All comments on :
3-in-1-Puhdistusvesi

Hellävarainen 3-in-1 puhdistusvesi

3337875528092
Katso tuotetiedot
3-in-1-Puhdistusvesi packshot from Puhdistustuotteet, by La Roche-Posay

7 Arvostelut

4.07

By: 

5

“ Upea tuote ”

Pääsin testaamaan uutta 3-in-1 puhdistusvettä. Tuote on loistava! Olen atoopikko ja ihoni on rutikuiva ja samalla kerää epäpuhtauksia eli todellinen ongelmaiho. Tämä vesi on hävittänyt melkein jokaisen näpyn ja kosteuttanut ihoni loistavan pehmeäksi ja sileäksi. Edes kosteusvoidetta ei tarvitse välttämättä enää kasvoille levittää, mikä on suoranainen ihme. Olen hyvin skeptinen kaikkia uusia tuotteita kohtaan, sillä olen niin monesti pettynyt. Tämä tuote tekee kuitenkin sen minkä lupaa, poistaa meikit, kosteuttaa ja puhdistaa. Enää en muihin kasvovesiin tai puhdistusaineisiin vaihda. Joka euron arvoinen ja vielä enemmän.

By: 

5

“ 3-in-1 -puhdistusvesi ”

Pääsin kokeilemaan La Roche-Posayn 3-in-1 -puhdistusvettä joka oli kerrassaan miellyttävä uusi tuttavuus. Minulla on herkkä, punoittava couperosaan taipuvainen iho jolle tuote soveltui todella hyvin. Erityisesti keväällä vietän aikaa hyvin paljon jäällä tuulen tuiverruksessa ja tällöin ihoni kaipaa erityistä huolenpitoa. Tuote puhdisti ihoni hyvin päivän meikeistä ja hillitsi punoistusta ja puhdistuksen jälkeen ihoni ei ollut lainkaan kireä ja kostutusta huutava kuin monen muun kokeilemani puhdistustuotteen jälkeen. Suosittelen =)

By: 

5

“ Micellar 3-in-1-puhdistusvesi ”

ihana tuote , putsasi hyvin meikit , mutta ei yhtään kuivattanut , kirvellyt eikä jättänyt tahmaseksi , tästä tuli lempituote <3

By: 

5

“ Pääsin kokeilemaan ”

Olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Ihoni on paremmassa kunnossa jo viikon kokeilun jälkeen, ihohuokoset pienentynyt ja iho tuntuu puhtaalta. Tuote ei kuivat, joten en joka kerta laita edes kasvovoidetta käytön jälkeen. Aion käyttää jatkossakin. Helppo käyttää.

By: 

2

“ Liiankin hellävarainen... ”

Ei poistanut ainkaan omalta iholtani tarpeeksi hyvn meikkejä, aamulla herätessä löytyi poskipäiltä aina meikinjämiä . Ehkä siten liiankin hellävarainen sanoisinko. :/

By: 

5

“ Pääsin kokeilemaan ”

Pääsin kokeilemaan tuotettanne 3-in 1 puhdistusvesi, joka sopii herkälle iholle. Olen käyttäessäni huomannut, että ihoni on pehmeämpi, enkä tarvitse käyttää ihovoiteita tämän tuoteen jälkeen. Tuote puhdistaa hyvin ja ihoni jää raikkaaksi. Kokonaisuutena oikein hyvä tuote, jota voisin suositella muillekin.

Lue myös

Katso kaikki artikkelit