Ajankohtaista

UUSI! Effaclar Ultratiivistetty seerumi

Img_UUSI! Effaclar Ultratiivistetty seerumi

Kaikki, mitä sinun on hyvä tietää Effaclar-seerumista

Tutustu Effaclar-perheen uusimpaan tulokkaaseen, joka hoitaa useita iho-ongelmia yhdellä kertaa... Meistä ei ole mitään jännittävämpää kuin lanseerata ja paljastaa uusi tuote, jonka parissa olemme työskennelleet kuukausien ajan. Juhlistaaksemme uuden Effaclar-seerumin lanseerausta olemme koonneet listan seikoista, jotka sinun on hyvä tietää tästä ihonhoitotuotteesta. Kerromme sen erittäin tehokkaasta koostumuksesta ja aktiiviainesosista aina lopputuloksiin – on paljon, mistä olla innostunut!

LRP_EFFACLAR-SERUM

Mikä on tuotteen tausta?

Me La Roche-Posaylla ymmärrämme, että iholla on hyvin erilaisia tarpeita: epäpuhtaudet ja ikääntyminen ovat kaksi suurimmista. 80 %1 teini-ikäisistä ja 40 %2 aikuisista naisista kärsii aknesta, ja sitäkin useammilla on punoitusta, mustapäitä ja näppylöitä. Siksi meillä on ilo esitellä Effaclar Ultratiivisetty seerumi: ensimmäinen seerumimme, joka sisältää 3 eri kuorivaa happoa: LHA:ta, glykolihappoa, salisyylihappoa ja niasiiniamidia. Seerumi sopii herkkäihoisille naisille ja miehille, ja tuote on testattu akneen taipuvaisella iholla.

Mitä tuote tekee?

Effaclar Ultratiivistetty seerumi hoitaa useita eri iho-ongelmia. Se sisältää salisyylihappoa, LHA:ta ja glykolihappoa, jotka auttavat puhdistamaan ihohuokosia, silottamaan ihon pintaa ja edistämään ihon uusiutumista. Näkyviä vaikutuksia on osoitettu jo 7 päivän käytön jälkeen3.

Effaclar Ultratiivistetty seerumi auttaa kohentamaan ihon tekstuuria ja vähentämään mustapäitä, näppylöitä ja pitkäkestoisia jälkiä. Seerumi auttaa myös häivyttämään ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita.

Kuinka se sopii minun rutiiniini?

Effaclar Ultratiivistetty seerumi vaikuttaa tehokkaimmin silloin, kun sen kanssa käytetään muita tuotteita, jotka täydentävät sen ainesosia. Aloita illalla puhdistustuotteella, joka auttaa puhdistamaan ihohuokosia, kuten Effaclar puhdistusgeelillä tai Effaclar mikrokuorivalla puhdistusgeelillä. Se pohjustaa ihon hyvin seerumille. Kun iho on puhdistettu, ota kämmenelle muutama pisara Effaclar-seerumia ja levitä sitä poskiin, otsaan, nenään ja leukaan. Viimeistele rutiini kevyellä voiteella, kuten Effaclar K(+), Toleriane Ultra Night tai Hyalu B5 -hoitovoiteella.

NB: On tärkeää muistaa myös käyttää aurinkosuojavoidetta tai suojakertoimellista päivävoidetta, jossa on vähintään suojakerroin 15, koska Effaclar-seerumi sisältää ainesosia, jotka voivat herkistää ihoa auringolle.1 2002 CHU Claude Huriez France / Dimension Baromètre dermatologist follow-up 2008 Fr – Germany – It – Spain.
2 The prevalence of acne in adults 20 years and older. J Am Acad Dermatol. 2008 Jan;58(1):56-9. Epub 2007 Oct 22.
3 Kliininen tutkimus, 51 henkilöä

    Lue myös

    Katso kaikki artikkelit

    La Roche-Posay suosittelee

    Tuotesarjat