Ajankohtaista

Punoitusta? Herkkä iho punoittaa helpommin kuin normaali iho.

Img_Punoitusta? Herkkä iho punoittaa helpommin kuin normaali iho.

Monet kokevat punoittavan ihon kiusallisemmaksi kuin mustapäät tai tummat silmänympärykset. Huomioinarvoista on kuitenkin se, että pelkästään punoituksen peittäminen ei riitä, vaan kaivataan iholle suojaavaa ja hoitavaa tuotetta, joka huomioi herkän ja punoittavan ihon tarpeet.  Punoitus saa ihon näyttämään epätasaiselta. Siinä voi esiintyä myös muita epämiellyttäviä tuntemuksia kuten kuumotusta ja lehahtelua. Tällainen iho tarvitsee tuotteen jossa yhdistyy hoitovoiteen rauhoittavat ominaisuudet, meikin peittävyys ja herkälle, punoittavalle iholle tarpeellinen aurinkosuoja.

La Roche-Posay esittelee uuden sukupolven hoitovoiteen, Rosaliac CC -voiteen, joka peittää ihon punoitusta, tasoittaa ihon sävyä ja sisältää aurinkosuojan SPF 30.

Oireet:

Ihon punoitus on erilaista eri ihmisillä.

Ensimmäiset oireet: iho punoittaa ajoittain, punoitus on paikallista ja punoituksen toistuvuus on satunnaista. Ihon punoitus johtuu lähinnä ulkoisista ärsykkeistä, kuten lämpötilan vaihtelusta.
Olipa ihon punoituksen syy mikä hyvänsä, on sillä vaikutuksensa koettuun elämänlaatuun ja kokemukseen omasta ihostaan: ihon sävy on epätasainen, iholla koetaan epämiellyttäviä tuntemuksia kuten kuumoitusta ja lehahtelua. Vaikka ihon punoitusta voi esiintyä minkä ikäisenä tahansa, on ihon punoituksella yleensä tapana pahentua iän myötä. Ajan kanssa ihon punoituksesta tulee myös pysyvämpää.

Tunnuslukuja

v_picto-chiffre

Punoituksen aihteuttamista epämiellyttävistä tuntemuksista huolimatta vain yksi kymmenestä naisesta käyttää punoittavan ihon tarpeisiin kehitettyjä ihonhoitotuotteita. Moni turvautuu ihonhoidossaan kasvovoiteeseen, meikkivoiteeseen, peitekynään tai aurinkosuojatuotteeseen, vaikka mikään niistä yksinään ei täysin vastaa punoittavan ihon tarpeisiin.

La Roche-Posay ratkaisu

Peittävä hoitovoide päivittäiseen käyttöön. SPF 30

L'Oreal laboratoriot kehittivät ainutlaatuisen La Roche-Posay Rosaliac CC -voiteen. Rosaliac CC voiteessa yhdistyy hoitovoiteen ja meikin edut sekä aurinkosuoja - herkälle iholle. Rosaliac CC vähentää punoitusta ja tasoitaa välittömästi ihon sävyä. Lisäksi tuotteessa on aurinkosuoja SPF 30.  Kaikki tämä vain yhden tuotteen levityksellä.
Pähkinänkuoresssa: Rosaliac CC vastaa nykynaisen ihonhoidon tarpeeseen, kun kyseessä on punoittava, herkkä iho. Rosaliac CC -voiteessa on aurinkosuoja SPF 30. Korkea aurinkosuoja suojaa herkkää ihoa auringon haittavaikutuksilta ja auttaa ehkäisemään näin auringon aiheuttamaa ihon punoitusta. L'Oreal laboratoriot tekivät väsymätöntä työtä kehittäessään Rosaliac CC -voiteen pävittäiseen käyttöön ja vielä näin korkealla UV-suojalla.

v_picto-chiffre

90% koki, että Rosaliac CC antaa iholle luonnolisen lopputuloksen
93% koki, että Rosaliac CC tasoittaa ihon sävyä ja antaa tasaisen lopputuloksen


** Lähde: Itsearviointi 67 naista.

Vinkkejä

Peittävä hoitovoide päivittäiseen käyttöön - yksi askel herkän ja punoittavan ihon hoitoon

Rosaliac CC on peittävä hoitovoide päivittäiseen käyttöön. Vain painallus modernista pumppupakkauksesta ja voit huomata miten miellyttävä tuotetta on käyttää. Tuotteen koostumus on miellyttävä ja helppo levittää kasvoille. Se on pehmeää kuin silkki ja levittyy tasaisesti kasvoille. Tuotteen sisältämät pigmentit tasoittavat ihon sävyä välittömästi ja universaali sävy sopii vaaleasta keskivaalealle ihonsävylle. Rosaliac CC -voiteessa on miellyttävä ja mieto tuoksu.

    Lue myös

    Katso kaikki artikkelit

    La Roche-Posay suosittelee

    Tuotesarjat