#SaveYourSkin

Erittäin korkeaa suojaa sinulle ja läheisillesi. Tarkkaile, suojaudu ja oleskele turvallisesti auringossa.

LATAA 
ABCDE-METODI

Suojaa herkät alueet tehokkaasti

v_protect_effectively.jpg

Ihomme on luonnostaan ohuempi kehon tietyssä osissa. Silmänympärykset, korvat, huulet... Toiset alueet ovat auringon vaikutuksille herkempiä kuin toiset. Tämä koskee myös niitä ihoalueita, joissa on säännöllisesti ihottumaa tai muunlaisia ihoreaktioita.

Suojaa puikosta herkille alueille

Helposti unohtuvat alueet, kuten silmänympärykset, nenä, arvet tai luomet ovat kehon herkimpiä kohtia. Jos ne altistuvat auringolle liikaa, ne antautuvat ensimmäisenä UVB- ja UVA-säteiden haitallisille vaikutuksille. Jotta näiden ihoalueiden liika-altistuminen voitaisiin estää, ne on suojattava käyttämällä korkeaa suojakerrointa. La Roche-Posay on kehittänyt herkille alueille tarkoitetun Anthelios-suojapuikon, jossa on suojakerroin 50+.

v_protect_effectively_pack1.jpgLue lisää
herkkien alueiden aurinkosuojapuikosta SPF 50+

Sileyttä huulille

Huulet ovat luonnostaan herkät, sillä niissä ei ole sarveiskerrosta tai talirauhasia. Siksi ne tarvitsevat erityistä suojaa. Huulet altistuvat päivittäin ulkoisille rasitteille (UV-säteet, tuuli jne.), joten niiden iho muuttuu ajan mittaan ohuemmaksi ja ärtyneemmäksi. La Roche-Posay on kehittänyt huulten kuivuuden ja kireyden helpottamiseen Anthelios-aurinkosuojapuikon, jossa on suojakerroin 50+. Voide ehkäisee kuivuutta ja ravitsee huulia. Korkean suojakertoimensa ansionsa se suojaa huulia tehokkaasti UVB- ja UVA-säteiltä.

v_protect_effectively_pack2.jpgLue lisää
Anthelios 50+ -huulipuikosta

Avaa silmäsi

Iho ei ole ainoa elin, joka reagoi UV-säteisiin. Silmät ja silmäluomet ovat erittäin herkkiä alueita. CE-standardilla merkittyjen aurinkolasien käyttö on häikäistymisen ja verkkokalvovaurioiden ehkäisemiseksi yhtä tärkeää kuin hyvä aurinkosuoja.

Herkkä iho tarvitsee erityistä huolenpitoa

Atopiaan taipuvainen iho reagoi muita voimakkaammin ympäristötekijöihin, kuten kylmyyteen, lämpöön, UV-säteisiin ja saasteisiin. Tämäntyyppinen iho on jo valmiiksi erittäin haavoittuvainen ja on siksi entistäkin herkempi aurinkoaltistumisen lyhyt- ja pitkäaikaisille riskeille.

Oikean aurinkosuojavoiteen käyttö voi auttaa ehkäisemään tiettyä epämukavuuden tunnetta.
Aurinkosuojauksen edelläkävijä La Roche-Posay on kehittänyt ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät antioksidanttista ja rauhoittavaa lähdevettä. Tuotteita on saatavana eri altistumisolosuhteisiin ja eri ihotyypeille, myös herkälle iholle, sopivissa koostumuksissa. ANTHELIOS XL -aurinkosuojaemulsio SPF 50+ on ihanteellinen tämäntyyppiselle iholle, sillä se antaa erittäin korkean suojan pitkiä UVA-säteitä vastaan uudessa erittäin kevyessä koostumuksessa. Se tuntuu iholla lähes huomaamattomalta, eikä se jätä rasvaista tunnetta.

Kuinka voit suojata ihoasi auringolta?