AURINGOLTA
SUOJAUTUMINEN

Joka päivä - myös talvella tai pilvisellä säällä - iho altistuu auringon ultraviolettisäteilylle. UV-säteet ovat vastuussa monista ihon ongelmista: ne ovat keskeinen syy ihon ikääntymisen merkkien ilmaantumiseen. Ne voivat aiheuttaa ihon palamista ja aurinkoihottumaa. Lisäksi UV -säteet ovat vastuussa useimmista ihosyöpätapauksista.

AURINGOLTA SUOJAUTUMINEN

Aurinko on tärkeää ja hyödyllistä pieninä annoksina. Auringonpaisteeseen kannattaa kuitenkin suhtautua varovasti ja käyttää aurinkosuojatuotetta, koska UV-säteillä voi olla haitallisia vaikutuksia iholle.

Seuraavat osat tarjoavat yleiskatsauksen auringolta suojautumisen keskeisistä käsitteistä: Kuinka auringolta suojautuminen toimii, miksi se on niin tärkeää, ja miten voit olla varma, että sinun ja perheenjäsentesi iho on suojattu? 

Saat myös vinkkejä ihosyövän ehkäisystä ja ohjeita ABCDE-metodin käyttämisestä sinun ja lähimmäistesi luomien seulontaan. 

Lisäksi löydät artikkeleita auringon lyhytaikaisista ja pitkäaikaisista vaikutuksista, tietoa UVA- ja UVB-säteistä, lasten auringolta suojaamisesta, ja siitä miten aurinko voi aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista.

Lisäksi annamme neuvoja auringosta, varmistaaksesi hyvät tavat auringossa.

KORKEAT TUOTEKEHITYKSEN
STANDARDIMME

laroche posay turvallisuussitoumus tuote hypoallergeeninen malli lähikuva

KEHITETTY
SIEDETTÄVYYTEEN KESKITTYEN

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty herkkää ihoa ja herkästi reagoivaa ihoa kunnioittaen.
Dokumentoitu tehokkuus ja siedettävyys.
laroche posay turvallisuussitoumus kaava suoja tuote pää

KOOSTUMUSTA SUOJAAVA PAKKAUS
SIEDETTÄVYYS JA TEHOKKUUS

Katso lisää
Me käytämme koostumusta suojaavia pakkauksia ja vain tarvittavia säilöntäaineita, jotta tuotteet ovat optimaalisesti siedettyjä ja tehokkaita.
laroche posay turvallisuussitoumus olennainen aktiiviannos tuote pää

AINOASTAAN VÄLTTÄMÄTTÖMIMMÄT AINESOSAT
OIKEINA AKTIIVISINA PITOISUUKSINA

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja tuotteemme sisältävät vain tarvittavat ainesosat, tarvittavina aktiivisina pitoisuuksina.
laroche posay turvallisuussitoumus herkkä iho malli vauva

YKSILÖLLISTÄ IHONHOITOA
USEIMPIIN TARPEISIIN

Katso lisää
Tuotteistamme löytyy sopivia tuotteita useimpiin tarpeisiin: herkkä iho, rasvoittuva iho tai epäpuhtauksiin taipuvainen iho, kuiva iho, heikentynyt iho, punaisuuteen taipuva iho ja monet muut tarpeet.

LUE LISÄÄ
MITEN IHO SUOJATAAN AURINGOLTA?

HYVÄT
LUKIJAT

Tässä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiin opastustarkoituksiin, eivätkä ne missään tapauksessa korvaa ammattilaisen antamia lääketieteellisiä neuvoja. Lääketieteellisissä kysymyksissä on aina käännyttävä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.