Panel 1:
Panel 1:
HERKKÄ JA AURINKOHERKKÄ IHO
KORKEA SUOJA. EI JÄTÄ VALKOISIA JÄLKIÄ. HELPPO LEVITTÄÄ.

ANTHELIOS AURINKOSUOJAEMULSIO SPF30 tarjoaa laajakirjoisen korkean suojan UVA- ja UVB -säteitä vastaan. Vedenkestävä. Ei jätä valkoisia jälkiä. Kosteuttava.

KÄYTTÖOHJE:
Levitä aurinkosuojatuotetta juuri ennen auringolle altistumista. Levitä uudelleen ja runsaasti varsinkin hikoilun tai pyyhkeen käyttämisen jälkeen, jotta suoja säilyy. Ulkoiseen käyttöön.

Kosteuttava.
Sametinpehmeä aurinkosuojaemulsio vartalolle
Ei jätä valkoisia jälkiä.
Tuotteen laajakirjoinen suoja suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteitä vastaan.
Herkälle ja aurinkoherkälle iholle.
Testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Hypoallergeeninen.

Yli 50 000 ihotautilääkäriä suosittelee La Roche-Posayn aurinkosuojasarjaa*

*Lähde: IQVIA:n tekemä kysely dermokosmetiikkamarkkinoista 52 maassa; Suomessa kyselyyn osallistui 206 ihotautilääkäriä aikavälillä Helmikuu 2020 – Toukokuu 2020.

Säilyvyys avaamisen jälkeen:
12 Kuukaudet
  • Tuubi
  • Erittäin korkea suoja
    Vedenkestävä
    Ei jätä valkoisia jälkiä
  • Aikuiset
  • Vartalo

TÄRKEIMMÄT AINESOSAT
TUTUSTUTAAN SISÄLTÖÖN TARKEMMIN

XL-PROTECT

XL-PROTECT
XL-PROTECT -teknologia perustuu laajakirjoiseen yhdistelmään UV-suodattimia ja antioksidantteja.

GLYSERIINI

KOSTEUTETULLE, MIELLYTTÄVÄN TUNTUISELLE IHOLLE.
Glyseriini auttaa kosteuttamaan ihoa heti ensimmäisen käytön jälkeen.

LÄHDEVESI

Rauhoittavat ja antioksidanttiset ominaisuudet. Tehokas vapaita radikaaleja vastaan, joita UVA- ja UVB-säteet voivat tuottaa.
AQUA / WATER ● GLYCERIN ● OCTOCRYLENE ● ISOPROPYL PALMITATE ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● ALCOHOL DENAT. ● TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE TALC ● ETHYLHEXYL TRIAZONE ● POTASSIUM CETYL PHOSPHATE ● DIISOPROPYL SEBACATE ● SYNTHETIC WAX ● ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER ● ALUMINUM HYDROXIDE BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER ● CAPRYLYL GLYCOL ● CITRIC ACID ● DISODIUM EDTA ● GLYCERYL STEARATE ● MYRISTIC ACID ● PALMITIC ACID ● PEG-100 STEARATE ● PHENOXYETHANOL ● STEARIC ACID ● TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID ● TOCOPHEROL ● TRIETHANOLAMINE ● XANTHAN GUM

C197022/1

DOKUMENTOITU TEHOKKUUS

PictoChrono

Anthelios on ollut edelläkävijä aurinkosuojatuotemarkkinoilla jo yli 25 vuoden ajan: UVA-suodattimet, laajakirjoiset aurinkosuojat, koostumukset ja teknologiat.

yleinen

Kliinisesti todistettu teho aurinkoherkälle ja intolerantille iholle. Anthelioksen tehokkuus on osoitettu 31 kliinisessä tutkimuksessa, jotka maailmankuulut dermatologian asiantuntijat ovat suorittaneet in vivo -menetelmällä.

MINKÄ
TARVITSET?

TÄYDELLINEN KUMPPANI
IHOLLESI

ANTHELIOS RUTIINI

ANTHELIOS on aurinkosuojatuotemarkkinoiden edelläkävijä. Sen laajakirjoinen, korkea suoja on tulosta jo yli 25 vuoden kliinisestä tutkimuksesta aurinkoherkällä ja herkällä iholla.

ANTHELIOS AURINKOSUOJAEMULSIO SPF30 tarjoaa laajakirjoisen korkean suojan UVA- j...

Lue lisää

TUTUSTU MUIHIN
SARJAN TUOTTEISIIN

ANTHELIOS on aurinkosuojamarkkinoiden edelläkävijä. Sen laajakirjoinen, erittäin tehokas suojaus on tulosta aurinkovoiteiden ja aurinkoherkän ihon edistyksellisestä kliinisestä tutkimuksesta, jota on tehty yli 25 vuoden ajan.