Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
ANTHELIOS UVMUNE
ULTRA CREME SPF50+
AURINKOSUOJA KASVOILLE JA SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE

Anthelios UVMune Ultra Aurinkosuojavoide SPF50+ kasvoille ja silmänympärysiholle. Laajakirjoinen suoja. Suojaa UVA- ja UVB-säteiltä.

- Herkälle ja aurinkoherkälle iholle. 
- Kaikille ihotyypeille. Kasvoille ja silmänympärysiholle. 
- Soveltuu piilolinssejä käyttäville.

KÄYTTÖOHJE
Levitä aurinkosuojatuotetta ennen auringolle altistumista. Levitä tuotetta usein ja runsaasti suojatehon säilyttämiseksi erityisesti uimisen, hikoilun ja kuivaamisen jälkeen.

Voidemainen koostumus. Ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Ei tahmaa.
Erittäin korkea aurinkosuoja kasvoille ja silmänympärysalueelle, suoja ultrapitkiä UVA-säteitä vastaan [380-400nm]. Testattu sopivaksi herkälle silmänympärysiholle. Hajusteeton. Hypoallergeeninen. 

- Vahva suoja UVA-säteitä vastaan.
- Erittäin vedenkestävä. Hienkestävä.
- Voidemainen koostumus. Ei tuki ihohuokosia. 
- Testattu ihotautilääkärien valvonnassa käytettäväksi herkällä ja aurinkoherkällä iholla.
Testattu silmälääkärin valvonnassa. Testattu piilolinssien käyttäjillä.
- Hajusteeton. Hypoallergeeninen.
- Suojaa kasvojen ja silmänympärysten ihoa UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. Kattaa ultrapitkät UVA-säteet (380–400 nm).
- Kosteuttaa ja jättää ihon pehmeäksi. Ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Ei jätä ihoa tahmeaksi.
- Ei jätä valkoisia jälkiä.
Anthelios UVMune Ultra Aurinkosuojavoide SPF50+ on tehokas, fotostabiili ja laajakirjoinen aurinkosuoja. Kattaa ultrapitkät UVA-säteet (380–400 nm).
Mexoryl 400:aa sisältävä aurinkosuoja, joka suojaa UVA-säteilyn viimeisen 20 nm:n alueen ultrapitkiä säteitä vastaan.
Kehitetty erityisesti herkälle iholle ja silmänympärysalueelle. Koostumus on suunniteltu minimoimaan silmien kirvely. Hienkestävä, etuna, ettei tuote valu silmiin hikoiltaessa esim. urheilun aikana.

HUOM!
Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen auringossa oleskelua. Levitä tuotetta usein ja runsaasti, suojatehon säilyttämiseksi erityisesti uimisen, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Käytä ihotyypille sopivaa aurinkotuotetta, jossa on riittävän korkea suojakerroin. Vältä kosketusta tekstiileihin.
Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. 
Yli 50 000 ihotautilääkäriä suosittelee La Roche-Posayn aurinkosuojasarjaa*

*Lähde: IQVIA:n tekemä kysely dermokosmetiikkamarkkinoista 52 maassa; Suomessa kyselyyn osallistui 206 ihotautilääkäriä aikavälillä Helmikuu 2020 – Toukokuu 2020.

 

Säilyvyys avaamisen jälkeen:
12 Kuukaudet
  • Tuubi
  • Erittäin korkea aurinkosuoja
    Fotostabiilin ja laajakirjoisen
    Voidemainen koostumus

  • Aikuiset
  • Kasvot
    Silmät

TÄRKEIMMÄT AINESOSAT
TUTUSTUTAAN SISÄLTÖÖN TARKEMMIN

NETLOCK-TEKNOLOGI

Aurinkosuojauksen mullistava aineosa: erittäin korkea suoja näkymättömässä koostumuksessa. Tämän ansiosta koostumus ei jätä ihoa rasvaiseksi ja tahmaiseksi, vaan geelimikropisarat ryhmittyvät yhteen muodostaen vahvan suojan, joka tarjoaa tasaisen, siirtymättömän ja erittäin kestävän suojan

XL-PROTECT

XL PROTECT
XL PROTECT-teknologia perustuu laajakirjoiseen yhdistelmään UV-suodattimia ja antioksidantteja.

MEXORYL 400

Mexoryl 400:aa sisältävä aurinkosuoja, joka suojaa UVA-säteilyn viimeisen 20 nm:n alueen ultrapitkiä säteitä vastaan.
AQUA / WATER / EAU ● DIISOPROPYL SEBACATE ● ALCOHOL DENAT. ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● ETHYLHEXYL TRIAZONE ● BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE ● DIISOPROPYL ADIPATE ● PEG-8 ● DIPROPYLENE GLYCOL ● C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER ● GLYCERIN ● DROMETRIZOLE TRISILOXANE ● ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● METHOXYPROPYLAMINO CYCLOHEXENYLIDENE ETHOXYETHYLCYANOACETATE ● SILICA ● TOCOPHEROL ● DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE ● ACRYLATES COPOLYMER ● ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER ● CAPRYLYL GLYCOL ● HYDROXYACETOPHENONE ● PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE ● SODIUM POLYACRYLATE ● TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID ● TRIETHANOLAMINE ● TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE ●

N283506/1

MINKÄ TUOTTEEN
TARVITSET?

Erittäin korkea suoja.
Korkea siedettävyys.
Erittäin vedenkestävä.
Hajusteeton.

ANTHELIOS UVMUNE
ULTRA CREME SPF50+

lrpProductPageSunAntheliosUVMune400CreamSPspf503337875797719frontpng

Erittäin korkea aurinkosuoja kasvoille ja silmänympärysalueelle, suoja ultrapitkiä UVA-säteitä vastaan. Testattu sopivaksi herkälle silmänympärysiholle. Hajusteeton. Hypoallergeeninen.

OR

Erittäin korkea aurinkosuoja

ANTHELIOS UVMUNE
ULTRA LIGHT SPF50+

Erittäin korkea aurinkosuoja kasvoille ja silmänympärysalueelle, suoja ultrapitkiä UVA-säteitä vastaan. Erittäin korkea UVA- ja UVB-suoja. Sopii silmienympärysten herkälle iholle. Hienkestävä. Hajusteeton. Hypoallergeeninen.

TÄYDELLINEN KUMPPANI
IHOLLESI

ANTHELIOS RUTIINI

ANTHELIOS on aurinkosuojatuote markkinoiden edelläkävijä. Sen laajakirjoinen, erittäin korkea suoja on tulosta jo yli 25 vuoden kliinisestä tutkimuksesta aurinkoherkällä ja herkällä iholla.
 
Anthelios UVMune Ultra Light Aurinkosuojaemulsio Kasvoille SPF50+ tarjoaa laajak...
Lue lisää
POSTHELIOS AFTER SUN -GEELI on ihoa rauhoittava, viilentävä ja kosteuttava afte...
Lue lisää

TUTUSTU MUIHIN
SARJAN TUOTTEISIIN

ANTHELIOS on aurinkosuojatuotemarkkinoiden edelläkävijä. Sen laajakirjoinen, erittäin korkea suoja on tulosta jo yli 25 vuoden kliinisestä tutkimuksesta aurinkoherkällä ja herkällä iholla.