MITEN AURINKOSUOJAA KANNATTAA KÄYTTÄÄ SUOMESSA?

Säännöllisten kotona tehtävien tarkastusten ja vuosittaisten lääkäri- tai ihotautilääkärikäyntien lisäksi voit suojella ihoasi ympäristön stressitekijöiltä muilla hyödyllisillä toimenpiteillä. UV-säteily on myös yksi suurimmista ihon ennenaikaisten ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen, juonteiden ja ihon veltostumisen aiheuttajista, joten auringolta suojautuminen on keskeinen osa ihon ikääntymistä hidastavia ihonhoitorutiineja. Lue alta, miten suojaat ihoasi auringolta.

LUE AINA TUOTTEEN ETIKETTI JA NOUDATA KÄYTTÖOHJEITA.Levitä 20 minuuttia ennen auringolle altistumista. Aurinkosuojavoide on vain yksi osa auringolta suojautumista, joten muista käyttää suojaavia vaatteita ja hakeutua varjoon. Vältä pidempää oleskelua auringossa. Levitä voidetta uudelleen 2 tunnin välein ja aina ohjeiden mukaan uimisen, pyyhkeeseen kuivaamisen ja hikoilun jälkeen.

ANTHELIOS

ANTHELIOS on aurinkosuojatuotemarkkinoiden edelläkävijä. Sen laajakirjoinen, erittäin korkea suoja on tulosta jo yli 25 vuoden kliinisestä tutkimuksesta aurinkoherkällä ja herkällä iholla.