Ajankohtaista

Oikean voiteen valinta vartalosi iholle

Img_Oikean voiteen valinta vartalosi iholle

Käytätkö kosteusvoidetta kasvoillesi päivittäin? Päivävoidetta suojamaan ihoa päivisin ja yövoidetta hoitamaan ihoasi yöaikaan. Valitset täyteläisemmän voiteen talveksi ja kevyemmän koostumuksen kesäksi. Tämä on loistavaa, mutta tiesitkö, että myös vartalosi iholla on erityistarpeita vuodenaikojen mukaan, Tässä on muutama vinkki, joiden avulla löydät itsellesi ja vartalollesi sopivimmat tuotteet läpi vuoden.

Geelimäinen emulsio...

...kun ihosi kaipaa kevyempää koostumusta!

Aamuisin meillä kaikilla on yleensä kiire. Tällöin vartalovoiteeksi sopii hyvin LIPIKAR Gel-Fluide. Tämä raikas ja kevyt geelimäinen vartaloemulsio on helppo ja miellyttävä levittää vartalon iholle ja se imeytyy nopeasti ihoon. Näin voit pukeutua heti ilman, että vaatteet liimautuvat ihoon epämiellyttävästi.

Eri vuodenaikoina iho kaipaa erilaista kosteutusta. Kuumuus ja helle, hikoilu ja aurinko...myös kesällä iho janoaa kosteutusta. Iho voi tuntua kiristävältä ja se voi jopa kuoritua. LIPIKAR Gel-Fluide kosteuttaa ihoa tehokkaasti jättäen  iholle raikkaan tunteen.

Ravitseva voide...

...kun ihosi kaipaa täyteläistä koostumusta!

Iltaisin on aikaa huolehtia ihosta. Huolehdi herkästä ihostasi täyteläisellä ja ihoa pehmittävällä  LIPIKAR Baume AP vartalovoiteella. Täyteläinen koostumus auttaa korjaamaan ihon omaa lipiditasapainoa. Imeytyy myös nopeasti ihoon.

Erityisesti talvisin herkkä iho on koetuksella. Kylmyys ja pakkanen rasittavat ihoa, samoin kuin lämpötilan vaihtelut sisä- ja ulkoilman välillä. Herkkä, erittäin kuiva ja atopiaan taipuvainen iho kaipaa säännöllistä hoitoa. LIPIKAR Baume AP vartalovoide kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa korjaamaan ihon omaa lipiditasapainoa. Vähentää myös kutinan tunnetta iholla.

Ihonhoidon perusta

Ihonhoitorutiini

Opitimoidaksesi vartalovoiteesi, esim. LIPIKAR Gel-Fluide, tehon kannattaa kokeilla seuraavia vinkkejä:

 • levitä kosteuttava vartalovoide heti suihkun jälkeen
 • käytä kosteuttavaa ja ihoa pehmittävää vartalovoidetta tarpeen mukaan
 • suihkuta iholle rauhoittavaa, antioksidanttista La Roche-Posay lähdevettä ennen vartalovoiteen levittämistä
 • juo päivän aikana tarpeeksi vettä, n. 1,5 litraa, ylläpitääksesi hyvä nestetasapaino

  Lue myös

  Katso kaikki artikkelit

  La Roche-Posay suosittelee

  Tuotesarjat