360183601736021

tuotteidemme
tausta

Oletko koskaan miettinyt, miten tuotteita valmistetaan ja testataan? Miten hankimme ainesosia? Mitä menetelmää käytämme tuotetestauksessa? La Roche-Posay on sitoutunut kehittämään äärimmäisen tehokkaita ja siedettävyydeltään hyviä tuotteita, jotka sopivat herkälle iholle.
Tutustu alta tiukkoihin testausmenetelmiimme, kumppanuuksiimme lääketieteen asiantuntijoiden kanssa ja ainesosien tarkkaan valintaprosessiin.

  • Ainesosat
  • Testit
  • Pakkaukset
V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_MAIN_03 (LP52666 - LP15765)

Soveltuu kaikkein herkimmällekin iholle

Ihonhoitotuotteiden siedettävyys  on todella ratkaisevaa, kun ihon kunto on heikentynyt tai iho on herkkä tai haavoittuva, esimerkiksi

  • herkkä, reaktiivinen, allerginen iho
  • Saasteille altistuva  iho
  • herkkä iho, kuten vauvan iho
  • lääketieteellistä hoitoa saava iho (aknelääkitys, esteettiset toimenpiteet, syöpähoidot…).
Ihotautilääkärit, allergia-asiantuntijat, lastenlääkärit ja onkologit suosittelevat La Roche-Posayn tuotteita. Tuotteemme on suunniteltu erityisesti vastaamaan erittäin herkän ihon tarpeita.

Meillä on korkeat standardit dermokosmetiikan tuotekehityksessä. Siitä voimme kiittää korkeita kriteerejämme aineosien valinnoissa, tiukkoja testausmenetelmiämme eri  kohderyhmien testiryhmille ja jatkuvia asiantuntijayhteistyökumppanuuksiamme. Tämä antaa meille mahdollisuuden kehittää täydentäviä hoitotuotteita, jotka sopivat erityisesti haavoittuvimmille ihotyypeille: atopiaan taipuvaiselle iholle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, vastasyntyneille ja syöpäsairauden jälkeistä hoitoa saavien iholle.

Ihonhoitoa elämän ensimmäisestä päivästä lähtien

Vastasyntyneen iho on ohut ja herkkä. Olemme yksi harvoista dermokosmetiikka-brändeistä, joka suunnittelee tuotekoostumuksia erityisesti vastasyntyneille ja arvioi niiden soveltuvuutta. Kaksi päätuotetta  tätä ainutlaatuista kohderyhmää varten ovat hellävarainen suihkuvoide Lipikar Syndet AP+  sekä rauhoittava ja pehmentävä vartalovoide Lipikar Baume AP+.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_04

Testimenetelmä vauvoilla

Näille vauvoille sopiville tuotteille, Lipikar Syndet AP+ ja Lipikar Balm AP+, suoritettiin perusteelliset kliiniset tutkimukset dermatologisessa ja pediatrisessa valvonnassa, jotta ne eivät aiheuta ihoärsytystä tai -reaktiota. Molempien tutkimusten tulos oli sama: korkea siedettävyys. La Roche-Posaylla on käytössään uraauurtavat testausmenetelmät herkimmille ihotyypeille, allergiselle iholle, syöpäsairauden jälkeistä hoitoa saavien iholle, vastasyntyneiden iholle – ja näiden testausmenetelmien avulla me pystymme luomaan uusia siedettävyysstandardeja dermokosmetiikan alalla.

Lue lisää tuotteista LIPIKAR Balm AP+ ja LIPIKAR Syndet AP+.

Optimaalinen siedettävyys, jopa syöpähoitojen jälkeen

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_05

Kemoterapia ja sädehoito voivat heikentää ihon puolustuskykyä ja aiheuttaa ärsytystä. La Roche-Posay suunnittelee tuotteita, joilla voidaan hoitaa syöpäpotilaiden ihoa. Virallisten suositusten ja monien terveydenhuollon asiantuntijalausuntojen mukaisesti olemme vakuuttuneita siitä, että optimoitu dermokosmetiikka voi parantaa elämänlaatua. 

La Roche-Posay -tuotteiden, kuten lähdeveden, Lipikar Baume  AP+-voiteen ja Anthelios XL SPF50+ -aurinkosuojaemulsion, tehokkuus sivuvaikutuksia vastaan ja potilaiden elämänlaadun parantamiseksi on osoitettu seitsemässä julkaistussa tutkimuksessa.


Jaa

    Sulje