KUIVAA JA ÄRTYNYTTÄ IHOA

Kosteuttavat ja ihoa rauhoittavat voiteet auttavat palauttamaan ihon pehmeyden ja joustavuuden.  Tässä on muutama vinkki, joiden avulla löydät itsellesi ja vartalollesi sopivimmat tuotteet läpi vuoden.

Kuiva vartalon iho: Estä ihon epämiellyttävä, kuiva
ja kiristävä tunne

Ihon suojaamiseksi on tärkeää estää ihon kuivuminen säännöllisellä hoidolla. Näin iho pysyy terveenä, kimmoisana ja pehmeänä. Ehyt ja terve sarveiskerros ihossa estää tehokkaasti mikro-organismien pääsyn syvemmälle.

Kuiva iho: Kun iho kaipaa kosteutusta

Kuivassa ihossa on alentunut lipidien ja veden määrä. Tämä voi johtua esimerkiksi muutoksista ihon fysiologiassa tai ulkoisista tekijöistä kuten lämpötilan vaihtelu, tuuli tai UV-säteilyn määrä.
Kuivuus ilmenee iholla erilaisissa muodoissa:
- Joustamattomuus
- Epämiellyttävä jatkuva kireyden tunne iholla
- Iholla on nähtävissä alhaisesta kosteuspitoisuudesta johtuvia pintaryppyjä

Oikean voiteen valinta vartalosi iholle

Herkkä, erittäin kuiva ja atopiaan taipuvainen iho kaipaa säännöllistä hoitoa. Tässä on muutama vinkki, joiden avulla löydät itsellesi ja vartalollesi sopivimmat tuotteet läpi vuoden.

Päivävoidetta suojamaan ihoa päivisin ja yövoidetta hoitamaan ihoasi yöaikaan. Valitset täyteläisemmän voiteen talveksi ja kevyemmän koostumuksen kesäksi. Tämä on loistavaa, mutta tiesitkö, että myös vartalosi iholla on erityistarpeita vuodenaikojen mukaan.

Kuivaihoisen ei tarvitse vähentää peseytymistä, sillä keramidit eivät liukene veteen eivätkä tavallisiin pesuaineisiin. Pitkä suihku, uiminen ja kylpy auttavat itse asiassa palauttamaan ihon vesipitosuutta. Veden sitomiseksi ihoon suositellaan ihon voitelemista kosteus- tai perusvoiteella heti peseytymisen jälkeen.

KORKEAT TUOTEKEHITYKSEN
STANDARDIMME

laroche posay turvallisuussitoumus tuote hypoallergeeninen malli lähikuva

KEHITETTY
SIEDETTÄVYYTEEN KESKITTYEN

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty herkkää ihoa ja herkästi reagoivaa ihoa kunnioittaen.
Dokumentoitu tehokkuus ja siedettävyys.
laroche posay turvallisuussitoumus kaava suoja tuote pää

KOOSTUMUSTA SUOJAAVA PAKKAUS
SIEDETTÄVYYS JA TEHOKKUUS

Katso lisää
Me käytämme koostumusta suojaavia pakkauksia ja vain tarvittavia säilöntäaineita, jotta tuotteet ovat optimaalisesti siedettyjä ja tehokkaita.
laroche posay turvallisuussitoumus olennainen aktiiviannos tuote pää

AINOASTAAN VÄLTTÄMÄTTÖMIMMÄT AINESOSAT
OIKEINA AKTIIVISINA PITOISUUKSINA

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja tuotteemme sisältävät vain tarvittavat ainesosat, tarvittavina aktiivisina pitoisuuksina.
laroche posay turvallisuussitoumus herkkä iho malli vauva

YKSILÖLLISTÄ IHONHOITOA
USEIMPIIN TARPEISIIN
 

Katso lisää
Tuotteistamme löytyy sopivia tuotteita useimpiin tarpeisiin: herkkä iho, rasvoittuva iho tai epäpuhtauksiin taipuvainen iho, kuiva iho, heikentynyt iho, punaisuuteen taipuva iho ja monet muut tarpeet.

HYVÄT
LUKIJAT

Tässä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiin opastustarkoituksiin, eivätkä ne missään tapauksessa korvaa ammattilaisen antamia lääketieteellisiä neuvoja. Lääketieteellisissä kysymyksissä on aina käännyttävä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.