Toleriane Sensitive Riche

Kosteuttava ja rauhoittava voide.

3337875588348
Katso tuotetiedot
Toleriane Sensitive Riche packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

6 Arvostelut

4.56

By: 

Age: 40-49 vuotta

4

“ Toleriane sensitive riche ”

Pääsin kokeilemaan tuotetta Toleriane sensitive riche. Tuotteessa on erittäin pehmeä, miellyttävä koostumus. Levittyy hyvin, riittoisa. Iho ei lehahtele voiteen levittämisen jälkeen, ruusufinni-iho tekee sitä herkästi, varsinkin uutta tuotetta ensi kertoja kokeillessa. Nyt ei lainkaan! Voiteen rakenne on toimiva myös meikkivoiteen alla, se ei lähde rullaantumaan meikkivoidetta levitettäessä. Eikä iho ala kiiltää päivän edetessä. Postituksessa tuotepakkaus oli mennyt aivan kasaan, mutta onneksi tuubi oli säilynyt ehjänä!

By: 

Age: 30-39 vuotta

4

“ Ihanan pehmeä ja täyteläinen voide ”

Todella miellyttävä käyttää ja voidekkin on pehmeää ja täyteläistä. Rauhoittaa ihoa ja tekee ihosta pehmeän.

By: 

Age: 35-44 vuotta

4

“ Kuivan ihon luottotuote ”

Pääsin kokeilemaan Toleriane Sensitive Riche voidetta. Kasvojeni iho oli todella kuiva ja jo kolmen päivän säännöllisen käytön jälkeen ihoni oli kosteutettu, pehmeä ja kiristys kasvoiltani oli kadonnut kokonaan. Myös juonteet olivat lieventyneet. Voide oli aika paksua, mutta imeytyi silti todella hyvin kuivaan, herkkään ihooni. Suosittelen käytettäväksi kuureina kuivalle/pintakuivalle iholle. Tämä on koko perheen monitoimivoide koko keholle!

By: 

4

“ Toimiva tuote herkälle, atooppiselle iholle ”

Pääsin kokeilemaan Toleriane Sensitive Riche voidetta erityisherkälle aikuisen naisen atooppiselle iholleni. Tuote sopii iholleni hyvin, ei aiheuta kirvelyä niin kuin moni muu tuote ja kosteuttaa jopa niin, että pintakuivat läikät ovat ihollani lähes poistuneet. Tuote pääsi testiin sopivasti aurinkoloman jälkeen, jolloin extrakosteutus on ollut tarpeen. Toimiva tuote, hankin jo uuden pakkauksenkin. Kiitos, kun sain tutustua!

By: 

5

“ Miellyttävä perusvoide ”

Pääsin kokeilemaan tuotetta toleriane sensitive Riche, miellyttävä perusvoide, ihanan paksu koostumus joka kuitenkin imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja hyvin kosteutetun tuntuiseksi! Ei ärsytä herkempääkään ihoa.

By: 

5

“ Miellyttävä perusvoide ”

Ihanan vahva koostumus, tuote levittyy hyvin ja imeytyy yllättävänkin nopeasti. Pehmittää, eikä ärsytä herkempääkään ihoa

    Lue myös

    Katso kaikki artikkelit