• Koti>
  • Anthelios>
  • ANTHELIOS BABY Aurinkosuojavoide vauvoille SPF 50+
ANTHELIOS BABY  Aurinkosuojavoide vauvoille  SPF 50+ packshot from Anthelios, by La Roche-Posay
  • Facebook
  • Pin

ANTHELIOS BABY
Aurinkosuojavoide vauvoille
SPF 50+

EPÄSUORA AURINGOLLE ALTISTUMINEN.
Erittäin korkea aurinkosuoja. Kasvoille ja vartalolle. Vauvoille.

3337872419904
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU b
SGU omega

Kehitetty erityisesti vauvojen iholle.

50 ml:n pumppupullo.

Tuoteominaisuudet

Aurinkosuojavoide vauvojen iholle. Kasvoille ja vartalolle. Epäsuoraa UV-säteilyä vastaan.  Yli 6 kuukauden ikäisille vauvoille.
Uusi koostumus, joka on kehitetty erityisesti vauvojen herkälle iholle. Erittäin korkea suoja. Korkea siedettävyys ja erittäin miellyttävä. Kosteuttava ja pehmentävä voidemainen koostumus. Sisältää karitevoita.

Patentoidut, fotostabiilit aurinkosuojafiltterit. Testattu ihotautilääkärin ja lastenlääkärin valvonnassa.

Tuotteen teho

Laajakirjoinen fotostabiili aurinkosuoja UVB- ja UVA-säteitä vastaan.

Käyttöohjeet

Lastelääkärit ja ihotautilääkärit suosittelevat: Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Suojaa lapsi vaatteilla, päähineellä, vaunujen kuomulla ja aurinkolaseilla. Liiallinen auringolle altistuminen on vaarallista. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen aurinkoon menoa. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon säilyttämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Riittämätön määrä tuotetta vähentää aurinkosuojan tehoa.


HUOM! Suojaa lapsi vaatteilla, päähineellä ja aurinkolaseilla. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Vältä kosketusta tekstiileihin.

Ainesosat