All comments on :
HYALU B5 SERUM

Seerumi vähentää ryppyjä ja tekee ihosta täyteläisemmän.

3337875583626
Katso tuotetiedot
HYALU B5 SERUM packshot from Hyalu B5, by La Roche-Posay

6 Arvostelut

4.56

By: 

Age: 40-49 vuotta

5

“ täydellinen seerumi ”

Pääsin kokeilemaan HyaluB5 seerumia, joka hurmasi täysin! Täyteläisen oloinen koostomus imeytyi nopeasti ja hyvin kasvoille, ja miten ihana, raikas tuoksu! Teki ihosta nuorekkaan tuntuisen. Tästä tuotteesta tuli ehdottomasti minun suosikkini!

By: 

Age: 40-49 vuotta

5

“ Kosteuttava seerumi ”

Pääsin kokeilemaan tätä kosteuttavaa seerumia. Tuote imeytyy hyvin ihoon ja tekee siitä hyvin kosteutetun. Tuotteessa on kevyt raikas tuoksu. Vielä kun seerumi olisi pakattu pumppupulloon niin kyseessä olisi täydellinen tuote!

By: 

Age: 40-49 vuotta

4

“ Jatkoon ”

Sain testikäyttöön tämän tuotteen ja olin todella tyytyväinen. Iho sai kaipaamaansa lisäkosteutusta ja pienet pintarypyt siloittuivat. Iho oli täyteläisempi tuotetta käytettyäni. Ihoni on sekaiho, joten meikin alle tuote ei minulla soveltunut, vaan meikkipohja tuntui rasvoittuvan vielä nopeammin. Ostan tuotetta jatkossakin.

By: 

Age: 30-39 vuotta

5

“ Ihastuttava seerumi ”

Ihanan raikkaan tuoksuinen seerumi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Hieman tahmea koostumus ei kuitenkaan jätä ihoa tahmaiseksi, vaan tuote imeytyy hyvin.

By: 

3

“ Yövoiteen alle hyvä tuote! ”

Pääsin kokeilemaan Hyalu B5 anti-age -seerumia. Tuotteesta jäi ensikerrasta tahmainen tunne ja oli todella venyvä. Ei imeytynyt pipettiin vaan valui. Tuote kannattaa painella kevyesti yövoiteen alle iltaisin, jolloin imeytyy paremmin. Käytin alkuun aamuin illoin, mutta totesin tämän toimivan parhaiten illalla yhdessä saman sarjan (La Roche-Posay) toleriane ultra overnight yövoiteen kanssa, jonka jälkeen iho oli aamulla kosteutettu ja pehmeä.

By: 

Age: 30-39 vuotta

4

“ Pääsin kokeilemaan tätä tuotetta ”

Aivan ihana tuote. Kevyt ja hyvin imeytyvä. Hävittää juonteita kivasti

    Lue myös

    Katso kaikki artikkelit