#SaveYourSkin

Erittäin korkeaa suojaa sinulle ja läheisillesi. Tarkkaile, suojaudu ja oleskele turvallisesti auringossa.

LATAA 
ABCDE-METODI

Aurinkosuojavoide vauvoille epäsuoraa UV-säteilyä vastaan

v_article-babies-protection.jpg

Ihotautilääkärit ja lastenlääkärit ovat yksimielisiä: alle kolmevuotiaita lapsia ei pidä koskaan altistaa suoraan auringon UV-säteilylle. Vauvojen iho on paljon herkempi auringolle ja UVA- ja UVB-säteille kuin aikuisten. Vauvat tarvitsevat erittäin korkean aurinkosuojan, joka on hellävarainen heidän ohuelle iholleen.

Suojaa lapsesi auringolta.

Lastenlääkärit ja ihotautilääkärit eivät missään tapauksessa suosittele lasten altistamista suoraan auringolle. On myös tärkeää suojata lapset epäsuoralta auringonvalolta.

Luku:

i_anthelios_protection_picto.gif

50–80 % UV-säteiden aiheuttamista vaurioista tapahtuu lapsuuden ja nuoruuden aikana*.
Siksi on erittäin tärkeää opettaa lapsille, pienet lapset mukaan lukien, kuinka suojautua tehokkaasti auringolta.

* Robinson JK et al. Summertime sun protection used by adults for their children. J Am Acad Dermatol 2000

Anthelios aurinkosuojavoide vauvoille SPF50+ epäsuoraa UV-säteilyä vastaan

Vauvoille kehitetyn Anthelios aurinkosuojavoiteen koostumus on erittäin kevyen tuntuinen ja hyvin siedetty ja samalla se antaa erittäin korkean UVB- ja UVA-suojan.


Anthelios Dermo-Pediatrics -tuotteen suojakerroin 50+ ja korkea UVA-suoja noudattavat EU:n aurinkosuojan määritteleviä standardeja. Tuote on kehitetty puolivuotiaiden ja vanhempien vauvojen iholle epäsuoraan aurinkoaltistumiseen. Karitevoita sisältävä hellävarainen ja suojaava koostumus rauhoittaa ihoa ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Sitä voidaan käyttää mihin aikaan päivästä tahansa ihon “paljaille” alueille ihon altistuessa epäsuoralle UV-säteilylle.


Anthelios Dermo-Pediatrics jättää vauvan iholle kevyen valkoisen kalvon, jotta vanhemmat havaitsevat suojaamattomat ihoalueet helposti.


Testattu lastenlääkärien ja ihotautilääkärien valvonnassa.