#SaveYourSkin

Erittäin korkeaa suojaa sinulle ja läheisillesi. Tarkkaile, suojaudu ja oleskele turvallisesti auringossa.

LATAA 
ABCDE-METODI

Suojaa itsesi päivittäin

v_every_day.jpg

Auringolta suojautuminen on tärkeää ympäri vuoden jopa kaupungissa, jotta iho pysyy terveenä ja kauniin näköisenä.

UV-säteet: ympärivuotinen vaara

Toisin kuin yleisesti uskotaan, sinun pitäisi suojata ihosi auringonsäteiltä muulloinkin kun merenrannalla tai vuoristossa lomaillessasi. Ihosi altistuu UVB- ja UVA-säteille ja niiden haittavaikutuksille vuoden ympäri. UVA- ja UVB-säteet vaikuttavat ihoon eri tavoin:

  • UVB-säteet läpäisevät orvaskeden pintakerrokset ja ovat pääsyyllisiä paitsi ruskettumiseen, myös auringonpolttamiin ja, vielä pahempaa, ihosyöpään
  • UVA-säteet eivät imeydy tai imeytyvät vain vähän pilviin ja lasiin. Ne tunkeutuvat syvemmälle ihoon ja voivat yltää verinahkaan asti. Niihin kuuluvat myös pitkät UVA-säteet. Pitkäaaltoinen UVA-säteily edustaa valtaosaa kaikista UVA-säteistä ja sitä esiintyy vuoden ympäri, jopa pilvisellä säällä. Se tunkeutuu verinahan ytimeen ja aiheuttaa peruuttamattomia ihovaurioita.

Äärimmäinen vai kohtalainen: mikä on oma altistumistasosi?

Altistumistaso riippuu pääasiassa auringonpaisteen luonteesta, auringossa vietetystä ajasta ja omasta fototyypistäsi:

  • Äärimmäistä tai pitkäaikaista, myös “zenitaaliseksi” kutsuttua altistumista – koska se muodostuu auringon ollessa zeniitissä – tapahtuu usein ranta- tai hiihtoloman aikana. Muunlaiset aktiviteetit (piknik auringossa, ulkoilmalajit, kävely jne.) voivat myös aiheuttaa tahatonta altistumista.
  • Päivittäinen altistuminen vastaa aikaa, jonka vietämme päivittäin ulkona sekä sisällä ikkunan takana.

Pitäisikö aurinkosuojaa käyttää kaikkina aikoina?

Ratkaisuja päivittäiseen suojautumiseen

La Roche-Posayn Anthelios-tuotesarja tarjoaa päivittäiseen suojautumiseen UVA- ja UVB-säteitä vastaan laajan valikoiman jokaisen ihotyypin mukaan kehitettyjä miellyttäviä koostumuksia, jotka rohkaisevat säännöllisempään käyttöön.

Aquagel SPF 30 -geelin erittäin kevyessä koostumuksessa yhdistyvät:

  • UVA-suoja, jopa pitkiä UVA-säteitä vastaan, jotta iho on hyvin suojattu ympäri vuoden.
  • Sileä, ravitseva ja raikas geelikoostumus, ihanteellinen päivittäiseen käyttöön.
  • Ei tahmaa ja näkymätön lopputulos.

Aurinkosuojan ympärivuotinen käyttö ehkäisee aurinkoon liittyviä pitkän aikavälin riskejä, joita ovat muun maussa ennenaikainen ihon vanheneminen, pigmenttihäiriöt (pigmenttimuutokset, raskausnaamio jne.) sekä ihosyöpä.