HERKÄN IHON
RATKAISUT

Article Read Duration 5 väh. luettu

Herkällä iholla voi olla esimerkiksi epämukavia polttelun, pistelyn, kutinan tai kihelmöinnin tuntemuksia, vastauksena sisäisiin tai ulkoisiin tekijöihin. Herkän ihon ihonhoitoon voidaan suositellaan herkälle iholle sopivia, esimerkiksi minimalistisia ja rauhoittavia tuotteita, joissa on aktiivisia ainesosia. Mitä tuotteita suosittelemme herkälle iholle? Me suosittelemme TOLERIANE Ultra -tuotesarjaa, joka sisältää aktiivisia ainesosia herkän ihon rauhoittamiseksi:


• Neurosensine
• Sheavoi
• La Roche-Posay lähdevesi

Jos ihosi on epäpuhtauksiin taipuvainen, me suosittelemme EFFACLAR-tuotesarjaa, joka on kehitetty rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Jos rypyt ja ikääntyvä iho ovat sinun huolesi, voit harkita HYALU B5 -tuotearjaa, joka sisältää hyaluronihappoa herkälle iholle, joka antaa iholle kosteutusta ja täyteläisyyttä.

MITÄ HERKÄLLÄ
IHOLLA TARKOITETAAN?

Ennen kuin tutustumme parhaisiin ratkaisuihin, katsotaanpa, mitä herkällä iholla oikeastaan tarkoitetaan. Useilla ihmisillä on herkkä iho. Herkkäihoisille epämukavat tuntemukset, kuten kiristyksen, pistelyn, polttelun ja kihelmöinnin tunteet, ovat varsin tuttuja. Niitä voi esiintyä koko ajan, mutta ne voivat johtua myös ulkoisista ja sisäisistä tekijöistä.

MIKÄ AIHEUTTAA
HERKÄN IHON?

Sekä ulkoiset että sisäiset tekijät voivat vaikuttaa

Herkän ihon uskotaan pohjimmiltaan johtuvan ihon yliherkistä hermopäätteistä. Ne reagoivat harmittomiin arkipäiväisiin ärsykkeisiin, kuten tuuleen tai lämpötilamuutoksiin, lähettämällä kipusignaaleja. Herkälle iholle epämukavia tuntemuksia aiheuttavat tekijät voivat olla ulkoisia tai sisäisiä:

  1. Ulkoiset tekijät: saasteet, lämpötilamuutokset, ihon pH-arvon muutokset, altistuminen UV-säteilylle, yms.
  2. Sisäiset tekijät: stressi, voimakkaat tunteet, hormonaaliset muutokset, yms.

Saat lisätietoja ihoa herkistävistä tekijöistä napsauttamalla TÄTÄ  

HERKKÄ IHO VOI NÄYTTÄÄ
TÄYSIN NORMAALILTA

Vaikka se voi TUNTUAKIN yliherkältä ja epämukavalta

Herkkäihoisille yksi tuttu turhautumisen aihe voi olla se, että lääkäri usein toteaa ihon "normaaliksi", sillä siinä ei välttämättä näy mitään poikkeavaa ulkoisesti. Kokenut ihotautilääkäri kuitenkin tunnistaa herkän ihon ominaisuudet ja osaa suositella erityisiä kosmetiikkatuotteita ihosi tarpeisiin. 

NÄIN VOIT RAUHOITTAA
HERKKÄÄ IHOA

Mikä on paras tapa hoitaa herkkää ihoa?

Nyt kun tunnet herkän ihon tekijöitä ja ominaisuuksia. Katsotaanpa seuraavaksi, miten rauhoittaa herkkää ihoa ihonhoitotuotteilla.


 Jos sinulla on herkkä iho, me suosittelemme ihonhoitoa, jossa on sopiva määrä aktiivisia ainesosia, jotka on dokumentoitu rauhoittamaan herkän ihon merkkejä ja samalla vähentämään ihon herkkyyttä ajan kuluessa.

 

Ihotautilääkäreiden suosittelema

Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja ne sisältävät vain välttämättömimmät ainesosat aktiivisina pitoisuuksina.

Suositelluimmat tuotteemme herkälle ja herkästi reagoivalle iholle on TOLERIANE Dermallergo Creme. Toleriane-tuotesarjan minimimäärä aineosia on valittu rauhoittamaan välittömästi ihoa ja vähentämään epämukavia tuntemuksia. Kaikki Toleriane-tuotesarjan tuotteet ovat kehitetty herkälle ja herkästi reagoivalle iholle.

AKTIIVISET AINESOSAT
HERKÄN IHON RAUHOITTAMISEEN

Mitä ainesosia sinun pitäisi etsiä?

Mikä on tärkeää, kun valitsee ihonhoitorutiinia herkälle iholle? Me suosittelemme katsomaan tuotepakkauksesta, onko se sopiva herkälle iholle.
Alla voit lukea aineosista, jotka joko rauhoittavat ihoa tai tukevat ihon suojamuuria. Nämä ovat hyviä ominaisuuksia herkälle iholle:

  • Neurosensine-ainesosa: tämä molekyyli auttaa lievittämään ihon herkkyyttä ja rauhoittaa herkkää ihoa.
  • Sheavoi: luonnollinen ihoa kosteuttava ainesosa, jonka sisältämät lipidit ovat samankaltaisia kuin ihon oma pintakerrosta suojaava suojamuuri. Se vahvistaa ihon kykyä puolustautua useita ulkoisia tekijöitä vastaan.
  • La Roche-Posay Thermal Spring Water -lähdevesi: ainutlaatuinen ja luonnollinen aineosa, jota käytetään maailman johtavassa termiseen veteen perustuvassa ihonhoidon keskuksessa. Sen ainutlaatuinen mineraaleja sisältävä koostumus sisältää runsaasti seleeniä, jolla on rauhoittava ja antioksidanttinen vaikutus herkälle iholle.

TOLERIANE Dermallergo Creme rauhoittaa herkkää ihoa ja auttaa lievittämään epämiellyttäviä tuntemuksia nopeasti.

Mikä tärkeää, Toleriane Ultra vahvistaa ihon suojamuuria, mikä puolestaan vahvistaa ihon luonnollista suojaa. Toleriane Ultra -tuotesarjan tuotteet ovat hypoallergeenisia.

Voit tutustua kokonaisvaltaiseen herkän ihon hoitorutiiniin klikkaamalla TÄTÄ.

AIKUISEN EPÄPUHTAUKSIIN TAIPUVAISEN
HERKÄN IHON HOITO

Aivan kuten herkkä iho on yleinen, myös useilla aikuisilla on epäpuhtauksiin taipuvainen iho. Ihotautilääkäreiltä kysytään usein epäpuhtauksiin taipuvaisen aikuisen herkän ihon ihonhoidosta. La Roche-Posay on kehittänyt EFFACLAR-tuotesarjan, joka koostuu ihonhoitotuotteista, jotka sopivat herkälle iholle, jolla on taipuvaisuutta epäpuhtauksiin.

Etsitkö kosteusvoidetta rasvoittuvalle tai epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, joka voi auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja esimerkiksi finnejä? EFFACLAR Duo(+) - Tuote auttaa tekemään epäpuhtauksista vähemmän näkyviä, vähentää punoitusta, ja sen vaikutus kestää 12 tuntia*. *Instrumentaalinen koe, 43 henkilöä

ANTI-AGING-IHONHOITO
HERKÄLLE IHOLLE

La Roche-Posay uskoo, että ihonhoitotuotteet voivat olla tehokkaita ja samalla sopivia herkälle iholle. Tämä ajattelutapa näkyy myös anti-age tuotteissamme.

Hyaluronihappo herkälle iholle

HYALU B5 yhdistää kaksi hyaluronihapon tyyppiä (pieni ja suuri molekyylinen hyaluronihappo), ja sopii erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Tuote sisältää rauhoittavaa B5-vitamiinia ja uudistavaa madecassoside-ainesosaa. Koostumus auttaa vähentämään ryppyjä ja antaa iholle täyteläisyyttä. Tuotesarja sisältää seerumin, kasvovoiteen ja silmänympärysvoiteen.

Lue lisää herkän ihon kokonaisvaltaisesta ihonhoitorutiinista klikkaamalla TÄTÄ.

MEILLÄ ON
TUOTESARJA MYÖS TÄHÄN

ROSALIAC-tuotesarjan tuotteet auttavat herkkää ihoa, joka on taipuvainen punoitukseen. Tämä ihonhoitosarja sisältää puhdistusgeelin, seerumin ja voiteen UV-suojalla.

KORKEAT TUOTEKEHITYKSEN
STANDARDIMME

laroche posay turvallisuussitoumus tuote hypoallergeeninen malli lähikuva

KEHITETTY
SIEDETTÄVYYTEEN KESKITTYEN

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty herkkää ihoa ja herkästi reagoivaa ihoa kunnioittaen.
Dokumentoitu tehokkuus ja siedettävyys.
laroche posay turvallisuussitoumus olennainen aktiiviannos tuote pää

AINOASTAAN VÄLTTÄMÄTTÖMIMMÄT AINESOSAT
 AKTIIVISINA PITOISUUKSINA

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja tuotteemme sisältävät vain tarvittavat ainesosat, tarvittavina aktiivisina pitoisuuksina.
laroche posay turvallisuussitoumus herkkä iho malli vauva

YKSILÖLLISTÄ
IHONHOITOA
 USEIMPIIN TARPEISIIN

Katso lisää
Tuotteistamme löytyy sopivia tuotteita useimpiin tarpeisiin: herkkä iho, rasvoittuva iho tai epäpuhtauksiin taipuvainen iho, kuiva iho, heikentynyt iho, punaisuuteen taipuva iho ja monet muut tarpeet.
laroche posay turvallisuussitoumus kaava suoja tuote pää

KOOSTUMUSTA SUOJAAVA PAKKAUS
SIEDETTÄVYYS JA TEHOKKUUS

Katso lisää
Me käytämme koostumusta suojaavia pakkauksia ja vain tarvittavia säilöntäaineita, jotta tuotteet ovat optimaalisesti siedettyjä ja tehokkaita.