#SaveYourSkin

Erittäin korkeaa suojaa sinulle ja läheisillesi. Tarkkaile, suojaudu ja oleskele turvallisesti auringossa.

LATAA 
ABCDE-METODI

Ihosta huolehtiminen auringossa oleskelun jälkeen

v_article-caring-after-sun.jpg

Ihosi altistuu kesäisin rankoille olosuhteille. Aurinko, hiekka, tuuli, suolavesi... kaikki nämä tekijät voivat vahingoittaa ja ärsyttää ihoa. Rauhoita iho auringossa olon jälkeen after-sun voiteella.

Kosteutus päivän päätteeksi

Levitä after sun -tuotetta kaikille auringolle altistuneille alueille suihkun jälkeen. Iho tuntuu ravitulta, kosteutetulta ja kimmoisalta.

Lievittää punoitusta

Vaikka me kaikki tiedämme, kuinka tärkeää on suojautua tehokkaasti auringon aiheuttaman punoituksen, tai tunnetummin auringonpolttamien, ehkäisemiseksi, joskus ihoamme kuitenkin kuumoittaa rannalla vietetyn päivän jälkeen. Levitä Posthelios after-sun voidetta auringossa olon jälkeen rauhoittamaan ihoa.

Oikean suojan valitseminen

Anthelios-tuotesarjan tuotteissa on korkeat suojakertoimet ja eri ihotyyppien ja aurinkoaltistumisen olosuhteisiin kehitetyt koostumukset.

Ihon päivettymisen pidentäminen loman jälkeen

Muistathan, että aurinkosuoja ei estä ihon päivettymistä. Päin vastoin: sen avulla voit hankkia tasaisemman hehkun ja luonnollisemman ja pitkäkestoisemman rusketuksen. After sun -tuotteiden, kuten Postheliosin, päivittäinen käyttö useita viikkoja lomasi jälkeen auttaa sinua säilyttämään ihon heleyden.

La Roche-Posayn lähdeveden hyödyt

La Roche-Posayn lähdevesi on ihanteellinen ratkaisu auringon ärsyttämän ihon rauhoittamiseen. Veden ainutlaatuinen mineraalien ja hivenaineiden yhdistelmä tekee siitä luonnostaan antioksidanttisen ja rauhoittavan.