effaclar Ultratiivisetty seerumi: ensimmäinen seerumimme, joka sisältää 3 eri kuorivaa happoa: LHA:ta, glykolihappoa, salisyylihappoa ja niasiiniamidia. Seerumi sopii herkkäihoisille naisille ja miehille, ja tuote on testattu akneen taipuvaisella iholla.

Mitä tuote tekee?
Effaclar Ultratiivistetty seerumi hoitaa useita eri iho-ongelmia. Se sisältää salisyylihappoa, LHA:ta ja glykolihappoa, jotka auttavat puhdistamaan ihohuokosia, silottamaan ihon pintaa ja edistämään ihon uusiutumista. Näkyviä vaikutuksia on osoitettu jo 7 päivän käytön jälkeen.7

Effaclar Ultratiivistetty seerumi auttaa kohentamaan ihon tekstuuria ja vähentämään mustapäitä, näppylöitä ja pitkäkestoisia jälkiä. Seerumi auttaa myös häivyttämään ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita.

Kuinka se sopii minun rutiiniini?
Effaclar Ultratiivistetty seerumi vaikuttaa tehokkaimmin silloin, kun sen kanssa käytetään muita tuotteita, jotka täydentävät sen ainesosia. Aloita illalla puhdistustuotteella, joka auttaa puhdistamaan ihohuokosia, kuten Effaclar puhdistusgeelillä tai Effaclar mikrokuorivalla puhdistusgeelillä. Se pohjustaa ihon hyvin seerumille. Kun iho on puhdistettu, ota kämmenelle muutama pisara Effaclar-seerumia ja levitä sitä poskiin, otsaan, nenään ja leukaan. Viimeistele rutiini kevyellä voiteella, kuten Effaclar K(+), Toleriane Ultra Night tai Hyalu B5 -hoitovoiteella.

HUOM: On tärkeää muistaa myös käyttää aurinkosuojavoidetta tai suojakertoimellista päivävoidetta, jossa on vähintään suojakerroin 15, koska Effaclar-seerumi sisältää ainesosia, jotka voivat herkistää ihoa auringolle.

TOLERIANE DERMALLERGO SERUM

Iholle, joka kaipaa kosteutta

LaRochePosay Tuote atopiaan taipuvainen iho Toleriane UltraDermallergo 20ml 3337875693820 FSS 1

Mikä on tuotteen tausta?
Allergiat ovat suuri ja kasvava kansanterveydellinen ongelma.8 Tiedämme, että henkilöillä, joiden ihon suojakerros on heikentynyt, on suurempi allergiariski. Ihon suojakerroksen eheyttä on tärkeää ylläpitää hoidolla, joka rauhoittaa, vahvistaa ja tarjoaa optimaalista siedettävyyttä.9 Siksi olemme kehittäneet innovaation allergiaan taipuvaiselle iholle - Toleriane Dermallergo Seerumin. Tuote sopii herkälle ja herkästi reagoivalle iholle ja on sekä hajusteeton että alkoholiton.10

Miten tuote toimii?
Toleriane Dermallergo Serum on vahvistava ja kosteuttava seerumi. Se sisältää 0,1% neurosensinea, joka on rauhoittavaa aktiivista tiivistettä sekä lisäksi osmolyyttiä ja glyseriiniä. Herkälle iholle sopivassa seerumissa yhdistyvät tehokkuus ja optimaalinen siedettävyys. Seerumi on testattu iholla, jossa on allergia- ja ärsytystaipumusta (punoitus, pistely ja kirvely).

Kuinka se sopii minun rutiiniini?
Toleriane Dermallergo -seerumia voi käyttää aamuin illoin. Aloita puhdistustuotteella, esimerkiksi Toleriane-puhdistusemulsiolla. Levitä sen jälkeen Toleriane Dermallergo -seerumia poskiin, otsaan, nenään, leukaan ja kaulaan. Sen jälkeen voit käyttää Toleriane Ultraa päivällä ja/tai Toleriane Ultra Nightia illalla. Viimeistele rutiini Toleriane Ultra Eye-silmänympärysvoiteella.


Ref.

1) IMSFY 2016, ISAPS survey: USA, Brazil, Mexico, Colombia, Venezuela, Argentina, Iran, Germany and Spain.
2) Global Share of Search & Beauty Trend Mapping Report Q2-2016
3) IMSFY 2016, ISAPS survey: USA, Brazil, Mexico, Colombia, Venezuela, Argentina, Iran, Germany and Spain
4) Which ingredients are the most searched?- L’OREAL CDO TEAM I GLOBAL INGREDIENTS MAPPING Q4 2017
5) 2002 CHU Claude Huriez France / Dimension Baromètre dermatologist follow-up 2008 Fr – Germany – It – Spain.
6) Theprevalence of acne in adults 20 years and older. J Am Acad Dermatol. 2008 Jan;58(1):56-9. Epub 2007 Oct 22.
7) Kliininen tutkimus, 51 henkilöä
8) WHO Estimation. GA2LEN. “Does rhinitis lead to asthma?” General practitioner. Brochure 2007.
9) Palmer et al., 2006; Smith et al., 2006; Cork et al., 2009; Fallon et al., 2009; Jin et al., 2009; Oyoshi et al., 2009;  O’Regan and Irvine, 2010; Spergel, 2010
10) Ei sisällä etanolia