#SaveYourSkin

Erittäin korkeaa suojaa sinulle ja läheisillesi. Tarkkaile, suojaudu ja oleskele turvallisesti auringossa.

LATAA 
ABCDE-METODI

La Roche-Posay Anthelios: erittäin korkea suoja herkälle iholle

v_anthelios_protection.jpg

La Roche-Posay tekee läheistä yhteistyötä ympäri maailman ihotautilääkärien kanssa ja on tutkimustyössään aina alan kärjessä. Se kehittää jatkuvasti ANTHELIOS XL -tuotesarjaansa voidakseen tarjota erittäin korkean suojan (50+) antavia aurinkosuojatuotteita, jotka kunnioittavat herkkää ihoa ja ovat miellyttäviä käyttää.

Anthelios: La Roche-Posay on tarjonnut jo lähes 30 vuoden ajan aurinkosuojatuotteita aurinkoherkän ihon tarpeisiin.

Viimeisten 30 vuoden aikana La Roche-Posay on jatkanut Anthelios-sarjan tuotekehittelyä ja parantanut koostumuksia yhteen keskeiseen tavoitteeseen tähdäten: se pyrkii tarjoamaan optimaalisen aurinkosuojan herkälle iholle ehkäistäkseen peruuttamattomia aurinkovaurioita (ihon vanheneminen, aurinkoyliherkkyys, valon aiheuttamat sairaudet jne.).

Anthelios oli ensimmäinen tuotemerkki, joissa käytettiin ainutlaatuisia suodatinjärjestelmiä: Mexoryl SX™ vuonna 1992 ja Mexoryl XL™ vuonna 1998. Aina kehityksen kärjessä kulkenut Anthelios oli aikanaan edelläkävijä tarjotessaan tehokkaan suojan sekä UVB- että UVA-säteitä vastaan siedettävyydestä tinkimättä.

Luku:

24 kliinistä tutkimusta, jotka osoittavat Antheliosin suojatehon aurinkoon liittyvien sairauksien kohdalla.

Ainutlaatuiset koostumukset ihon ympärivuotiseen suojaamiseen

Vaikka suojautuminen UV-säteiltä on tärkeää ympäri vuoden, aurinkosuojaa tulee vaihdella vuodenajan, altistumistilanteen ja ihotyypin mukaan.

Anthelios on saatavana useissa eri koko-, koostumus- ja suojakerroinvaihtoehdoissa, jotta se pystyy täyttämään erityiset tarpeet. Anthelios tarjoaa aurinkosuojaratkaisuja koko perheelle: aikuisille, lapsille ja vauvoille. Tuotteita on saatavana suojakertoimilla 50+ ja 30, ja ne on räätälöity eri ihotyyppien ja altistumistilanteiden mukaan.