0
Back to   laroche-posay.fi
152533

IHO VAIKUTTAA ELÄMÄNLAATUUN

#SKINISMORETHANSKIN

Alt Img

IHO VAIKUTTAA ELÄMÄNLAATUUN:
LA ROCHE-POSAY PANOSTAA ELÄMÄNLAADUN PARANTAMISEEN – IHO ON MUUTAKIN KUIN IHO

Kun me La Roche-Posaylla tutkimme jonkun ihoa, näemme ihmisen. Ihmisen, josta välitämme ja jolle haluamme kehittää uusia innovaatioita.

Erilaisista iho-ongelmista kärsii 1,9 miljardia ihmistä* ympäri maailmaa eli 1/4 maailman väestöstä. Luku on hämmästyttävä. Siitä huolimatta ongelman laajuus ei ole yleisesti tiedossa. Yhä useammat tutkimukset osoittavat, että iho-ongelmat voivat vaikuttaa elämänlaatuun, kuten hyvinvointiin, itsetuntoon ja sosiaalisiin suhteisiin. La Roche-Posay lanseeraa nyt uuden brändikampanjan, joka on tunneperäisempi kuin koskaan aiemmin. Se lisää tietoisuutta tästä tärkestä asiasta ja osoittaa, että niin suuret kuin pienet iho-ongelmat vaikuttavat ihmisten elämään.

 

THIS IS LA ROCHE-POSAY
THIS IS LIFE-CHANGING SKINCARE

CAMPAIGN VIDEO.jpg

 

SUURI JA KASVAVA
KANSANTERVEYSONGELMA

Brändikampanjamme tarkoituksena on esitellä kasvava kansanterveysongelma ja kertoa, miten iho-ongelmat vaikuttavat ihmisten elämänlaatuun. Luvut puhuvat puolestaan: 165 miljoonaa lasta ympäri maailmaa kärsii ihottumasta, 40 % aikuisista naisista kärsii aknesta* ja ennusteiden mukaan kaikista maailman ihmisistä puolet herkistyy allergioille vuoteen 2050 mennessä**. Syöpädiagnoosin saavista kahdeksalla kymmenestä*** esiintyy hoitojen haittavaikutuksena iho-ongelmia. Ihosairaudet ovat nykyään suuri ja kasvava ongelma kaikkialla maailmassa, mutta silti ongelman vakavuutta ei ole vielä nähty.

Tutkimukset osoittavat, että iho-ongelmat voivat vaikuttaa jokapäiväiseen elämään. Ne voivat aiheuttaa unenpuutetta, itsetunnon heikkenemistä, ahdistusta ja sosiaalisia pelkoja. Nämä ovat vain joitakin esimerkkejä iho-ongelmien, kuten aknen ja ihottuman vaikutuksista viimeisimpien kliinisten tutkimusten mukaan. La Roche-Posay laati vuonna 2020 ainutlaatuisen tieteellisen katsauksen ymmärtääkseen paremmin iho-ongelmien vaikutusta elämänlaatuun. Nyt 16 vuotta ensimmäisen Quality of Life -kyselyn jälkeen (2006) tulokset ovat selkeät: Iho-ongelmien vaikutus ulottuu huomattavasti ihon pintaa syvemmälle. Ihon kunnolla voi olla suuri vaikutus hyvinvointiin, jokapäiväiseen elämään sekä koulu- ja työpoissaoloihin.

La Roche-Posay haluaa kertoa kaikille, että iho on enemmän kuin pelkkä iho ja miten iho-ongelmat vaikuttavat elämänlaatuun. Auta meitä lisäämään tietoisuutta tästä tärkeästä asiasta ja levittämään sanomaa.

Alt Img 1
Alt Img 2
Alt Img 3

* Hay RJ, Johns NE, Williams HC et al. The global burden of skin disease in 2010: an analysis of the prevalence and impact of skin conditions. J Invest Dermatol 2014; 134:1527–34

** WHO Estimation. GA2LEN. “Does rhinitis lead to asthma?” General practitioner. Brochure 2007.

*** Charles C., et al. March 2013. Impact of cutaneous toxicity associated with targeted therapies on quality of life. Results of a longitudinal exploratory study. Bulletin du Cancer. Vol. 100 N 3.

IHO-ONGELMA
AKNE

LRP ACNE TESTIMONIALS 2020_thumbnail_1024x580.jpg

LA ROCHE POSAY
HALUAA AUTTAA RATKAISEMAAN IHO-ONGELMAT

La Roche-Posay haluaa osoittaa, että dermatologia perustuu tieteeseen ja ihmisiin. Se on mullistavaa tiedettä, joka tarjoaa niin erinomaisesti siedettyjä kuin tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä tuotteita iholle. Olemme tehneet yhteistyötä 90 000 ihotautilääkärin ja lääkärin kanssa ympäri maailmaa, minkä vuoksi olemme aina olleet edelläkävijöitä tieteen alalla. Olemme perehtyneet muun muassa mikrobiomitieteeseen tarjotaksemme elämää muuttavia ratkaisuja. La Roche-Posay on toteuttanut yli 600 kliinistä tutkimusta yli 100 000 henkilöllä, jotka ovat olleet iältään 0–104-vuotiaita ja edustaneet kaikkia ihotyyppejä. Olemme testanneet tuotteita myös täydentävänä hoitona (atooppinen dermatiitti, akne, allerginen iho ja onkologisten hoitojen aiheuttamat ihovauriot). Kun La Roche-Posay suunnittelee tuotteita, sillä on todellisen ongelman ratkaiseminen aina tähtäimessä. Intohimo kehittää ihmisiä auttavia innovaatioita on kannustanut Roche-Posayta eteenpäin yli 40 vuoden ajan.

Alt Img

La Roche-Posay ja
ihotautilääkärit

Yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa maailmanlaajuisesti yhteistyössä toimiva La Roche-Posayn dermatologinen laboratorio on tutkimuslaitos, joka yhdistää poikkeuksellisia terveyshyötyjä sisältävän lähdeveden ja herkän ihon asiantuntijoiden kattavan osaamisen. Verkostomme on neljänkymmenen vuoden kumppanuudesta syntynyt yhteisö, jonka tavoitteena on tarjota herkän ihon hoitoon päivittäisen tuen lisäksi paljon enemmän.

Alt Img

MISSIOMME:
MUUTTAA HERKÄN IHON ELÄMÄ