NÄIN HOIDAT
HERKKÄÄ IHOA

Teollisuusmaissa yli puolella naisista on omasta mielestään herkkä iho. Herkkä iho voi esiintyä epämukavuuden tunteena, punoituksena, kireytenä ja jopa pistelevänä tunteena. Rauhoittaaksesi herkkää ihoasi, valitse herkälle iholle tarkoitettuja tuotteita.

IHONHOITORUTIINI
HERKÄLLE IHOLLE

Tässä osiossa kerrotaan, millaisia ihonhoitorutiineja ihotautilääkärit suosittelevat herkän ihon hoitamiseen. Aloitetaan perusasioista. Puhdista iho hellävaraisella puhdistusvedellä ja suihkuta sitten La Roche-Posay Thermal Spring Water -lähdevedellä, joka rauhoittaa ja suojaa ihoa. Levitä lopuksi kosteusvoidetta joka vahvistaa ihon suojamuuria.

Alla löydät kätevän oppaan, minkä avulla valitset sopivia tuotteita herkälle ihollesi. Lisäksi annamme suosituksia parhaista herkän ihon hoitotuotteista muun muassa rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle, ikääntyneelle, herkästi kuivuvalle ja punoitukseen taipuvaiselle iholle.

KORKEAT TUOTEKEHITYKSEN
STANDARDIMME

laroche posay turvallisuussitoumus tuote hypoallergeeninen malli lähikuva

KEHITETTY
SIEDETTÄVYYTEEN KESKITTYEN

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty herkkää ihoa ja herkästi reagoivaa ihoa kunnioittaen.
Dokumentoitu tehokkuus ja siedettävyys.
laroche posay turvallisuussitoumus kaava suoja tuote pää

KOOSTUMUSTA SUOJAAVA PAKKAUS
SIEDETTÄVYYS JA TEHOKKUUS

Katso lisää
Me käytämme suojaavia pakkauksia ja tarvittavia säilöntäaineita, jotta tuotteet ovat optimaalisesti siedettyjä ja tehokkaita.
laroche posay turvallisuussitoumus olennainen aktiiviannos tuote pää

AINOASTAAN VÄLTTÄMÄTTÖMIMMÄT AINESOSAT
 AKTIIVISINA PITOISUUKSINA

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja tuotteemme sisältävät vain tarvittavat ainesosat, tarvittavina aktiivisina pitoisuuksina.
laroche posay turvallisuussitoumus herkkä iho malli vauva

YKSILÖLLISTÄ
IHONHOITOA
 USEIMPIIN TARPEISIIN

Katso lisää
Tuotteistamme löytyy sopivia tuotteita useimpiin tarpeisiin: herkkä iho, rasvoittuva iho tai epäpuhtauksiin taipuvainen iho, kuiva iho, heikentynyt iho, punaisuuteen taipuva iho ja monet muut tarpeet.

HYVÄT
LUKIJAT

Tässä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiin opastustarkoituksiin, eivätkä ne missään tapauksessa korvaa terveydenhuollon ammattilaisen antamia lääketieteellisiä neuvoja. Lääketieteellisissä kysymyksissä on aina käännyttävä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.