#SaveYourSkin

Erittäin korkeaa suojaa sinulle ja läheisillesi. Tarkkaile, suojaudu ja oleskele turvallisesti auringossa.

LATAA 
ABCDE-METODI

La Roche-Posay on sitoutunut ennaltaehkäisemään ihosyöpiä.

Ihosyövän ehkäisy on La Roche-Posay Laboratorylle kaikkein tärkeintä. Olemme ihotautilääkärien tärkein kumppani kaikkialla maailmassa, joten meillä on parempi asema kuin koskaan auttaa ihosyövän aikaisessa havaitsemisessa.

La Roche-Posay on sitoutunut ennaltaehkäisemään ihosyöpiä.


La Roche-Posay on merkittävä toimija ihosyövän ehkäisyssä yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa. Olemme järjestäneet yhdessä Euromelanoma Groupin kanssa ilmaisia luomitarkastuspäiviä Euroopassa yli 10 vuoden ajan. Ne tarjoavat mahdollisuuden kertoa osallistujille ihosyövän riskeistä ja ehkäisytavoista. Ihotautilääkärit lahjoittavat aikaansa luomitutkimuksiin ja kertovat liiallisen UVA- ja UVB-säteilyn riskeistä ja auringolta suojautumisesta. Jotta tavoittaisimme mahdollisimman paljon ihmisiä, myös apteekkeja tiedotetaan kampanjoista. Ilmaisia tutkimuspäiviä järjestetään myös Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Mukana on lähes 30 maata levittämässä sanaa ennaltaehkäisyn tärkeydestä taistelussa ihosyöpää vastaan.

La Roche-Posay on kehittänyt jokapäiväiseen käyttöön sopivan sivuston myskincheck.fi. Helppokäyttöinen sivusto sisältää paljon hyödyllistä tietoa ihosyövästä, ja sen avulla voi selvittää omat riskinsä ja tarkkailla omia ja läheistensä luomia.

Tuemme ihotautilääkäreitä kaikkialla maailmassa

La Roche-Posay tukee ihotautilääkäreitä tarjoamalla heidän käyttöönsä työkaluja ja resursseja, jotta terveydenhoitoalan ammattilaisten osaamista ihomuutosten tutkimisessa voidaan kehittää. Laboratoriomme tarjoaa ihotautilääkäreille dermatoskopian koulutusohjelmia yhteistyössä kansainvälisen dermatoskopian yhdistyksen kanssa. Jotta tavoittaisimme mahdollisimman laajan yleisön, havainnollistetut ja kommentoidut koulutukset ja podcastit löytyvät UV-Damage.org-sivustosta, jonka La Roche-Posay on luonut terveydenhoitoalan ammattilaisia varten.

Anthelios: ennaltaehkäisevää suojaa


Altistuminen auringolle ja UV-säteille voi muuttaa luomen syövän esiasteeksi: 50–70 % ihosyövistä liittyy liialliseen altistukseen auringon UVB- ja UVA-säteille1.

Voit suojautua auringolta muutamalla hyvällä tavalla: Vältä oleskelua auringossa klo 12–16, levitä säännöllisesti korkean suojakertoimen sisältävää voidetta ja käytä päähinettä, t-paitaa ja aurinkolaseja rannalla.

La Roche-Posayn Anthelios-tuotesarja tarjoaa korkean suoja auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä, miellyttäviä käyttää ja sopivat myös herkälle iholle.  Anthelios aurinkosuojatuotteiden teho on kliinisesti todistettu 21 tutkimuksessa, joista 19 suoritettiin in vivo auringon aiheuttamilla sairauksilla.
Yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa suosittelee Antheliosta.

Entä lapsesi?

Koska 80 % auringon aiheuttamista ihovaurioista syntyy ennen 18 vuoden ikää, La Roche-Posay on kehittänyt Anthelios Dermo-Pediatrics -tuotteen erityisesti lasten suojaksi.

1 La Ligue Contre le Cancer, 22/05/2014