KASVOJEN PUHDISTUS RASVOITTUVALLE IHOLLE

Article Read Duration 5 väh. luettu

Yksi yleisimmin kysytyistä ihonhoitoon liittyvistä kysymyksistä on: Kuinka pääsen eroon rasvoittuvasta ja epäpuhtauksiin taipuvaisesta ihosta? Säännöllinen kasvojen puhdistus oikeilla tuotteilla on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. On tärkeä poistaa ihohuokosia tukkiva ja bakteereja sisältävä tali sekä epäpuhtaudet aamuin ja illoin. Tämä antaa ihosi uusiutua luonnollisesti ja vähentää uusien finnien puhkeamisen riskiä.

KUINKA USEIN RASVAINEN IHO TULEE PUHDISTAA?

Puhdistaessa kasvot ja ihon päivittäin aamuin ja illoin, voi vähentää riskiä ihon epäpuhtauksille.

 

KASVOJEN PUHDISTUS AAMULLA

Aamuisen kasvojen puhdistuksen sisällyttäminen ihonhoitorutiiniin voi auttaa vähentämään rasvoittuvaa ja epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa. Yön aikana nukkuessamme ihon pinnalle kertyy talia ja kuolleita ihosoluja, jotka voivat tukkia ihohuokoset muodostaen hyvät olosuhteet epäpuhtauksille.

Suosittelemmekin, että ensimmäinen vaihe aamurutiineissa on puhdistaa iho hellävaraisesti ihollesi sopivalla puhdistustuotteella. Ihon ja kasvojen puhdistuksen jälkeen voi käyttää päivävoidetta tai seerumia, joka sopii ihollesi.

 

KASVOJEN PUHDISTUS ILLALLA

Iho uudistaa itseään luonnollisesti nukkuessasi. Jotta iho saa parhaat olosuhteet uudistua yön aikana, on hyvä idea puhdistaa iho ennen nukkumaanmenoa.

Jos ylimääräistä talia, meikkiä ja muita epäpuhtauksia ei poisteta, voivat huokoset tukkeutua yön aikana. Tukkeutuneet huokoset edistävät talin kertymistä, mikä voi johtaa uusiin epäpuhtauksiin.

MITEN RASVAINEN IHO PUHDISTETAAN?

Puhdista kasvot perusteellisesti ja hellävaraisesti joka aamu talin ja kuolleiden ihosolujen poistamiseksi sekä illalla meikin ja saasteiden poistamiseksi. Levitä hellävaraisesti puhdistusvettä vanulapulla ja sen jälkeen vaahtoavaa puhdistusainetta talin ja sen ympärillä viihtyvien bakteerien poistamiseksi.

Keskity puhdistamaan T-alue, nenän ympärysiho, leuka ja iho, johon voi kertyä rasvoittuvuutta. Puhdista noin 20-30 sekunnin ajan. Huuhtele sopivalla, ei liian kuumalla vedellä. Taputa kasvosi varovasti kuivaksi puhtaalla kasvopyyhkeellä (ei kylpypyyhkeellä).

Käytä aina heti ihon puhdistuksen jälkeen sopivaa kosteusvoidetta ihon kosteuttamiseen.

 

OIKEAN KOSTEUSVOITEEN VALINTA

On tärkeää valita sellainen kosteusvoide, joka sopii sinun ja ihosi tarpeisiin. Mieti tarvitsetko kosteusvoiteen ihon epäpuhtauksiin (esimerkiksi finneille), tukkeutuneisiin ihohuokosiin tai mustapäille vai rasvoittuvalle ja kiiltävälle iholle.

 

PITÄISIKÖ MINUN KÄYTTÄÄ TUOTTEITA JOISSA ON SALISYYLIHAPPOA?

Salisyylihappo on ainesosa, joka auttaa tehokkaasti puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia ja torjumaan mustapäitä. Tuotteet, joissa on salisyylihappoa ja LHA:ta voivat olla hyödyllisiä rasvoittuvalle tai epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Näiden aktiivisten ainesosien kuoriva vaikutus auttaa pitämään ihon puhtaana.

PARAS PUHDISTUSAINEET RASVOITTUVALLE IHOLLE

La Roche-Posay on kehittänyt Effaclar on tuotesarjan, josta löytyy ratkaisuja rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Alhaalta löydät 3 paras Effaclar-puhdistusaineet rasvoittuvalle iholle.

MEILLÄ ON
TUOTESARJA MYÖS TÄHÄN

EFFACLAR on täydellinen tuotesarja, josta löytyy ratkaisuja rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

KATSO KAIKKI ARTIKKELIT
RASVOITTUVASTA JA EPÄPUHTAUKSIIN TAIPUVAISESTA IHOSTA

placeholder MITÄ MUSTAPÄÄT OVAT?
LUE LISÄÄ
placeholder KAIKKI EPÄPUHTAUKSIIN
TAIPUVAISESTA IHOSTA
LUE LISÄÄ
placeholder AIKUISIÄN AKNE JA EPÄPUHDAS IHO AIKUISELLA LISÄÄNTYY
LUE LISÄÄ
placeholder KASVOJEN PUHDISTUS RASVOITTUVALLE IHOLLE
LUE LISÄÄ
placeholder IHONHOITO JA NUOREN AKNEN HOITO
LUE LISÄÄ