LÖYDÄ PARAS KASVOJEN AURINKOSUOJA

Article Read Duration 3 väh. luettu

Me La Roche-Posaylla autamme sinua löytämään sinulle ja ihollesi sopivan kasvojen aurinkosuojan. 

La Roche-Posayn Anthelios-aurinkosuojasarja tarjoaa erityisiä aurinkosuojia normaalille, kuivalle, rasvoittuvalle ja ryppyiselle iholle sekä erityisen herkille alueille

KÄYTÄ AURINKOSUOJAA KASVOILLASI YMPÄRI VUODEN

Kasvojen iho altistuu auringon säteilylle ympäri vuoden, jopa kylminä ja pilvisinä päivinä. Säteet koostuvat UVA- ja UVB-säteistä, jotka vaikuttavat ihoon eri tavoin. 

Auringon pitkät UVA-säteet muodostavat 95 prosenttia kaikista UV-säteistä, ja juuri nämä säteet voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista, pigmenttiläiskiä, aurinkoherkkyyttä, punoitusta ja aurinkoihottumaa

UVB-säteet antavat iholle sen ruskean värin, mutta ne voivat myös aiheuttaa auringonpolttamia ja allergisia reaktioita. Kun auringon aiheuttamia vaurioita on jo syntynyt, niitä voi olla vaikea korjata, joten on tärkeää käyttää laajakirjoista aurinkovoidetta, joka suojaa ihoa molemmilta säteilytyypeiltä. 

Suosittelemme kasvojen aurinkosuojan käyttöä joka aamu osana päivittäistä ihonhoitorutiinia ympäri vuoden. Kuten muillakin ihonhoitotuotteilla, voit saavuttaa parhaat tulokset käyttämällä ihollesi sopivaa kasvojen aurinkosuojaa. 

Opastamme sinua löytämään parhaan aurinkosuojan kasvoillesi, ihotyypillesi ja tarpeillesi.

 

ANTHELIOS KASVOJEN AURINKOSUOJA JOKAISELLE IHOTYYPILLE 

Anthelios on aurinkosarjamme, joka sisältää kasvojen aurinkosuojia kaikille ihotyypeille. Kaikki aurinkotuotteemme on dermokosmeettisesti testattu ja kehitetty herkälle ja aurinkoa sietävälle iholle. 

Ne tarjoavat korkean aurinkosuojan, ja ne on kehitetty laajakirjoisilla ja fotostabiileilla UV-suodattimilla.

Aurinkovalikoimastamme löydät kasvojen aurinkosuojat:

  • Kuivalle iholle
  • Rasvaiselle iholle
  • Iholle, jossa on ryppyjä
  • Mukaan matkalle
  • Erityisen haavoittuvaisille alueille 

Kaikissa Anthelios-aurinkovoiteissamme on korkea suojakerroin 50 tai 50+ saadaksesi parhaan mahdollisen suojan.

MONIPUOLINEN KASVOJEN AURINKOSUOJA 

 Anthelios UVMUNE Ultra Light

 

ANTHELIOS UVMUNE ULTRA LIGHT CREME SPF50+

Anthelios UVmune Ultralet Creme SPF50+ on bestsellerimme, joka sopii kaikille ihotyypeille ja tarpeille. Tässä kasvojen aurinkosuojassa on laajakirjoisia aurinkosuodattimia, jotka suojaavat ihoa auringon säteiltä. 

Sen koostumuksessa on valikoimamme korkein UVA-suoja ja se kattaa jopa erittäin pitkät UVA-säteet (380 nm-400 nm).

Tämän aurinkosuojan koostumus on kevyt ja imeytyy nopeasti ihoon. Siksi se sopiikin käytettäväksi myös meikin alla, sillä se ei jätä valkoisia jälkiä. Se on hajusteeton ja siinä on Netlock-teknologia, joten se sopii erinomaisesti myös piilolinssien käyttäjille.

PARAS KASVOJEN AURINKOVOIDE NORMAALILLE JA KUIVALLE IHOLLE 

UVmune Ultra Cream 

ANTHELIOS UVMUNE 400 ULTRA CREME SPF50+

Anthelios UVmune Ultra Creme SPF50+ on paras kasvojen aurinkosuoja niille, joilla on normaali tai kuiva iho. Siinä on erittäin korkea aurinkosuojakerroin 50+ ja se on rikastettu laajakirjoisilla aurinkosuodattimilla, jotka suojaavat ihoa UVA- ja UVB-säteiltä. 

Se ei sisällä tarpeettomia ainesosia, joten se sopii niille, joilla on normaali tai kuiva iho. Tuote sopii myös piilolinssien käyttäjille, sillä se on erityisesti mukautettu ja testattu silmien ympärillä olevalle herkälle iholle. 

Aurinkosuojan koostumus on voidemainen ja jättää ihon kosteutetuksi ja pehmeäksi. Koostumus on erityisen vesi- ja hienkestävä, mikä on eduksi, sillä aurinkovoide ei valu, jos hikoilet esimerkiksi urheilun aikana.

KASVOJEN AURINKOSUOJA RASVAISELLE IHOLLE

TUBE-ANTHELIOS-GEL-CREAM-OIL-CONTROL-50ML_SP

ANTHELIOS UVMUNE 400 OIL CONTROL SPF50+ ÖLJYNTORJUNTA-AINE

Anthelios UVmune 400 Oil Control SPF50+ on paras kasvojen aurinkosuojavoide rasvoittuvalle ja rasvoittuvalle iholle. Tämä aurinkosuoja tarjoaa erittäin korkean, valonkestävän ja laajakirjoisen aurinkosuojan ja suojaa myös erittäin pitkiltä UVA-säteiltä.  

Tämä aurinkosuoja on räätälöity ja testattu silmien ympärillä olevalle herkälle iholle, joten se sopii käytettäväksi koko kasvoilla. Geelimäinen koostumus sisältää mattapintaisia ainesosia, jotka vähentävät kiiltoa ja jättävät ihon pehmeäksi ja mattapintaiseksi.

AURINKOSUOJA MEIKIN PÄÄLLE JA MUKAAN MATKALLE

LRPSU1

 

ANTHELIOS ANTI-SHINE MIST SPF50+

Anthelios Anti-Shine Mist SPF50+ on kätevä kasvojen aurinkosuojasuihke, joka sopii täydellisesti mukaan laukkuusi, kun haluat levittää aurinkosuojaa uudelleen. Tuotetta voidaan käyttää meikin päälle. Se tarjoaa erittäin korkean, laajakirjoisen aurinkosuojan kevyessä, näkymättömässä sumussa, joka antaa raikkaan tunteen. 

Kädet vapaan käytön ansiosta sitä on helppo käyttää koko päivän ajan. Tässä aurinkosuojatuotteessa on kiiltoa estävä vaikutus, joten se sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

KASVOJEN AURINKOSUOJA, JOLLA ON ANTI-AGE VAIKUTUS

La-Roche-Posay-Anthelios-Age-Correct-SPF50-50ml-NoTeinted-LD-000-3337875761031-Closed-FWS

ANTHELIOS ANTI-AGE SPF50

Anthelios Anti-Age SPF50 on kasvojen aurinkosuojavoiteemme herkälle, ryppyiselle iholle. Tämä aurinkosuojavoide tarjoaa korkean suojan auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan vähentäen ja ehkäisten samalla ryppyjä ja tummia läiskiä.

Niasiiniamidilla, E-vitamiinilla ja La Roche-Posayn termaalisella lähdevedellä rikastettu koostumus auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta. Sen koostumus on kevyt ja imeytyy nopeasti ihoon jättämättä valkoisia jälkiä

AURINKOSUOJAPUIKKO - TÄYDELLINEN KASVOJEN ALTTIILLE ALUEILLE

la-roche-posay-anthelios-stick-9ml-tube-packshot-front

 

ANTHELIOS XL STICK SPF50+

Anthelios XL Stick SPF50+ on kasvojen aurinkosuojapuikko, joka tarjoaa laajakirjoisen suojan auringon UVA- ja UVB-säteiltä. 

Tämä aurinkosuojapuikko auttaa suojaamaan kasvojen alttiita alueita, kuten korvia, nenää, silmien aluetta ja huulia. Voit myös levittää tätä tikkua arpiin ja luomiin lisäsuojan saamiseksi.

Anthelios XL Stick SPF50+ -suojavoiteen muoto ja koostumus tekevät sen käytöstä helppoa ja kätevää. Se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja aurinkoa sietämättömälle iholle.

 

 

ANTHELIOS AURINKOVOIDE KOKO PERHEELLE

La Roche-Posayn Anthelios on ammattimaista ja erikoistunutta auringonhoitoa, joka on sovitettu ja testattu jopa herkälle iholle. Siksi tuotteitamme voivat käyttää myös perheen pienimmät. 

Aurinkosuojamme sisältävät vain välttämättömiä ainesosia ja hoitavat lasten herkkää ihoa. Yhteistä niille kaikille on erittäin korkea ja laajakirjoinen UVB- ja UVA-suoja.

Lue lisää ja tutustu yli 25 vuotta jatkuneen, kehittyneen kliinisen tutkimuksen tuloksiin auringonhoidosta ja auringolle herkästä ihosta. 

ANTHELIOS

ANTHELIOS on aurinkosuojatuotemarkkinoiden edelläkävijä. Sen laajakirjoinen, erittäin korkea suoja on tulosta jo yli 25 vuoden kliinisestä tutkimuksesta aurinkoherkällä ja herkällä iholla.