0

LA ROCHE-POSAY ON VAHVASTI MUKANA TAISTELUSSA IHOSYÖPÄÄ VASTAAN

La Roche-Posay Laboratory on merkittävä toimija ihosyövän ehkäisyssä, ja järjestämme ehkäisytempauksia yhdessä ihotautilääkärien kanssa. Olemme järjestäneet yhdessä Euromelanoma Groupin kanssa ilmaisia tarkistuspäiviä Euroopassa yli 10 vuoden ajan. Ne tarjoavat mahdollisuuden kertoa osallistujille ihosyövän riskeistä ja ehkäisytavoista. Ihotautilääkärit lahjoittavat aikaansa luomitutkimuksiin ja kertovat liiallisen UVA- ja UVB-säteilyn riskeistä ja auringolta suojautumisesta. Jotta tavoittaisimme mahdollisimman paljon ihmisiä, myös apteekkeja tiedotetaan kampanjoista. Mukana on lähes 30 maata levittämässä sanaa ennaltaehkäisyn tärkeydestä taistelussa ihosyöpää vastaan.

La Roche-Posay on kehittänyt jokapäiväiseen käyttöön sopivan sivuston myskincheck.fi. Helppokäyttöinen sivusto sisältää paljon hyödyllistä tietoa ihosyövästä, ja sen avulla voi selvittää omat riskinsä ja tarkkailla omia ja läheistensä luomia.

TUEMME IHOTAUTILÄÄKÄREITÄ
KAIKKIALLA MAAILMASSA

La Roche-Posay tukee ihotautilääkäreitä tarjoamalla heidän käyttöönsä työkaluja ja resursseja, jotta terveydenhoitoalan ammattilaisten osaamista ihomuutosten tutkimisessa voidaan kehittää. Laboratoriomme tarjoaa ihotautilääkäreille dermatoskopian koulutusohjelmia yhteistyössä International Dermoscopy Societyn kanssa. Jotta tavoittaisimme mahdollisimman laajan yleisön, havainnollistetut ja kommentoidut koulutukset ja podcastit löytyvät UV-Damage.org-sivustosta, jonka La Roche-Posay on luonut terveydenhoitoalan ammattilaisia varten.

ANTHELIOS: ENNALTAEHKÄISEVÄÄ SUOJAA

Altistuminen auringolle ja UV-säteille voi muuttaa luomen syövän esiasteeksi: 50–70 % ihosyövistä liittyy liialliseen altistukseen auringon UVB- ja UVA-säteille1.

Voit suojautua auringolta muutamalla hyvällä tavalla: Vältä oleskelua auringossa klo 12–16, levitä säännöllisesti korkean suojakertoimen sisältämää voidetta ja käytä päähinettä, t-paitaa ja aurinkolaseja rannalla.

La Roche-Posay'n Anthelios-tuotesarja tarjoaa erittäin korkean suojan auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä, mukavia käyttää ja sopivat herkälle ihoille. Anthelios on aurinkosuojaa parhaimmillaan, ja sen teho on kliinisesti todistettu 21 tutkimuksessa, joista 19 suoritettiin in vivo auringon aiheuttamilla sairauksilla. Yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa suosittelee Antheliosta.

1 La Ligue Contre le Cancer, 22/05/2014

Entä lapsesi?
Koska 80 % auringon aiheuttamista ihovaurioista syntyy ennen 18 vuoden ikää, La Roche-Posay on kehittänyt Anthelios Dermo-Pediatrics -tuotteen erityisesti lasten suojaksi.