All comments on :
HYALU B5 EYES

Tehokas anti-age -silmänympärysvoide juonteita ja ryppyjä vastaan.

3337875613668
Katso tuotetiedot
HYALU B5 EYES packshot from Hyalu B5, by La Roche-Posay

6 Arvostelut

5.06

By: 

Age: 40-49 vuotta

4

“ valoa ja hehkua ”

Pääsin kokeilemaan Hyaly B5 silmänympärysvoidetta. Täyteläinen koostumus nosti aluksi herkästä ja kuivasta silmänympärysihostani esiin pieniä näppyjä. Viikossa kosteustasapaino löytyi ja tuote tuntuu hyvältä käytössä. Koostumus on todella täyteläinen ja pakkaus on riittoisa. Ehdottomasti paras ominaisuus on sen valoaheijastava effekti.

By: 

Age: 40-49 vuotta

5

“ Silmänympärysvoide ”

Pääsin kokeilemaan tätä täydellisen ihanaa silmänympärysvoidetta! Tuote on täyteläinen ja todella riittoisa. Suosittelen ehdottomasti herkille silmille.

By: 

Age: 40-49 vuotta

5

“ Ehdottomasti jatkoon ”

Sain testikäyttöön kyseisen tuotteen ja olen ollut todella tyytyväinen. Ihoni on sekaiho, mutta silmänympärysiho on herkkä ja alaluomelta juonteikas. Juonteet ovat siloittuneet ja iho ei ole niin kuiva kuin ennen. Ehdoton plussa myös valoa heijastavasta koostumuksesta. Silmänympärysihoni voi nyt hyvin!

By: 

Age: 30-39 vuotta

5

“ Tehokas silmänympärysvoide ”

Vähän yli kolmekymppisenä on ensimmäiset kunnon juonteet ilmestyneet silmäkulmiin ja silmänalusille. Voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti täytelöittäen ihoa, jolloin pienet juonteet häviävät hyvin näkyvistä. Koostumus on yllättävän paksua, joten tuotetta joutuu työstämään hetken, jotta se imeytyy ihoon. Tehokkain kokeilemani silmänympärysvoide!

By: 

5

“ Tekee mitä lupaa, loistotuote! ”

Pääsin kokeilemaan Hyalu B5 Eyes - silmänympärysvoidetta. Tuote antaa, mitä lupaa. Voide imeytyy hetkessä silmänympärysihoon kosteuttaen ja tehden siitä täyteläisemmän. Tuotetta tulee juuri sopiva määrä puristettaessa (on jämäkkä) eli ei mene hukkaan. Iso plussa myös pakkauksen koosta, joka on helppo ja kevyt ottaa mukaan matkalle. Tämä jää pysyvään käyttöön. Suosittelen!

By: 

Age: 30-39 vuotta

5

“ Hyvä tuote ”

Pääsin kokeilemaan tuotetta, ja olin todella tyytyväinen. Silmänympärysalueeni ovat hyvin kuivat ja juonteikkaat, varsinkin talvisin.. Voide siloitti juonteita yllättävän tehokkaasti, ja iho näyttää tasaiselta sekä kosteutetulta, myös meikin kanssa. Suosittelen, jää itselläni käyttöön.

    Lue myös

    Katso kaikki artikkelit