HUOLEHDIMME HERKÄSTÄ IHOSTASI

Herkkä iho on La Roche-Posayn toiminnan ytimessä. La Roche-Posay on tunnistanut herkän ihon erityistarpeet ja parhaat hoitokeinot. Tuotteidemme koostumus on huolellisesti suunniteltu ja testattu, jotta tuotteemme täyttävät korkeat tuotekehityksen standardimme. Lue täältä, miten luomme ihonhoitotuotteita, joiden siedettävyys on hyvä. Tutustu myös neuvoihin, jotka tuovat helpotusta herkälle iholle.

LA ROCHE-POSAY

Muuttaa herkän ihon elämän.

360183601736021

tuotteidemme
tausta

Oletko koskaan miettinyt, miten tuotteita valmistetaan ja testataan? Miten hankimme ainesosia? Mitä menetelmää käytämme tuotetestauksessa? La Roche-Posay on sitoutunut kehittämään äärimmäisen tehokkaita ja siedettävyydeltään hyviä tuotteita, jotka sopivat herkälle iholle.
Tutustu alta tiukkoihin testausmenetelmiimme, kumppanuuksiimme lääketieteen asiantuntijoiden kanssa ja ainesosien tarkkaan valintaprosessiin.

Tutustu ainesosiin

Haluatko tietää lisää ainesosista?
Haluatko ymmärtää tuotepakkauksen ainesosaluetteloa?
Kirjoita ainesosan nimi tähän ja lue lisää sen ominaisuuksista.

Please check that mandatory fields are entered with correct values.

Opi lisää ihostasi

Tutustu lukuisiin herkkää ihoa käsitteleviin artikkeleihimme. Ota selvää, miten voit luoda itsellesi sopivan herkän ihon hoitorutiinin, opi miten voit hoitaa herkkää ihoa auringossa, lue vinkit ihon punoituksen lievittämiseen ja paljon muuta.

La Roche-Posay suosittelee

Ratkaisumme herkälle iholle

Miksi La Roche-Posay?

Maailmanlaajuisesti ihotautilääkäreiden suosittelema