MIKSI AURINKOSUOJATUOTE
ON PARAS ANTI-AGE TUOTE

Article Read Duration 4 väh. luettu

Iho muodostaa elintärkeän suojan kehomme ja ympäristön välille. Tutkijat ovat vakuuttuneita siitä, että aurinkosäteily, myrkylliset päästöt ja saastehiukkaset edistävät kaikki ihon ikääntymistä. Kun iho altistuu ulkoisille tekijöille, siitä voi tulla himmeä ja ihoon voi kehittyä ryppyjä, ikääntymisen merkkejä ja pigmenttimuutoksia.


Yleisimmät pigmenttimuutokset ovat:
• Aktiiniset kesakot eli "pigmenttiläiskät"
• Melasma eli "maksaläiskä"
• Melaniinin jakautuminen epätasaisesti
• Vitiligo eli valkopälvi


Auringonvalo ja saasteet voivat laukaista ja pahentaa näitä pigmenttimuutoksia, joten on tärkeää käyttää päivittäin tehokasta saasteilta suojaavaa UVA- ja UVB-säteiltä suojaavaa aurinkosuojatuotetta.

MITEN YMPÄRISTÖ
VANHENTAA IHOASI

Ihon ikääntyminen ulkoisista tekijöistä 1: Aurinko

Aurinko on valon ja elämän lähde, mutta se on myös vahingollisen UV-säteilyn lähde. UVB-säteilyn vaikutukset ovat olleet tunnettuja vuosikymmenien ajan: Mutta UVB on vain puolet totuudesta: Ympäri vuoden, jopa pilvisellä säällä, läsnä olevat UVA- ja infrapunasäteet imeytyvät iholle vahingoittaen sen olennaisia rakennuspalikoita. Niiden vaikutusten lieventämiseksi valitse laajakirjoinen suoja joka suojaa UVA- ja UVB-säteiltä, jonka löydät ANTHELIOS-tuotesarjasta

Napsauta TÄSTÄ löytääksesi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää UVA- ja UVB-säteistä.

 

Ihon ikääntyminen ulkoisista tekijöistä 2: Saasteet

Kun iho altistuu auringolle, se "varoittaa" meitä, kun olemme ylittäneet sopivan kynnyksen punoituksella, epämiellyttävällä tunteella ja turvotuksella –, eli toisin sanoen auringonpolttamilla. Mutta iho ei reagoi samalla tavoin saasteisiin, mikä tekee siitä paljon salakavalamman uhkan iholle.

Vähentääksesi saasteiden vaikutusta ihoosi, voi puhdistaa ihosi kahdesti päivässä hellävaraisesti, hellävaraisella tuotteella. La Roche-Posay kasvovesi puhdistaa ihon hellävaraisesti ja jättää ihon raikkaaksi.

AURINKO JA SAASTEET:
HUONO YHDISTELMÄ

Joka aiheuttaa ryppyjä ja pigmenttiläiskiä

On olemassa todisteita siitä, että saasteet vahvistavat ja yhdistävät auringon säteilyn vaikutuksia iholle. Saasteet ja UV-säteily aiheuttavat oksidatiivista stressiä iholla, joka suurentaa riskiä saada ryppyjä.

Ihon pinnalla UV-säteily ja saastehiukkaset voivat vaikuttaa pigmenttiä tuottavia soluja siten, että ihon sävy voi himmentyä (ikääntymisen merkkejä) ja iholla voi olla muita pigmenttimuutoksia. Siksi UVA- ja UVB-säteiltä suojaava aurinkosuojatuote on päivittäinen suojasi ikääntymisen merkkejä vastaan. 

ERI TYYPPISET
PIGMENTTIMUUTOKSET

Pigmenttihäiriöt ovat joko hyperpigmentoituneita ruskeita läiskiä tai depigmentoituneita valkoisia läiskiä.

 

Pigmenttiläiskät

Ruskeita "pigmenttiläiskiä" esiintyy usein hartioissa, käsivarsissa, käsien selkäosissa ja jaloissa. Ihotautilääkärit kutsuvat niitä aktiiniseksi lentigoksi tai aurinkolentigoksi. Nämä läiskät ovat seurausta UV-altistuksen ja auringonpolttamien aiheuttamasta ihon ikääntymisestä. Ne muodostavat varoitussignaalin siitä, että “aurinkopääomasi” (ihosi suurin auringolle altistumisraja) on käytetty loppuun. Ylimääräinen UV-altistuminen tekee läiskistä näkyvämpiä, joten on syytä ottaa käyttöön kaikki aurinkosuojamenetelmät, mukaan lukien korkean suojan tarjoavat laajakirjoiset aurinkosuojat, suojavaatteet ja hattu.

 

Melasma

Raskauden aikana tai ehkäisypillereiden käytön seurauksena kasvoille ja kaulalle voi muodostua ruskeanharmaita pigmenttilaikkuja. Niitä kutsutaan usein "maksaläiskiksi" tai melasmaksi. Vaikka melasma on pääasiassa hormonaalinen ilmiö, aurinko laukaisee sen. Jos olet raskaana tai käytät ehkäisypilleriä, me suosittelemme käyttämään aurinkosuojatuotetta, jossa on laajakirjoinen suoja ja suoja UVA- ja UVB-säteitä vastaan, kun altistut auringolle.

 

Epätasainen pigmentti

Joillakin ihmisillä iho voi ruskettua epätasaisesti ja ihoon, usein käsivarsiin, voi muodostua vaaleampia läiskiä. Tämä läiskikkyys liittyy usein pisamiin, koska melaniini jakautuu epätasaisemmin ihoon. Epätasaisen pigmentin välttämiseksi luotettava ratkaisusi on päivittäinen UVA- ja UVB-aurinkosuoja kaikilla auringolle altistetuilla ihoalueilla.

 

Vitiligo

Vitiligo eli valkopälvi on depigmentaatiohäiriö, jossa iho menettää pigmenttinsä (melaniinin) tietyillä alueilla aiheuttaen iholle vaaleita valkoisia laikkuja. Valkopälvi on geneettinen häiriö, mutta auringonvalolle altistuminen vahvistaa sitä huomattavasti. Varoituksen sana: Vitiligo-laastarit voivat palaa helposti auringossa.. Jos sinulla on vitiligo tai vaaleita läiskiä, käytä aina erittäin korkeaa suojaa tai korkeaa suojaa tarjoavaa SPF-aurinkosuojaa paljaalla iholla, myös talvella.

ANTHELIOS Pigmentation SPF 50+ on ihanteellinen aurinkosuoja sinulle, joka koet melasman merkkejä, pigmenttiläiskiä tai hyperpigmentaation merkkejä. Tämä laajakirjoinen erittäin korkean suojan aurinkosuojatuote on sisältää Procerad-ainesosan, joka antaa iholle hehkua ja tasoittaa ihoa.

PIGMENTCLAR-tuotesarja sopii herkälle iholle, jossa esiintyy pigmenttimuutoksia ja/tai tummia läiskiä. PIGMENTCLAR-tuotesarja on korjaavaa ihonhoitoa herkälle iholle. Tekee pigmenttimuutoksista vähemmän näkyviä. Tasoittaa ihon sävyä.

MEILLÄ ON MYÖS
TUOTESARJA TÄHÄN

ANTHELIOS on aurinkosuojatuotemarkkinoiden edelläkävijä. Sen laajakirjoinen, erittäin korkea suoja on tulosta jo yli 25 vuoden kliinisestä tutkimuksesta aurinkoherkällä ja herkällä iholla.

KORKEAT TUOTEKEHITYKSEN
STANDARDIMME

laroche posay turvallisuussitoumus tuote hypoallergeeninen malli lähikuva

KEHITETTY
SIEDETTÄVYYTEEN KESKITTYEN

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty herkkää ihoa ja herkästi reagoivaa ihoa kunnioittaen.
Dokumentoitu tehokkuus ja siedettävyys.
laroche posay turvallisuussitoumus olennainen aktiiviannos tuote pää

AINOASTAAN VÄLTTÄMÄTTÖMIMMÄT AINESOSAT
OIKEINA AKTIIVISINA PITOISUUKSINA

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja tuotteemme sisältävät vain tarvittavat ainesosat, tarvittavina aktiivisina pitoisuuksina.
laroche posay turvallisuussitoumus herkkä iho malli vauva

YKSILÖLLISTÄ IHONHOITOA
USEIMPIIN TARPEISIIN

Katso lisää
Tuotteistamme löytyy sopivia tuotteita useimpiin tarpeisiin: herkkä iho, rasvoittuva iho tai epäpuhtauksiin taipuvainen iho, kuiva iho, heikentynyt iho, punaisuuteen taipuva iho ja monet muut tarpeet.
laroche posay turvallisuussitoumus kaava suoja tuote pää

KOOSTUMUSTA SUOJAAVA PAKKAUS
SIEDETTÄVYYS JA TEHOKKUUS

Katso lisää
Me käytämme koostumusta suojaavia pakkauksia ja vain tarvittavia säilöntäaineita, jotta tuotteet ovat optimaalisesti siedettyjä ja tehokkaita.