0
test Fb connect
Sitoutunut herkän ihon hoitoon
SAFETY_ARTICLE_MAG_DEFAULT_TOP_BANNER.jpg
Retour vers l'accueil

Näin suojaat herkän ihosi: Helpot vaiheet tasapainoisen ihon saavuttamiseen

Img_Näin suojaat herkän ihosi: Helpot vaiheet tasapainoisen ihon saavuttamiseen

  Herkkä iho voi kohdata piileviä vihollisia jopa aivan tavallisina päivinä. Lämpötilan vaihtelut, ilmastointi, veden kovuus... lukemattomia tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa epämiellyttävän tunteen. Iho reagoi kuin siihen olisi hyökätty, sitä pistelee ja kiristää.

  Monet herkkäihoiset naiset etsivät jatkuvasti ratkaisuja ihon rauhoittamiseksi ja suojaamiseksi, ja he ovat valmiita kokeilemaan melkein mitä vain! Verkon keskustelupalstoilla suositellaan kotihoidoiksi mm. hunaja-, kaura- avokado- ja jopa suklaanaamioita. Vaikka ruokakaapin ainekset maistuvatkin hyvältä, voi niillä olla ennemminkin negatiivisia kuin positiivisia vaikutuksia. Tee-se-itse-hoidot voivat sisältää allergeeneja ja ärsyttäviä ainesosia, jotka voivat saada kasvosi punoittamaan.

  Totuus on, että ihotyypille sopiva ja asiantuntijan herkälle iholle kehittämä ihonhoitotuote on ensimmäinen askel miellyttävän tunteen saavuttamiseen. Sen lisäksi voit vaikuttaa asiaan myös kiinnittämällä huomiota päivittäisiin tapoihisi. Tee testimme ja selvitä, kuinka säilytät herkän ihon sen mukavuusalueella.

  1

  Pitkä ja lämmin suihku rauhoittaa herkkää ihoani. Totta vai tarua?

  TARUA

  Kun herkkä iho altistuu lämmölle ja kylmyydelle, vapautuu kehossa histamiinia, mikä voi aiheuttaa ärsytyksen ketjureaktion. Säähän et tietenkään voi vaikuttaa, mutta suihkussa tai kylvyssä ei kannata olla pitkään. Veden lämpötilan on hyvä olla kädenlämpöistä.

  2

  Auringolle altistuminen voi herkistää ihoa. Totta vai tarua?

  TOTTA

  Auringonpalvonta ei sovi herkkäihoisille. UV-säteily aiheuttaa ihossa oksidatiivista stressiä, joten pidä huolta, että aamurutiiniisi kuuluu laajakirjoinen aurinkosuoja UVA/UVB-säteitä ja pitkiä UVA-säteitä vastaan.

  3

  Lasi viiniä auttaa minua ja ihoani rentoutumaan. Totta vai tarua?

  TARUA

  Alkoholi laajentaa ihon verisuonia, mikä pahentaa punoitusta. Se myös kuivattaa ihon pintaa, jolloin herkän ihon heikko suojamuuri heikkenee entisestään altistaen ihoa stressitekijöille.

  4

  Se, mitä syön, ei voi vaikuttaa ihoni ärsytykseen. Totta vai tarua?

  TARUA

  Ainesosat, kuten mausteisten ruokien kapsaisiini, aktivoivat ihon ärsytysreseptoreita aiheuttaen epämukavaa tunnetta, pistelyä, kireyttä ja näkyvää punoitusta.

  5

  Tupakoinnin lopettaminen on hyväksi herkälle iholle. Totta vai tarua?

  TOTTA

  Tupakansavun nikotiini supistaa ihon pieniä verisuonia heikentäen pintaverenkiertoa ja kosteustasapainoa. Tupakoitsijoiden iho kaipaa kosteutusta ja altistuu oksidatiiviselle stressille ja sen myötä ulkoisten rasitustekijöiden vaikutuksille. Lopettamalla tupakoinnin autat herkkää ihoa voimaan paremmin.

  6

  Henkinen hyvinvointini ei vaikuta ihooni. Totta vai tarua?

  TARUA

  Stressi ja voimakkaat tunnetilat voivat laajentaa ihon verisuonia aiheuttaen punoitusta ja epämukavaa tunnetta iholla. Monet naiset kokevat, että mindfulness tai vastaavat rentoutumistekniikat auttavat ylläpitämään herkän ihon tasapainoa tehokkaasti.

  Aloita päivä positiivisella tavalla hallitaksesi herkkää ihoasi. Mikä on paras resepti? Älykkäät elämäntavat yhdistettynä ihon hyvinvointia edistäviin dermokosmeettisiin ratkaisuihin. Löydettyäsi oikeat hoitotuotteet voit elää täyttä elämää herkästä ihosta huolimatta.

  Ajankohtaiset tuotteet

  Näytä kaikkien
  7249Lähdevesisuihke003433422404397La Roche-Posay -lähdevesiKasvot|Vartalo|Aurinkosuojatuotteet|Kosmetiikka|Lapset/Ravitsee ja rauhoittaa ihoa|Ravitsee ja rauhoittaa ihoa|Viimeistely|Viimeistely|ViimeistelyKasvot|Vartalo|Aurinkosuojatuotteet|Kosmetiikka|LapsetRavitsee ja rauhoittaa ihoa|Ravitsee ja rauhoittaa ihoa|Viimeistely|Viimeistely|Viimeistely0.00
  A&A logo Finland
  Lähdevesisuihke packshot from La Roche-Posay -lähdevesi, by La Roche-Posay