#SaveYourSkin

Erittäin korkeaa suojaa sinulle ja läheisillesi. Tarkkaile, suojaudu ja oleskele turvallisesti auringossa.

LATAA 
ABCDE-METODI

Pitkät UVA-säteet: kaikkialla läsnä oleva näkymätön vaara

v_invisible_danger.jpg

Altistumme ympäri vuoden huomaamattamme pitkille UVA-säteille, mitä kutsutaan passiiviseksi altistumiseksi. Nämä säteet läpäisevät pilvet, lasin ja jopa orvaskeden aina epidermikseen asti.

Mitä vaikutuksia pitkillä UVA-säteillä on?

Mitä pidempiä UVA-säteet ovat, sitä syvemmälle ne tunkeutuvat ihoon. Ne aiheuttavat joskus ihovaurioita, jotka voivat olla peruuttamattomia:

  • Pigmentti- ja värimuutokset, kuten raskaudenaikaiset pigmenttiläiskät, tummat läiskät ja harmaa ihonväri.
  • Aurinkoallergiat ja -yliherkkyydet: kuten kaikki UV-säteet, myös pitkät UVA-säteet voivat aiheuttaa iholle punoitusta, läiskiä ja kutinaa.
  • Valovanheneminen tai ennenaikainen vanheneminen: ihon elastisuuden väheneminen ja ihon veltostuminen, mikä tekee rypyistä näkyvämpiä.

Fakta:

UV-säteitä kulkee maan pinnalle päivittäin: 95 % on UVA-säteitä ja 5 % UVB-säteitä. Kokonaissäteilystä 75 % on pitkiä UVA-säteitä. Jotta käyttämäsi aurinkosuojan teho olisi optimaalinen, sen pakkauksessa tulisi olla merkintä UVA-suojasta ja sen tulee täyttää aurinkosuojia koskevat EU-suositukset.

Erittäin korkea suoja Anthelios XL:llä

La Roche-Posay on jo lähes 30 vuoden ajan kehittänyt kaikentyyppisten herkkien ihojen aurinkosuojavalikoimaa sekä aikuisille että lapsille. Tehokkaita UVA- ja UVB-suodattimia sisältävät Anthelios-tuotteet tarjoavat kaksi kertaa EU-suosituksia korkeamman UVA- suojan. Uusi, erittäin kevyt nestemäinen emulsio suojakertoimella 50+ tarjoaa erittäin korkean UVB-suojan sekä UVA-suojan (PPD 42), ja se antaa suojan jopa pitkiä UVA-säteitä vastaan. Kaikki tämä erittäin kevyessä nestemäisessä koostumuksessa, joka on näkymätön iholla.

La Roche-Posayta suosittelee
25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti.

La Roche-Posay on tehnyt jo 30 vuoden ajan yhteistyötä maailman ihotautilääkäreiden kanssa herkästä ihosta kärsivien ihmisten elämänlaadun parantamiseksi.

Asiantuntijoiden suosittelema tuotesarja

Neste-, öljy-, emulsio-, geeli- tai suihkemuodossa saatavat Anthelios-aurinkosuojatuotteet tarjoavat laajan valikoiman eri vaihtoehtoja säännölliseen käyttöön, ja niissä yhdistyy erittäin hyvä siedettävyys ja miellyttävyys. Anthelios kunnioittaa jokaisen ihotyypin tarpeita ja erityisvaatimuksia, ja sen tuotteita on saatavana eri koostumuksissa ja eri suojakertoimilla (korkea suoja SPF 30 tai erittäin korkea suoja SPF 50+). Korkean UVA- ja UVB-suojan yhdistelmä suojaa auringon välittömiltä epämiellyttäviltä vaikutuksilta, kuten auringonpolttamilta, mutta myös pitkäaikaisilta vaurioita, kuten valovanhenemiselta.