Muuttaa herkän ihon elämän

Kolme konkreettista toimenpidettä herkkäihoisten elämänlaadun parantamiseksi

La Roche-Posayn dermatologinen laboratorio on perustamisvuodestaan 1975 lähtien tehnyt kaikkensa parantaakseen herkkäihoisten ihmisten elämänlaatua. Sen valttikortteja ovat todistetusti tehokkaat  sekä kokonaisvaltaiset toimenpiteet, jotka on suunniteltu parantamaan ihmisten päivittäistä elämää. Kohderyhmänä ovat miehet ja naiset, jotka yrittävät oppia hyväksymään ihonsa, joka usein atopiasta kärsivillä saattaa alkaa tuntua “vieraalta”. Tutustu kolmeen merkittävään toimenpiteeseen, jotka konkretisoivat sitoumuksemme kaikkien ihotyyppien, myös kaikkein herkimpien, auttamiseen:

1

Kauneuden korostamista virheiden peittelyn sijaan

La Roche-Posayn yli 20 vuotta sitten lanseeraamien korjaavan ehostuksen työpajojen nykyisenä filosofiana on kasvojen luonnollisen kauneuden korostaminen niin, että ihosairauden näkyvät merkit unohtuvat.

Lue lisää

2

Tehdään ihon hoitamisesta lastenleikkiä

La Roche-Posayn 80:ssa atopiakoulussa ympäri maailmaa lapset oppivat suhtautumaan sairauteensa myönteisemmin ja kasvamaan itsenäisemmiksi.

3

Taistelu ihosyöpää vastaan

90 % ihosyövistä voidaan parantaa, jos ne todetaan ajoissa: La Roche-Posay auttaa lisäämään suuren yleisön tietoisuutta osallistumalla melanoomapäivien järjestämiseen. Tapahtuma tarjoaa ilmaisia luomitarkastuksia yli 30 maassa.