MICROBIOME 
SCIENCE

MIKÄ ON MIKROBIOMI?

Mikrobiomi on ihon pinnan koloissa ja iholla elävä mikro- organismien näkymätön ekosysteemi. Et ehkä tunne sen nimeä, mutta elät sen kanssa joka päivä. DNA: n tavoin se määrittää sinut: se tietää, onko sinulla lemmikki, tuntee ruokavaliosi... Se pystyy kuitenkin näkemään sinun ja identtisen kaksosesi eron! Ihosi mikrobiomi, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin sormenjälkesi, on ihon kunnosta kertova peili.

microbiome 01
ATOPIAAN TAIPUVAISELLE IHOLLE
Stafylokokkibakteerien liikatuotanto
Tasapainoinen iho, joka ei kutise tai kuivu
TASAPAINOINEN IHO
Tarkoittaa vähemmän kutinaa
 
 

TASAPAINON TÄRKEYS IHON
MIKROBIOMISSA

Mikrobiomin epätasapaino johtuu erilaisten bakteerilajien ja mikro-organismien monimuotoisuuden puutteesta iholla. Tämä monimuotoisuuden puute liittyy atopiaan taipuvaiseen ihoon. Kun erilaisten bakteerien monimuotoisuutta palautetaan iholle, mikrobiomista tulee tasapainoisempi ja ihosta tulee miellyttävämmän tuntuinen. Tämä mikrobiomi toimii luonnollisena apuna ihon vahvistamisessa ja suojaa sitä muodostamalla näkymättömän suojan ulkoisilta uhkilta.

TODISTETTU TEHOKKUUS

/-/media/project/loreal/brand-sites/lrp/emea/nordics/simple-page/landing-page/lipikar-baume-ap-plus-m/laroche-posay-landingpage-lipikar-baume-ap-result3.jpg

KUTINAA VASTAAN

Arviointi kutinan voimakkuudesta
*45 aikuista, joilla on atopiaan taipuvainen iho, 14 päivän ajan Lipikar Baume AP+M -hoitovoiteen levitys kerran tai kahdesti päivässä
/-/media/project/loreal/brand-sites/lrp/emea/nordics/simple-page/landing-page/lipikar-baume-ap-plus-m/laroche-posay-landingpage-lipikar-baume-ap-result1.jpg

VÄHENTÄÄ KUIVUUTTA

Vähentää ihon kuivuuden palaamista
* 99 henkilöä (vauvoja, lapsia, aikuisia), joilla taipumusta atooppiseen ihoon, testattu 8 viikon ajan.
/-/media/project/loreal/brand-sites/lrp/emea/nordics/simple-page/landing-page/lipikar-baume-ap-plus-m/laroche-posay-landingpage-lipikar-baume-ap-result2.jpg

RAUHOITTAA VÄLITTÖMÄST

Lievittää ihon epämiellyttävää tunnetta
*Ihon epämukavuuden luokittelu päivänä 0. ja 2. päivän LIPIKAR BAUME AP+M- voiteen käytön jälkeen, 45 henkilöä (aikuista), joilla on atopiaan taipuvainen iho.

Lipikar Baume AP+M on testattu ihotautilääkärien ja lasten ihotautilääkärien valvonnassa aikuisilla, lapsilla ja vauvoilla. Sopii myös vastasyntyneille.

prosenttiosuus 100
  • 100% tuotetta testannesta tyytyväinen uuteen Baume AP+ M - voiteeseen
  • 96%tuotetta testannesta oli sitä mieltä, että se oli parempi kuin heidän käyttämänsä tuote
prosenttiosuus 100
  • 100% tuotetta testannesta ilmoitti kärsivänsä vähemmän ihon äärimmäisestä kuivuudesta
  • 100% 
* Kliininen tutkimus, johon osallistui 54 18-60-vuotiasta naista, päivittäinen käyttö vartalolla ja kasvoilla 28 päivän ajan.
    

LA ROCHE-POSAY SUOSITTELEE
LIPIKAR-RUTIINI

ERITTÄIN KUIVALLE JA ÄÄRIMMÄISEN KUIVALLE IHOLLE

Lipikar on ihonhoitosarja, joka sisältää sekä hellävaraisia puhdistustuotteita että tehokkaita ihonhoitotuotteita kuivalle ja atopiaan taipuvaiselle iholle.
Lipikar SYNDET AP+ on rauhoittava suihkuvoide. Vauvoille, lapsille ja aikuisille...
Lue lisää
LIPIKAR Baume AP+M
TaTasapainottaa ihon mikrobiomia Rauhoittaa ihoa ja vahvistaa...
Lue lisää