RASVOITTUVA JA EPÄPUHTAUKSIIN TAIPUVAINEN IHO

Rasvoittuva ja epäpuhdas iho voi myös olla epäpuhtauksille taipuvainen, mikä on usein rasvoittuvan ihon ongelma, jossa ihon talirauhaset tuottavat liikaa talia. Tämä saa ihohuokoset tukkeutumaan kuolleista ihosoluista ja talista. Joskus prosessi pysähtyy siihen, mikä johtaa musta- ja valkopäihin. Vakavammissa tapauksissa bakteerit lisääntyvät loukkuun jääneessä talissa ihohuokosessa ja aiheuttavat tulehdusta ihossa, mikä johtaa näppylöihin, joka voi olla ikävää iholle.

MITKÄ OVAT
RASVOITTUVAN JA EPÄPUHTAUKSIIN TAIPUVAISEN IHON TEKIJÄT

Epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon ensisijainen syy on hormonaalinen: Naisilla hormonien epätasapaino ja hormonaalisen ehkäisypillerien käyttö voi vaikuttaa ihoon. Epäpuhtauksiin taipuvaisessa ihossa on kuitenkin useita muita vaikuttavia tekijöitä, kuten UV-säteet, ilmansaasteet, ruokavalio ja stressi. Koska epäpuhtauksiin taipuvainen iho on ensisijaisesti hormonaalinen tila, se on yleisintä teini-ikäisillä murrosiän aikana, mutta se vaikuttaa myös yhä useampiin aikuisiin, erityisesti aikuisiin naisiin kuukautiskierron aikana.

KUINKA
RASVOITTUVAA JA EPÄPUHTAUKSIIN TAIPUVAISTA IHOA HOIDETAAN?

Normaalisti epäpuhtauksia ja rasvoittuvaa ihoa voidaan vähentää oikeilla ihonhoitotuotteilla. Suosittelemme, että puhdistat ihon kahdesti päivässä ja käytät kosteusvoidetta ja seerumia rasvoittuvalla tai epäpuhtauksiin taipuvaisella iholla. Jos iho-ongelmat vaikuttavat itsevarmuuteesi, on tärkeää tehdä asialle jotain. ihosi on epäpuhtauksiin taipuvainen, suosittelemme, että olet yhteydessä lääkäriin tai ihotautilääkäriin.

Tässä osassa voit lukea lisää rasvoittuvan ja epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon syistä ja siitä miten oikeat ihonhoitotuotteet voivat auttaa. Esimerkiksi, voit lukea artikkeleita rasvoittuvasta ja epäpuhtauksiin taipuvaisesta ihosta, saada hyviä vinkkejä mitä kannattaa tehdä mustapäille ja miten kannattaa puhdistaa ihoa.

KORKEAT TUOTEKEHITYKSEN
STANDARDIMME

laroche posay turvallisuussitoumus tuote hypoallergeeninen malli lähikuva

KEHITETTY
SIEDETTÄVYYTEEN KESKITTYEN

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty herkkää ihoa ja herkästi reagoivaa ihoa kunnioittaen.
Dokumentoitu tehokkuus ja siedettävyys.
laroche posay turvallisuussitoumus kaava suoja tuote pää

KOOSTUMUSTA SUOJAAVA PAKKAUS
SIEDETTÄVYYS JA TEHOKKUUS

Katso lisää
Me käytämme koostumusta suojaavia pakkauksia ja vain tarvittavia säilöntäaineita, jotta tuotteet ovat optimaalisesti siedettyjä ja tehokkaita.
laroche posay turvallisuussitoumus olennainen aktiiviannos tuote pää

AINOASTAAN VÄLTTÄMÄTTÖMIMMÄT AINESOSAT
OIKEINA AKTIIVISINA PITOISUUKSINA

Katso lisää
Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja tuotteemme sisältävät vain tarvittavat ainesosat, tarvittavina aktiivisina pitoisuuksina.
laroche posay turvallisuussitoumus herkkä iho malli vauva

YKSILÖLLISTÄ IHONHOITOA
USEIMPIIN TARPEISIIN

Katso lisää
Tuotteistamme löytyy sopivia tuotteita useimpiin tarpeisiin: herkkä iho, rasvoittuva iho tai epäpuhtauksiin taipuvainen iho, kuiva iho, heikentynyt iho, punaisuuteen taipuva iho ja monet muut tarpeet.

LUE LISÄÄ
EPÄPUHTAUKSIIN TAIPUVAISESTA IHOSTA

placeholder KAIKKI EPÄPUHTAUKSIIN
TAIPUVAISESTA IHOSTA
Lue lisää

HYVÄT
LUKIJAT

Tässä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiin opastustarkoituksiin, eivätkä ne missään tapauksessa korvaa ammattilaisen antamia lääketieteellisiä neuvoja. Lääketieteellisissä kysymyksissä on aina käännyttävä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.