LA ROCHE-POSAY PANOSTAA ELÄMÄNLAADUN PARANTAMISEEN – IHO ON MUUTAKIN KUIN IHO

Kun me La Roche-Posaylla tutkimme jonkun ihoa, näemme ihmisen. Ihmisen, josta välitämme ja jolle haluamme kehittää uusia innovaatioita.

Erilaisista iho-ongelmista kärsii 1,9 miljardia ihmistä1 ympäri maailmaa eli 1/4 maailman väestöstä. Luku on hämmästyttävä. Siitä huolimatta ongelman laajuus ei ole yleisesti tiedossa. Yhä useammat tutkimukset osoittavat, että iho-ongelmat voivat vaikuttaa elämänlaatuun, kuten hyvinvointiin, itsetuntoon ja sosiaalisiin suhteisiin. La Roche-Posay lanseeraa nyt uuden brändikampanjan, joka on tunneperäisempi kuin koskaan aiemmin. Se lisää tietoisuutta tästä tärkestä asiasta ja osoittaa, että niin suuret kuin pienet iho-ongelmat vaikuttavat ihmisten elämään.

 

SUURI JA KASVAVA
KANSANTERVEYSONGELMA

Brändikampanjamme tarkoituksena on esitellä kasvava kansanterveysongelma ja kertoa, miten iho-ongelmat vaikuttavat ihmisten elämänlaatuun. Luvut puhuvat puolestaan: 165 miljoonaa lasta ympäri maailmaa kärsii ihottumasta, 40 % aikuisista naisista kärsii aknesta ja ennusteiden mukaan kaikista maailman ihmisistä puolet herkistyy allergioille vuoteen 2050 mennessä2. Syöpädiagnoosin saavista kahdeksalla kymmenestä3 esiintyy hoitojen haittavaikutuksena iho-ongelmia. Ihosairaudet ovat nykyään suuri ja kasvava ongelma kaikkialla maailmassa, mutta silti ongelman vakavuutta ei ole vielä nähty.

Tutkimukset osoittavat, että iho-ongelmat voivat vaikuttaa jokapäiväiseen elämään. Ne voivat aiheuttaa unenpuutetta, itsetunnon heikkenemistä, ahdistusta ja sosiaalisia pelkoja. Nämä ovat vain joitakin esimerkkejä iho-ongelmien, kuten aknen ja ihottuman vaikutuksista viimeisimpien kliinisten tutkimusten mukaan. La Roche-Posay laati vuonna 2020 ainutlaatuisen tieteellisen katsauksen ymmärtääkseen paremmin iho-ongelmien vaikutusta elämänlaatuun. Nyt 16 vuotta ensimmäisen Quality of Life -kyselyn jälkeen (2006) tulokset ovat selkeät: Iho-ongelmien vaikutus ulottuu huomattavasti ihon pintaa syvemmälle. Ihon kunnolla voi olla suuri vaikutus hyvinvointiin, jokapäiväiseen elämään sekä koulu- ja työpoissaoloihin.

La Roche-Posay haluaa kertoa kaikille, että iho on enemmän kuin pelkkä iho ja miten iho-ongelmat vaikuttavat elämänlaatuun. Auta meitä lisäämään tietoisuutta tästä tärkeästä asiasta ja levittämään sanomaa.

LA ROCHE POSAY HALUAA AUTTAA
RATKAISEMAAN IHO-ONGELMAT

La Roche-Posay haluaa osoittaa, että dermatologia perustuu tieteeseen ja ihmisiin. Se on mullistavaa tiedettä, joka tarjoaa niin erinomaisesti siedettyjä kuin tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä tuotteita iholle. Olemme tehneet yhteistyötä 90 000 ihotautilääkärin ja lääkärin kanssa ympäri maailmaa, minkä vuoksi olemme aina olleet edelläkävijöitä tieteen alalla. Olemme perehtyneet muun muassa mikrobiomitieteeseen tarjotaksemme elämää muuttavia ratkaisuja. La Roche-Posay on toteuttanut yli 600 kliinistä tutkimusta yli 100 000 henkilöllä, jotka ovat olleet iältään 0–104-vuotiaita ja edustaneet kaikkia ihotyyppejä. Olemme testanneet tuotteita myös täydentävänä hoitona (atooppinen dermatiitti, akne, allerginen iho ja onkologisten hoitojen aiheuttamat ihovauriot). Kun La Roche-Posay suunnittelee tuotteita, sillä on todellisen ongelman ratkaiseminen aina tähtäimessä. Intohimo kehittää ihmisiä auttavia innovaatioita on kannustanut Roche-Posayta eteenpäin yli 40 vuoden ajan.

La Roche-Posay haluaa tarjota paremman elämän kaikille herkkäihoisille. Olet ehkä jo kuullut niin uusista kuin vanhoista ihonhoidon sankareistamme: 

Cicaplast Baume B5: Rauhoittava, vahvistava ja suojaava tehovoide pienten ihovaurioiden ja ärtyneen ihon hoitoon kaikille ihotyypeille. 

La Roche Posay Eau Thermale Lähdevesi: Rauhoittava ja antioksidanttinen, sopii herkälle iholle. Tarkoitettu niin kasvoille kuin vartalolle. Sopii vauvoille, lapsille ja aikuisille.

TOLERIANE Dermallergo Creme: Kasvovoide herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Testattu allergisella iholla. Voide vähentää epämukavaa tunnetta iholla, antaa runsaasti kosteutta ja rauhoittaa ihoa.

TOLERIANE Dermallergo Eyes: Tehokkaasti ihoa rauhoittava silmänympärysvoide herkälle ja herkistyneelle iholle. Testattu allergisella iholla. Lievittää epämukavaa tunnetta silmänympärysiholla, kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa ihoa.

Toleriane Sensitive Creme: Hajusteeton, kosteuttava ja rauhoittava voide herkälle iholle. Kosteuttaa ihoa jopa 48 tuntia ja vahvistaa ihon suojakerrosta.

Effaclar Duo (+): Sankarimme rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, jolla on taipumusta vaikeisiin ja herkästi uusiutuviin epäpuhtauksiin, kuten finneihin. Effaclar Duo (+) on korjaava kosteusvoide kasvoille, teho alkaen 12 tuntia4.

Effaclar H Creme: Kosteuttava ja rauhoittava kasvovoide rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, jonka toiminta on häiriintynyt kuivattavan lääketieteellisen hoidon vuoksi.

Hyalu B5 Seerumi: Tehokas seerumi ryppyjä vastaan, joka antaa iholle täyteläisyyttä. Vähentää ryppyjä ja tekee ihosta sekä täyteläisemmän että heleämmän. Kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. 

Lipikar Baume AP+M: Vartalovoide, jota voidaan käyttää elämän ensimmäisestä päivästä lähtien. Sopii erittäin/äärimmäisen kuivalle iholle sekä iholle, jolla on taipumusta kuivuuden aiheuttamaan kutinaan. Soveltuu herkälle ja ärtyneelle iholle sekä iholle, jolla on taipumusta atopiaan.

ANTHELIOS UVMUNE Ultra Light SPF50+: Kasvoille ja silmänympärysiholle tarkoitettu erittäin kevyt suosikkiaurinkovoiteemme, jonka UVA- ja UVB-suoja on erittäin korkea. Erinomainen veden-, hien- ja hiekankestävyys. Sopii kaikille ihotyypeille.

ELÄMÄÄ MUUTTAVAT RATKAISUT
#1 KUN MIKROBIOMIATIEDE AUTTAA

Viimeisen kymmenen vuoden aikana ihon mikrobiomia on tutkittu paljon, ja siitä on tullut uusi tieteenala. Erilaisten bakteerilajien ja mikro-organismien puute johtaa ihon mikrobiomin epätasapainoon. Moninaisuuden puute voi liittyä iho-ongelmiin kuten akneen ja atopiaan.

Ihon mikrobiomia tutkiessamme olemme oppineet, että iho tuntuu miellyttävämmältä, jos mikrobiomin ekosysteemi on tasapainossa. Epätasapaino voi aiheuttaa epämukavaa tunnetta iholla tai pahentuvia iho-ongelmia.

Tehtävämme La Roche-Posaylla on tarjota elämää muuttavia ihonhoitotuotteita herkkäihoisille. Tätä tarkoitusta varten olemme perehtyneet syvällisesti mikrobiomitieteeseen ja kehittäneet sen tuloksena uuden ainesosan nimeltä Aqua Posae, jota viljellään termisessä lähdevedessä. Lisäsimme Aqua Posae -ainesosaa tuotteeseemme ja tulos ylitti kaikki odotuksemme: ihon mikrobiomi tasapainottui ja sen tasapaino myös säilyi paremmin. La Roche Posay on nyt tuonut markkinoille mikrobiomitieteeseen perustuvia tuotteit, joista jotkut jo mainittiin edellä:

La Roche Posay Eau Thermale Lähdevesi. Terminen lähdevesi on antioksidanttinen, ja sillä on rauhoittava ja virkistävä vaikutus herkälle iholle. Rauhoittava vaikutus on dokumentoitu dermatologisissa testeissä.

Erittäin kuivalle ja atopiaan taipuvaiselle iholle La Roche-Posay on tuonut markkinoille uusimman innovaationsa Lipikar Baume AP+M -hoitovoiteen. Ikonisen tuotteemme muunneltu koostumus on tarkoitettu atopiaan taipuvaiselle iholle, ja se sisältää uutta Microresyl -ainesosaa, joka auttaa tasapainottamaan ihon mikrobiomia.

Kuivalle ja herkälle iholle sopiva Toleriane Sensitive Creme on prebioottinen voide, joka kosteuttaa ihoa 48 tuntia. Voide sisältää niasiiniamideja ja glyseriiniä, jotka auttavat rauhoittamaan ihoa.

ELÄMÄÄ MUUTTAVAT RATKAISUT
#2 ÄLÄ ANNA AKNEN OLLA ESTEENÄ

Toinen La Roche-Posayn sydäntä lähellä oleva iho-ongelma on akne. Tiedämme, että 40 % aikuisista naisista5 ja 80 % kaikista teini-ikäisistä6 kärsii aknesta. Se vaikuttaa suuresti heidän hyvinvointiinsa ja arkeensa. Useimmat aknesta kärsivät kokevat elämänlaatunsa heikkenevän ja 7/10 kokee, että heidän itseluottamuksensa on ihon ulkonäön vuoksi heikentynyt. 

Elämänlaatu voi kärsiä monin eri tavoin. Iho-ongelmat voivat aiheuttaa masennusta, ahdistuneisuutta, univaikeuksia sekä monia muita ongelmia7. Haluamme välittää viestiä siitä, ettei aknen saa koskaan antaa vaikuttaa omaan itseluottamukseensa.

Voidaksemme auttaa aknesta kärsiviä yhä paremmin La Roche-Posay panostaa oman asiantuntemuksensa kehittämiseen. Pidämme myös huolen, että tuotteidemme tehokkuus ja siedettävyys on aina kliinisesti dokumentoitu. Tähtituotteellamme Effaclar Duo (+) on juuri nämä ominaisuudet. Sen koostumus sopii erityisesti sellaisille aikuisille ja murrosikäisille, joilla on rasvoittuva ja akneen taipuva iho. Tämä kosteuttava voide vähentää ihon näkyviä epäpuhtauksia, hillitsee kiiltoa ja auttaa vähentämään epäpuhtauksien syntymistä.
 

REF.

1) Hay RJ, Johns NE, Williams HC et al. The global burden of skin disease in 2010: an analysis of the prevalence and impact of skin conditions. J Invest Dermatol 2014; 134:1527–34
2) WHO Estimation. GA2LEN. “Does rhinitis lead to asthma?” General practitioner. Brochure 2007.
3) Charles C., et al. March 2013. Impact of cutaneous toxicity associated with targeted therapies on quality of life. Results of a longitudinal exploratory study. Bulletin du Cancer. Vol. 100 N 3.
4) Instrumentaalinen testi, 43 henkilöä.
5) The prevalence of acne in adults 20 years and older. J Am Acad Dermatol. 2008 Jan;58(1):56-9. Epub 2007 Oct. 22.
6) 2002 CHU Claude Huriez France / Dimension Baromètre dermatologist follow-up 2008 Fr – Germany – It – Spain.
7) Quality of life, anxiety prevalence, depression symptomatology and suicidal ideation among acne patients in Lithuania. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2017 Jul 14, Lukaviciute L, Navickas P, Navickas A.