VAUVOJEN JA LASTEN
SUOJAAMINEN AURINGOLTA

Lasten iho on ohuempaa, ja se kehittyy edelleen, mikä tarkoittaa, että iholla ei ole luonnollista suojaa.

VAUVAT EIVÄT SAA ALTISTUA 
SUORALLE AURINGONPAISTEELLE

Ihotautilääkärit suosittelevat, että alle 3-vuotiaita lapsia ei saa altistaa ollenkaan suoralle auringonpaisteelle, ja että heidät on suojattava aurinkosuojatuotteella ja vaatteilla, vaikka he olisivatkin varjossa. Isompien lasten on tärkeää oppia kuinka olla ja toimia oikein auringonpaisteessa, kuten että aurinkosuojatuotetta pitää lisätä usein ja runsaasti, ja lisäksi käyttää suojaavia vaatteita ja välttää auringolle altistumista keskipäivän aikaan.

KUINKA OPETTAA LAPSIA
HUOLEHTIMAAN AURINGOLTA SUOJAUTUMISESTA

Alla olevasta artikkelista löydät kattavan valikoiman vinkkejä, joilla voit opettaa lapsillesi hyvää käyttäytymistä auringossa, jota he tarvitsevat voidakseen pitää huolta ihosta auringon säteille altistuessa.

KORKEAT TUOTEKEHITYKSEN
STANDARDIMME

laroche posay turvallisuussitoumus tuote hypoallergeeninen malli lähikuva

KEHITETTY
SIEDETTÄVYYTEEN KESKITTYEN

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty herkkää ihoa ja herkästi reagoivaa ihoa kunnioittaen.
Dokumentoitu tehokkuus ja siedettävyys.
laroche posay turvallisuussitoumus olennainen aktiiviannos tuote pää

AINOASTAAN VÄLTTÄMÄTTÖMIMMÄT AINESOSAT
AKTIIVISINA

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja tuotteemme sisältävät vain tarvittavat ainesosat, tarvittavina aktiivisina pitoisuuksina.
laroche posay turvallisuussitoumus herkkä iho malli vauva

YKSILÖLLISTÄ IHONHOITOA
USEIMPIIN TARPEISIIN

Katso lisää
Tuotteistamme löytyy sopivia tuotteita useimpiin tarpeisiin: herkkä iho, rasvoittuva iho tai epäpuhtauksiin taipuvainen iho, kuiva iho, heikentynyt iho, punaisuuteen taipuva iho ja monet muut tarpeet.
laroche posay turvallisuussitoumus kaava suoja tuote pää

KOOSTUMUSTA SUOJAAVA PAKKAUS
SIEDETTÄVYYS JA TEHOKKUUS

Katso lisää
Me käytämme koostumusta suojaavia pakkauksia ja vain tarvittavia säilöntäaineita, jotta tuotteet ovat optimaalisesti siedettyjä ja tehokkaita.

HYVÄT
LUKIJAT

Tässä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiin opastustarkoituksiin, eivätkä ne missään tapauksessa korvaa terveydenhuollon ammattilaisen antamia lääketieteellisiä neuvoja. Lääketieteellisissä kysymyksissä on aina käännyttävä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.