TUTUSTU LA ROCHE-POSAYN HERKÄLLE IHOLLE TARKOITETTUUN SEERUMIIN

La Roche-Posaylta löydät ihosi tarpeisiin sopivan seerumin. Kaikki seerumit on kehitetty antamaan parhaan mahdollisen tuloksen kaikille ihotyypeille, myös herkälle. Halusitpa sitten heleämmän ihon, vähentää juonteita tai häivyttää pigmenttiläiskiä, löydät meiltä tarpeisiisi sopivan seerumin.

Kysyimme La Roche-Posayn ihotautilääkäriltä Lina Pilangilta mitä seerumi on ja miten se voi vaikuttaa ihoon. Lue lisää seerumien hyödyistä ja tutustu La Roche-Posayn valikoimaan löytääksesi itsellesi sopivan seerumin.


MITÄ IHOTAUTILÄÄKÄRI SANOO SEERUMISTA?

Monet ihonhoitotuotteet voivat auttaa ehkäisemään ja vähentämään erilaisia iho-ongelmia.

Mitä seerumi oikeastaan on ja miten se voi auttaa ihoamme?

Ihotautilääkäri Lina Pilangi vastasi kysymyksiimme omilla näkemyksillään.

"Seerumit sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka koostuvat pienemmistä molekyyleistä. Näillä molekyyleillä on kyky tunkeutua syvemmälle ihoon kuin esimerkiksi kasvovoiteella. Seerumien sisältämät aktiiviset ainesosat voivat lisäksi stimuloida ihon eri soluja.

Seerumeita käytetään useiden erityyppisten iho-ongelmien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Oikeanlaisen seerumin valitseminen riippuun siis siitä, millaisia tuloksia haluat ihonhoidollasi saavuttaa. Halusitpa sitten ehkäistä ryppyjä tai vähentää esimerkiksi aknen jälkeistä hyperpigmentaatiota, on niiden hoitoon tarjolla erilaisia seerumeita."

 

LÖYDÄ ITSELLESI SOPIVA LA ROCHE-POSAY-SEERUMI

La Roche-Posay on sitoutunut luomaan elämää mullistavia ihonhoitotuotteita, joissa herkkä ja intolerantti iho on otettu huomioon.

Asetamme tuotekehityksellemme korkeat vaatimukset ja teemme yhteistyötä ihotautilääkäreiden ja toksikologien kanssa tarjotaksemme ihonhoitotuotteita, joissa on oikeanlaiset aktiiviset ainepitoisuudet ja todistettu teho.

Olemme omistautuneet testaamaan koostumuksiamme osoittaaksemme niiden tehokkuuden ja siedettävyyden erilaisilla ihotyypeillä jo yli 20 vuoden ajan. Seerumeissamme yhdistyvät aktiiviset ainesosat sekä kompensoivat vitamiinit ja peptidit. Tuloksena on tehokas seerumi, joka ravitsee ja vahvistaa ihoa.

 

HYALU B5 SERUM

KOSTEUTTAVA SEERUMI RYPYILLE JA KIINTEYTYKSEEN, KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Hyalu B5 Serum on tehokas seerumi, joka sisältää hyaluronihappoa - tämä tehokkaasti kosteuttava ainesosa auttaa vetämään kosteutta puoleensa ja sitomaan sitä ihoon.Keskeiset ainesosat

Hyalu B5 -seerumi koostuu kahdesta erikokoisesta hyaluronihappomolekyylistä. Molekyylin koko vaikuttaa sen imeytymiseen ja samalla sen vaikutukseen. Suuret hyaluronihappomolekyylit auttavat palauttamaan ihon kosteuden ja täyttämään ihon pinnalla olevia juonteita. Pienet molekyylit taas tunkeutuvat syvemmälle ihon pintakerroksiin ja kosteuttavat ihoa sisältäpäin.

Seerumin sisältämä B5-vitamiinin aktiivinen muoto, D-panthenoli, rauhoittaa ihoa ja estää kosteuden menetystä. B5-vitamiini stimuloi ihon vapaita rasvahappoja, jotka luonnostaan vähenevät iän myötä. Nämä kaksi keskeistä ainesosaa vähentävät tehokkaasti ikääntymisen merkkejä ja takaavat optimaalisen toleranssin myös herkkäihoisille.Tulokset

Hyalu B5 -seerumi vähentää tehokkaasti ryppyjä ja juonteita sekä pehmentää ihoa. Seerumi kosteuttaa ihoa ja tuntuu virkistävältä. Hyalu B5 -seerumin antamat tulokset ovat pitkäkestoisia ja vähentävät ryppyjen ulkonäköä ja syvyyttä kuukausienkin päästä*.

*Kliininen tutkimus. Hyalu B5 -seerumia käytettiin kahdesti päivässä 56 päivän ajan ja aamuisin SPF60-aurinkosuojaa seerumin jälkeen. Ikäryhmä 44-59 vuotta.

 

MELA B3 SERUM

SEERUMI EPÄTASAISELLE IHOLLE JA PIGMENTTIHÄIRIÖILLE, KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Mela B3 -Seerumi on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat häivyttää pigmentaatiota ja kosteuttaa ihoaan. Seerumi sisältää melasyl™, niasiiniamidia ja hyaluronihappoa, jotka torjuvat pigmenttihäiriöitä ja tummia läiskiä.


Keskeiset ainesosat

Mela B3 -seerumi on tehokas seerumi, joka sisältää 10 % niasiiniamidia ja B3-vitamiinia, joka auttaa ihoa torjumaan pigmentaatiota kolmella tavalla.

1) Niasiiniamidi vähentää liiallista melaniinia, joka näkyy iholla tummina läiskinä. Se myös tasoittaa ihon sävyä.

2) Niasiiniamidilla on myös ihoa rauhoittava vaikutus ja se auttaakin lieventämään ulkoisten stressitekijöiden aiheuttamia vaikutuksia.

3) Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä niansiiniamidi vahvistaa ihon suojakerrosta kuivumisen estämiseksi.

Koostumuksen sisältämä tehokas molekyyli, melasyl™, toimii yhdessä niasiiniamidin kanssa häivyttääkseen tummia läiskiä ja tasoittaakseen ihon sävyä. 

Yhdistelmä keskeisiä ainesosia takaa kliinisesti todistetun tehon ja hyvän toleranssin. Seerumi on hypoallergeeninen ja dermotologisesti testattu. Se häivyttää tehokkaasti pigmenttiläiskiä tehden ihosta tasaisemman, kosteutetumman ja hehkuvamman.Tulokset

Seerumi antaa näkyviä tuloksia jo kahden viikon käytön jälkeen. Iho näyttää tasaisemmalta ja tummat läiskät ovat vähentyneet*.

Neljän viikon kuluttua ihon rakenne näyttää eheämmältä ja pigmenttiläiskien määrä ja näkyvyys on vähentynyt. Myös hyperpigmentaatio on vähentynyt näkyvästi**.

* Kuluttajatutkimus, n=73, käyttö 2 kertaa päivässä.

** Kosmetokliininen tutkimus, n = 76, käyttö 2 kertaa päivässä.

 

 

VITAMIN C10 SERUM

ANTIOKSIDANTTINEN SEERUMI HEHKUA KAIPAAVALLE IHOLLE

Vitamin C10 -Seerumi sisältää 10 % puhdasta C-vitamiinia sekä miedosti kuorivaa salisyylihappoa, joka pehmentää ja tasoittaa ihoa.


Keskeiset ainesosat

Seerumin ainutlaatuinen koostumus sisältää puhdasta C-vitamiinia, askorbiinihappoa, joka on voimakas ja tehokas antioksidantti iholle. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, mikä tarkoittaa, että se imeytyy helposti elimistöön, muttei voi varastoitua.

Turvaudummekin siis ulkoiseen lisäravinteeseen, joka lisää elimistön ja ihon C-vitamiinitasoja. Ihotautilääkärit ovat todenneet, että ihonhoidossa käytettävä C-vitamiini parantaa ihon sävyä ja rakennetta.

Vitamin C10 -seerumin koostumus sisältää myös neurosensiiniä, joka on herkälle iholle kehitetty rauhoittava peptidi. Seerumin kaksi keskeistä ainesosaa takaavat säteilevän hehkun ja minimoivat samalla iho-oireiden riskin.


Tulokset

Vitamin C10 -seerumi korjaa ihon ikääntymisen merkkejä tehokkaasti ja lisää iholle säteilyä ja hehkua.

 

EFFACLAR SERUM

SEERUMI AKNEEN TAIPUVAISELLE IHOLLE

Effaclar -Seerumin 3 erilaista happoa sisältävä kaava tarjoaa optimaalisen tehon näppylöitä, suurentuneita ihohuokosia ja läiskiä vastaan. Sopii akneen taipuvaiselle iholle.Keskeiset ainesosat

Effaclar Serum on ensimmäinen erityisesti akneen taipuvaiselle iholle keskitetty seerumimme. Tiiviste sisältää kolmea eri kuorivaa happoa: LHA:ta, glykolihappoa ja salisyylihappoa yhdistettynä rauhoittavaan niasiiniamidiin, joka puhdistaa ihohuokosia, tasoittaa ihoa ja nopeuttaa sen uusiutumista.

Effaclar Serum häivyttää läiskiä, ihovirheitä ja näppylöitä. Keskeisten ainesosien yhdistelmä siloittaa ja tasoittaa ihon pintaa.

Näkyvät vaikutukset jo 7 päivän kuluttua ((lähde: 7) Kliininen tutkimus, 51 koehenkilöä). Seerumi auttaa myös vähentämään ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita. Seerumi sopii herkkäihoisille miehille ja naisille. Tuote on testattu akneen taipuvaisella iholla.


Tulokset

Effaclar-seerumi auttaa tehokkaasti häivyttämään läiskiä ja virheitä tehden ihon pinnasta sileämmän ja tasaisemman.


SEERUMIN KÄYTTÖ IHONHOITORUTIINISSASI

Suosikkiseerumisi on helppo ottaa osaksi ihonhoitorutiiniasi. Ihotautilääkäri Lina Pilangi kertoo, miten käytät seerumiasi parhaiten:

"Seerumia tulee käyttää puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Levitä kasvovoide vasta seerumin jälkeen. Sanotaan, että kasvovoide tehostaa seerumin vaikutusta toimimalla okklusiivisena, eli sulkemalla seerumin ihoon. Mikäli käytät useita eri seerumeita, levitä ensin koostumukseltaan kevyin tuote."LA ROCHE-POSAYN SEERUMIEN KÄYTTÖ

Suosikkiseerumisi on helppo ottaa osaksi ihonhoitorutiiniasi. Ihotautilääkäri Lina Pilangi kertoo, miten seerumia käytetään parhaiten:

  • Hyalu B5 -Seerumi: Käytä seerumia päivittäin sekä aamuin että illoin. Levitä muutama tippa seerumia puhdistetulle iholle ennen päivä- tai yövoiteen käyttöä.
  • Mela B3 Seerumi: Käytä Mela B3 -seerumia puhdistetuille kasvoille ja kaulalle sekä aamuin että illoin. Levitä kasvovoide ja aurinkosuoja seerumin jälkeen.
  • Vitamin C10 -Seerumi: Levitä Vitamin C10 -seerumia joka aamu puhdistetuille kasvoille. Vältä seerumin käyttöä silmänympärysiholla.
  • Effaclar -Seerumi: Levitä Effaclar-seerumia joka ilta puhdistetuille kasvoille. Vältä seerumin käyttöä silmänympärysiholla. Muista aurinkosuoja, kun käytät tätä seerumia.

HUOM: Muista käyttää aurinkovoidetta tai vähintään SPF15 -aurinkosuojan sisältävää päivävoidetta aamuisin sen jälkeen, kun olet levittänyt Mela B3 -seerumia, Effaclar -seerumia tai Vitamin C10 -seerumia. Niiden sisältämät ainesosat voivat tehdä ihostasi herkemmän auringonvalolle.